De innovatieve uitzend-app nu beschikbaar voor elk bedrijf!

De innovatieve uitzend-app nu beschikbaar voor elk bedrijf!

Hoe zorg je ervoor dat de bezetting op alle afdelingen het hele jaar voldoende is? En dat de continuïteit van je organisatie gewaarborgd wordt? Belangrijke vragen als een organisatie op volle kracht wil draaien. De kans is groot dat vragen als deze een ondernemer extra bezighouden tijdens piekmomenten. Het inzetten van flexibele krachten kan een goede oplossing zijn. Betekent het inzetten van deze flexibele krachten ook veel extra werk voor de salaris en HR afdeling? Gelukkig niet! Met de interessante nieuwe service Maqqie is een samenwerking met een flexibele kracht binnen enkele minuten te organiseren. Geheel conform alle spelregels (wet, cao en inlenersbeloning) en tegen een interessant tarief.

Lees meer

‘Innovatie met behoud van sociale zekerheid.'

Werk organiseert zich in de 21e eeuw in netwerkstructuren. Van de ene ervaring naar de andere. Via bestaande relatie naar nieuwe relaties. Van vast naar flexibel. De platformeconomie sluit daar naadloos op aan en vormt een stevige bedreiging voor de traditionele en weinig transparante markt van intermediairs.

Echter waar uitzendkrachten en payrollers kunnen rekenen op het sociale vangnet waar we in Nederland trots op zijn, tarten de meeste digitale werkplatformen deze zekerheden.

Lees meer