Factoring zzp. Jouw freelancers direct uitbetaald.

Denk jij erover om factoring voor jouw zzp'ers in te zetten? Dat snappen we! Want door snel te betalen houd je jouw poule met freelancers tevreden. Bij Maqqie zorgen we dat jouw zzp'ers direct hun factuur gestort krijgen. De factuur wordt betaald door ons en jij betaalt ons binnen 30 dagen. Allemaal voor maar een kleine fee*.

Wil jij supersnel een offerte ontvangen? Wij zorgen ervoor dat je deze binnen één uur in je mailbox hebt (tijdens kantooruren dan - anders doen we het morgenochtend bij het eerste kopje koffie!)

Start je aanvraag

*De fee is maximaal 4% van het factuurbedrag. Dit stemmen we samen met je af in de offerte. 

Factoring zzp

Wat is factoring zzp?

Bij factoring neemt een factoringsbedrijf de factuur over van een bedrijf of zzp'er. Kort gezegd betekent dit dat het factoringsbedrijf de factuur alvast vooruitbetaald aan degene die het geld moet ontvangen. Het factoringsbedrijf krijgt hiervoor een fee van het bedrijf of de zzp'er.

Voorbeeld

Bedrijf X heeft een poule van 10 zzp'ers. Deze zzp'ers sturen facturen naar Bedrijf X waarbij Bedrijf X gebruik maakt van factoring via Maqqie. Bedrijf X stuurt de factuur door naar Maqqie en Maqqie betaalt de zzp'ers direct uit. Vervolgens betaalt Bedrijf X binnen 30 dagen het factuurbedrag + 4% fee aan Maqqie. Zo hoeft Bedrijf X niet direct uit te betalen maar hebben de zzp'ers via Maqqie wel direct hun geld*. 

Ontvang binnen één uur je offerte

* = winst voor Bedrijf X én de zzp'ers ;-)

Wat is factoring zzp?
Waarom kiezen bedrijven voor factoring zzp?

Waarom kiezen bedrijven voor factoring?

Dat kunnen verschillende redenen zijn. Eén van de meest voorkomende redenen is cashflow. Een bedrijf dat namelijk op één dag 10 facturen krijgt van al haar zzp'ers moet aardige kosten maken. En dat terwijl de inkomsten voor het bedrijf misschien pas later binnenstromen. 

Niks is echter vervelender dan je zzp'ers lang te laten wachten op hun geld - zowel voor jou als voor hun. Kies je als bedrijf ervoor om je factuur te factoren? Dan is dat probleem in ieder geval opgelost :-)

Een ander voordeel is de keuzevrijheid. Niet alle facturen hoeven via een factoringsbedrijf te verlopen. Een bedrijf kan dus zelf kiezen welke facturen wel en welke facturen níet via factoring lopen.

Factoring zzp: hoe doet Maqqie dat?

Wij factoren de facturen van jouw zzp'ers. Makkelijk, snel en direct. Zo hoef jij je als bedrijf geen zorgen meer te maken om cashflow of ontevreden freelancers. Dure fees? Nee, hoor! Wij betalen direct uit tegen een maximale fee van 4%. In de offerte zullen de details - nee, geen kleine lettertjes - worden afgestemd.

Vraag 'm hier aan

Factoring zzp van Maqqie

Contact Maqqie

Start je aanvraag

Ontvang binnen één uur een offerte. Toch liever direct contact? Bel ons op 088 010 7500