Maqqie vs. Van Bragt Vervoer/Zorghuis Alblasserwaard

Door: Anne van der Rest
zaalvoetbal-tweede-wedstrijd
5 oktober 2021
3 minuten lezen

Na de eerste nederlaag - twee weken geleden - waren onze zaalvoetbaltoppers gister uit op revanche. De tegenstander van de avond was Van Bragt Vervoer/Zorghuis Alblasserwaard. Zij verloren hun eerste wedstrijd genadeloos met maar liefst 0-10. Echter wisten zij zichzelf te herpakken in hun tweede match: een 4-12 overwinning op FC Kippie. Een wisselvallige seizoenstart dus.

Maqqie vs. Van Bragt Vervoer/Zorghuis Alblasserwaard

Met spanning en focus in de ogen werd er om 19:00 afgetrapt in de hal in Sliedrecht. Wij beginnen helaas niet sterk & scherp aan de wedstrijd en krijgen binnen 10 minuten al snel twee doelpunten om de oren. Die achterstand duurde niet heel lang want door doelpunten van Bram van Lent en Marc Geluk komen we weer op gelijke hoogte. En dan plots uit het niets: een doelpunt van Van Bragt Vervoer/Zorghuis Alblasserwaard. Dat terwijl wij in een sterkere fase van de wedstrijd zaten. Deze tik kwamen we helaas niet meer te boven en verloren de wedstrijd dan ook met 2-5.

De ene keer kan ik er niks van en de andere keer lijk ik net Arjen Robben

Philip Leenman
Philip Leenman
Accountmanager Maqqie

Maar we zien een stijgende lijn! Onze toppers raken steeds beter op elkaar ingespeeld en ze hebben ook al minder blaren dan vorige keer ;-) Volgende keer spelen we onze tegenstander helemaal van de mat.

Door: Anne van der Rest
5 oktober 2021
3 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

transitievergoeding, wat is het?

Transitievergoeding, wat is het?

Transitievergoeding, je hebt er vast wel van gehoord. Maar wat is het eigenlijk? En wanneer heb je recht op een transitievergoeding? En wat is dan de hoogte van die transitievergoeding? Veel vragen die bij ondernemers spelen. In deze blog geven we antwoorden op de meest voorkomende vragen over transitievergoeding.  

 

Lees verder