Maqqie transfernieuws januari

Door: Anne van der Rest
27 januari 2022
4 minuten lezen

De eerste maand van 2022 is alweer voorbijgevlogen, en wat zijn we blij met onze aanwinsten: Noor van der Weijden en Timo Klijn. Deze toppers gaan beiden hun afstudeerstage bij Maqqie doen. Onder begeleiding van Yke Kooistra en Nico de Jong gaan zij individueel onderzoek doen naar de planningstool en het aantrekken van grote bedrijven.

Benieuwd naar wie zij écht zijn? Kijk vooral verder!

Noor van der Weijden

Noor komt met haar aanstekelijke energie het team van Sales ondersteunen. Met haar onderzoek hoopt zij Sales handvatten te geven om een goedlopende planningstool te verkopen. Ze is een echte aanpakker en schroomt niet om te zeggen waar het op staat.

Als afstudeerstagiaire Sales ga ik onderzoek doen naar de optimalisatie van de planningstool. Door middel van desk-research, enquêtes en interviews gaat mijn focus uit naar wat de klant écht wil. Momenteel is het een beta versie, en ik ga daar met mijn onderzoek een goedlopende versie van maken 😉 Zin in! 

noor-van-der-weijden
Noor van der Weijden
Stagiaire Sales Maqqie
Payrolling voor kennismigranten

Maqqie genomineerd voor 2 prijzen

De digitale transformatie zet grote stappen, maar Maqqie heeft geen moeite om deze trend bij te houden. Een jaar lang hard werken wordt beloond; we gaan dit jaar namelijk in de top 3 eindigen voor twee verschillende awards!

Voor zowel de Deloitte Fast 50 als de NLJUG Innovation Award gaan we een plek op het podium bemachtigen. Wordt het goud, zilver of brons? Op donderdag 3 november is de uitreiking, nog even duimen dus.

Timo Klijn

Topper Timo komt het gezellige Marketing Team aanvullen. Met zijn analyserende houding kan hij goed verbanden leggen tussen wat er momenteel gebeurt en wat er moet gebeuren. Met zijn aanbevelingen wil Team Marketing meer en meer bedrijven binnen hengelen. Super aanwinst!

Als Ondernemerschap & Retail management student leer ik alle facetten van het bedrijfsleven kennen. Zo leer ik alle marketingtechnieken kennen en wordt me de ins en outs van verkoop aangeleerd. Ik vind het leuk om mezelf uit te dagen en hier heb ik genoeg ruimte in als marketing stagiair bij Maqqie!

timo-klijn
Timo Klijn
Stagiair Marketing Maqqie
Door: Anne van der Rest
27 januari 2022
4 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder