De werk-app van Nederland.

De platformeconomie heeft de toekomst. Daar geloven we in. Maar we moeten wel zorgen dat deze eerlijk werkt voor iedereen. Betere lonen, betere voorwaarden, betere omstandigheden, juist bij tijdelijk werk. Daar kunnen we heel gewichtig en moeilijk over doen, maar wat veel beter werkt is als we dit alles juist zo makkelijk mogelijk maken. Dat alles gewoon goed geregeld is.

En dat is precies wat we met Maqqie doen. Zo zorgen we dat iedereen vandaag al optimaal gebruik kan maken van al het goeds wat de platformeconomie te bieden heeft.

Check de belangrijkste nieuwe features   Of lees alle details van deze release

Nieuwe release Maqqie
16 juni 2022
5 minuten lezen
Derde tab medewerkers

In één oogopslag alle declaraties zien?

Dat hebben we voor je gefixt. Op de flexpoolpagina is er een derde tab toegevoegd achter de medewerkers. Daar zie je vanaf nu 'Declaraties'. Handig, want zo zie je alle declaraties van de medewerker in één oogopslag.

Je kan er daarnaast ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen goedgekeurde declaraties te tonen via de ingebouwde tabjes!

Snelle weergave shift-notities

Je vindt nu alle shift-notities in het side-panel van de kalender. Dat betekent dat je ze sneller kan inzien, en dat bespaart weer wat kostbare seconden ;-)

Shift notities

Ook deze cao hebben we nu in de app ingebouwd

Cao Technische Groothandel
Gespecialiseerde Detailhandel in Bloemen en Planten

Benieuwd welke tarieven voor jou gelden met deze cao?

Neem contact op

16 juni 2022
5 minuten lezen

En zo bouwen wij aan de werk-app van Nederland

 

Werk-app van Nederland

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

werkgeluk_vergroten-_de_vier_pijlers

Werkgeluk vergroten: de vier pijlers14

Aangezien een groot deel van ons leven in het teken staat van werk, zijn werkplezier en werkgeluk zeer belangrijk aspecten. Geluk op het werk is dan ook een van de meest uitdagende gebieden waarmee managers worden geconfronteerd. Lange tijd werd aangenomen dat een bevredigend salaris ook een hogere productiviteit voor werknemers betekent, maar het is aangetoond dat er een veel nauwere relatie is tussen productiviteit op het werk en werknemersgeluk. En op de krappe arbeidsmarkt van tegenwoordig is het belangrijk om mensen aan je organisatie verbonden te houden, anders vertrekken medewerkers nog voordat ze echt bijdragen aan de organisatie.

Lees verder