Maqqie goes futsal!

Door: Anne van der Rest
zaalvoetbal
22 september 2021
3 minuten lezen

Er staan weer ouderwetse voetbalavondjes op het programma en wat hebben we er zin in!  Gister maakte Maqqie zijn debuut in de heuse Sliedrechtse zaalvoetbalcompetitie. Het team van Maqqie-toppers nam het op tegen Van Beest. Onze tegenstander verloor hun eerste wedstrijd met 6 – 4 en staan hiermee op een 5e plaats. Aan ons was het dus de taak om ze de tweede nederlaag toe te brengen waarop we natuurlijk gebrand waren.

Maqqie versus Van Beest

Met gezonde wedstrijdspanning begonnen onze mannen de warming-up. Om 19:00 uur lokale tijd werd er afgetrapt in Sliedrecht. Na een sterk begin kwamen we helaas al snel op achterstand wat uitliep naar 2-0. De 2-1 werd kort daarna gemaakt en even leek het erop alsof we terug zouden komen in de wedstrijd. Helaas… de tegenstander liep verder uit wat uiteindelijk resulteerde in een doelpuntenfestijn van beide kanten. Uiteindelijk werd er met 8-4 verloren. Maar wat hebben we het leuk gehad – op wat pijntjes en blaren na dan...  

We hebben bijna gewonnen!

Marc Geluk
Marc Geluk
Business Development Manager Maqqie

Conclusie: conditioneel valt er nog een hoop te winnen :-) En met wat extra trainingen gaan we natuurlijk weer vol goede moed richting de volgende partij. De tweede wedstrijd in Sporthal de Lockhorst wordt op 4 oktober gespeeld. Nog even wat extra trainen toppers!

Door: Anne van der Rest
22 september 2021
3 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder