Een Baqqie met Maqqie

Hallo! Wij zijn Ken, Kirsten, Bram, Ward en Tim en wij zijn inzichten aan het verzamelen over jouw behoeften omtrent alles dat met werken te maken heeft. Heb je net je eerste (bij)baantje of ga je juist al een tijdje mee in het werkveld? Run je een eigen organisatie (met personeel in dienst)?
Geloof het of niet, het is voor zowel jou als ons erg waardevol om eens met elkaar in gesprek te komen.

Een klein blokje vrij in je agenda voor een Baqqie met Maqqie? Plan graag wat in via de agendaplanner hieronder! 🗓️

Wat is payroll

Ook geregeld:
Payroll 

Alle voordelen van payroll, gecombineerd met alle andere voordelen van Maqqie: dat is Payroll 'a la Maqqie'. Flexibiliteit voor 4 jaar én factor vanaf 1.575.

Payroll 'a la Maqqie'

Freelance van Maqqie

En ja:

Óok freelance

Wij zorgen ervoor dat jouw zzp'ers/freelancers direct hun factuur gestort krijgen. Wij betalen 'm en jij betaalt ons binnen 30 dagen. Zo hou jij je poule happy + je cashflow op orde.

Freelance

In de
Maqqie-app

2236
Bedrijven
26177
Werknemers
3415833
Transacties

Maqqie maakt alles...


Wil je graag weten hoe deze berekening tot stand is gekomen? Vul hieronder je e-mailadres in, dan nemen we contact met je op.

Wil je liever meteen een accountmanager spreken over de berekening, of om meer informatie te ontvangen? Tof, wij houden ook van doorpakken ;-) Je kan ons zelf bellen op 088 010 7500.

Goedkoper

“Via Maqqie hebben wij een grote flexibele schil geregeld die ons een flinke kostenbesparing oplevert.”

Martijn den Ouden
Martijn den Ouden
Eigenaar Esveco

Flexibeler

“Maqqie geeft ons gemak als organisatie! Wij hebben zelf de controle over onze flexibiliteit.”

Marieke Mijnen
Marieke Mijnen
HR Manager Bakkerij Nollen

Zekerder

“Het enige wat ik hoef te doen met Maqqie's app is de uren van de werknemers invullen en wekelijks de factuur betalen. Je hoeft je niet te verdiepen in personeelszaken: zij regelen het voor je!”

Mark Verhoeven
Mark Verhoeven
Eigenaar FreshFriends

Sneller

“Payroll zoals het hoort! Voor mij als werkgever enorm makkelijk in gebruik, en zeer snelle communicatie met kantoor waar nodig.”

Rob de Winter
Rob de Winter
CEO/Eigenaar Reaction Security

Duidelijker

“Maqqie sluit goed aan bij onze doelgroep en houdt de administratieve handelingen voor onze studenten simpel en duidelijk. Het inschrijfgemak, dat kan nóg beter!”

Rianne van der Heijden
Rianne van der Heiden
Directeur SiNTLUCASNXT

Eerlijker

“Met Maqqie kunnen wij ons bedrijf makkelijk voorzien van een flexibele schil. Maqqie is zeer transparant en prettig om mee samen te werken. Je weet dat de werknemers in goede handen zijn!”

Tim Oosterbroek
Tim Oosterbroek
Directeur Oosterbroek.biz

Deze bedrijven gingen je voor

Veelgestelde vragen

Wat kost Maqqie?

Een Maqqie-account is helemaal gratis! De functionaliteit van de app is ook gratis: vacatures plaatsen, kosteloos contact met kandidaten, plannen en veel meer.

Je betaalt alleen voor Maqqie als jij met een werknemer of opdrachtnemer besluit om de samenwerking via onze app te laten verlopen. De kosten zijn dan 7% van de kostprijs, met een minimum van € 0,75 per uur.

Wat is het verschil tussen Maqqie en een uitzendbureau?

Bij Maqqie hebben we de functies van een uitzendbureau volledig geautomatiseerd en in één handige app gestopt. Dat maakt dat jij met jouw bedrijf 24/7 binnen enkele minuten een samenwerking kan aangaan met wie dan ook. En dat ook nog eens conform alle spelregels! Door slimme automatisering maken we de arbeidsmarkt transparant en samenwerken makkelijk en goedkoper.

Waarom doet niemand anders wat Maqqie doet?

Wij zijn al jaren bezig met het ontwikkelen van ons digitale platform en algoritmes. Die tijd en energie die wij gestoken hebben in het slim verbinden van verschillende diensten maakt dat we op onze unieke oplossingen zijn gekomen. Andere partijen hebben dat simpelweg niet gedaan. Daarom vind je bij niemand anders zo’n breed platform als bij Maqqie. 

Vul je gegevens in en download de whitepaper