Interne transfers binnen Maqqie

Door: Nico de Jong
Interne transfers binnen Maqqie
3 augustus 2021
2 minuten lezen

Binnen Maqqie gaan er twee interne transfers plaatsvinden. En dat is mooi nieuws natuurlijk! Bram van Lent gaat aan de slag als Product Owner en Yke Kooistra mag zich vanaf nu Manager Sales noemen. 

Bram van Lent

Marketeer Bram van Lent gaat een mooie stap maken binnen ons team: vanaf 1 augustus zal hij de glansrijke rol van Product Owner vervullen. In deze functie zal hij de prio's binnen het IT-team rangschikken op basis van de input van collega's en gebruikers.

Ruim een jaar nadat ik bij Maqqie begonnen ben op Marketing, krijg ik nu een prachtige kans om mezelf én de Maqqie-app verder te ontwikkelen als Product Owner. Het Marketing-team heeft in de tussentijd meer body gekregen met Nico als aanjager/manager, en is daarmee ook klaar voor nieuwe versterkingen en ideeën. 

Bram van Lent
Bram van Lent
Product Owner Maqqie

Yke Kooistra

Zeg je sales? Dan zeg je Yke! En dus werd het tijd voor een mooie interne transfer binnen Maqqie: van Accountmanager naar Manager Sales. Yke gaat zich vanaf nu meer bezighouden met de aansturing van Team Sales en het structureren hiervan.

Kwaliteit en gemak staan bij mij voorop. Ik ben ervan overtuigd dat als we deze doelen in het vizier houden, wij als organisatie veel succesvolle samenwerkingen kunnen creëren. In mijn nieuwe rol als Manager Sales zal ik het team aansturen en structureren. Dagelijks blijf ik samen met

 mijn collega’s in gesprek met bedrijven om Maqqie als oplossing te presenteren en te adviseren.  

Yke Kooistra
Manager Sales Maqqie

Team Maqqie

Namens het hele team wensen wij Bram en Yke veel succes in hun nieuwe job! We kijken ernaar uit.

Wil jij ook bij Maqqie werken en net zoals Bram en Yke doorgroeien? Check dan onze vacatures.

Vacatures bij Maqqie

Payrolling voor kennismigranten

Maqqie genomineerd voor 2 prijzen

De digitale transformatie zet grote stappen, maar Maqqie heeft geen moeite om deze trend bij te houden. Een jaar lang hard werken wordt beloond; we gaan dit jaar namelijk in de top 3 eindigen voor twee verschillende awards!

Voor zowel de Deloitte Fast 50 als de NLJUG Innovation Award gaan we een plek op het podium bemachtigen. Wordt het goud, zilver of brons? Op donderdag 3 november is de uitreiking, nog even duimen dus.

Door: Nico de Jong
3 augustus 2021
2 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder