De werk-app van Nederland.

De platformeconomie heeft de toekomst. Daar geloven we in. Maar we moeten wel zorgen dat deze eerlijk werkt voor iedereen. Betere lonen, betere voorwaarden, betere omstandigheden, juist bij tijdelijk werk. Daar kunnen we heel gewichtig en moeilijk over doen, maar wat veel beter werkt is als we dit alles juist zo makkelijk mogelijk maken. Dat alles gewoon goed geregeld is.

En dat is precies wat we met Maqqie doen. Zo zorgen we dat iedereen vandaag al optimaal gebruik kan maken van al het goeds wat de platformeconomie te bieden heeft.

Check de belangrijkste nieuwe features   Of lees alle details van deze release

Nieuwe release Maqqie
18 mei 2022
5 minuten lezen
Nieuwe shiftdetailpagina

Intermediair?

Dan is ons Client Portal voor jou de meest geschikte oplossing. Via dit afzonderlijke portaal kunnen jouw eindklanten up-to-date blijven van hun werkzaamheden en administratie.

Onze nieuwe shift-detailpagina geeft je nu nóg meer inzicht in de shifts die open staan. Weten wie de team lead is? Check! Erachter komen welke informatie aan de medewerkers wordt getoond? Natuurlijk! Yes, met deze pagina wordt jouw informatiestroom een makkie.

Verbeterslag op jouw invoer als medewerker

Gebruik je de app als medewerker? Dan helpen we jou met je invoer. Klinkt gek, maar heb jij bijvoorbeeld een foutief e-mailadres ingevuld? Dan krijg je vanaf nu een melding dat de informatie niet klopt of verwerkt kan worden.

Visuele verbeteringen in planning

Wanneer je op een shift in de planningstool klikt, opent er een overlay. Ons UX-team heeft deze overlay eens flink aangepakt.

  • De datum en tijd staan nu bovenaan omdat dit belangrijke info is.
  • Er is nu ook direct zichtbaar voor wie de shift openstaat en je kan de doelgroep met één klik op de knop wijzigen. Zo kan je bijvoorbeeld de zichtbaarheid wijzigen van medewerkers met een bepaald label naar 'zichtbaar voor iedereen'.
  • We hebben de waarschuwingen verbeterd. Ga je met je muis over een waarschuwing heen? Dan laten we je duidelijk zien wat er speelt. Voorbeeld: iemand heeft twee shifts tegelijk of nog geen contract.

Benieuwd naar onze planningstool?

Vraag demo aan

Derde tab medewerkers
Nieuwe filterfunctie

Nieuwe filterfunctie! #handig

Op de flexpoolpagina kun je nu filteren op label! De flexpoolpagina geeft jou inzicht in al jouw medewerkers: toekomstige, huidige en die uit het verleden. Met deze nieuwe filterfunctie kun je nu bijvoorbeeld filteren op het label 'Bediening'. Ta-da! Alle medewerkers met dit label komen nu naar voren.

18 mei 2022
5 minuten lezen

En zo bouwen wij aan de werk-app van Nederland

Benieuwd naar wat we de vorige release hebben gebouwd?

Bekijk onze release-video

 

Werk-app van Nederland

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder