Maqqie vs. Van Beest

Door: Anne van der Rest
20 mei 2022
2 minuten lezen

Afgelopen maandag kwamen de toppers van Maqqie weer in actie om de allerlaatste competitiewedstrijd tegen Van Beest te spelen. Deze keer met een nieuwe aanwinst voor het team, Tim speelde namelijk zijn debuutwedstrijd. Eerdere potten tegen Van Beest lieten uitblijken dat Maqqie de sterkere partij was. De laatste onderlinge ontmoeting eindigde in een 5-0 overwinning voor onze sterren.

Maqqie vs. Van Beest

 

De wedstrijd begon dit keer helaas stukken stroever dan gehoopt… De organisatie bij Maqqie was ver te zoeken en al snel werd topkeeper Levi (tot zijn grote frustratie) tweemaal gepasseerd door de tegenstander.

De minuten in de eerste helft tikten door en het domineren vanuit Van Beest nam niet af. Na de 2-0 viel ook snel de 3-0. Het was duidelijk dat er iets moest veranderen bij Maqqie, anders kon Levi heel de wedstrijd ballen uit het net blijven vissen. Gelukkig was daar Martijn die het zomaar vanaf de middellijn probeerde en met een kanonschot de bal in het doel van de tegenstander werkte. Bam, 3-1, alles kan nog! Helaas volgde meteen daarna ook de 4-1 en toen klonk het rustsignaal.

Na een paar minuten overleg bij Maqqie, begonnen zij vol goede moed aan de tweede helft. Maar helaas, als je denkt dat het niet erger kan, valt sterspeler Timo uit door een enkelblessure. Wat ga je nog doen met één wisselspeler en een 4-1 achterstand?

Toch kwam er snel hierna een buitengewone teamspirit tot stand en de Maqqie-toppers begonnen goal na goal te maken. De 4-2 vloog erin en ook de 4-3 volgde. Het team werd een lopende machine: Marc sprintte overal voorbij, Martijn wist telkens tot een goed schot te komen en Richard zorgde voor nog wat extra obstakels in de zaal. Het werd de tegenstander te zwaar en met een prachtige hakbal schoot Nico op het laatste moment ook de 4-4 binnen!

Helaas is het niet meer tot een overwinning gekomen. Maar na zo’n achterstand nog gelijkspel afdwingen voelde voor het Maqqie-team als een grote overwinning.

Nu op naar de halve finale voor de beker op 30 mei!

Door: Anne van der Rest
20 mei 2022
2 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder