Toffe ruildeal: dartboard voor een klant

Door: Nico de Jong
Klant in ruil voor een dartboard!
11 augustus 2021
3 minuten lezen

Klanten (of niet-klanten) van Maqqie opgelet! We hebben een toffe actie voor jullie bedacht. Omdat we de beste en grootste van Nederland willen worden, hebben we jullie hulp nodig. Het kan ons namelijk niet snel genoeg. Lever jij bij ons een nieuwe klant aan? Dan krijg je voor jouw werkplek een splinternieuw dartboard opgestuurd.

Maarrr... niet zomaar een dartboard. Nee, een ultra-deluxe dartboard, mét verlichting. Daardoor heb je geen last meer van schaduwen op het dartboard en voelt elke collega zich als de nieuwe Michael van Gerwen. Dus weet jij een bedrijf dat ons wel kan gebruiken voor Payroll 'a la Maqqie'  of Freelance-bemiddeling? Check dan de stappen hieronder. 

Hoe werkt het?

Zie je jouw werknemers al met een big smile een potje darten? Wij wel! En Maqqie zou Maqqie niet zijn als we dit ingewikkeld zouden maken. Dus dat doen we dan ook niet :-) Zo werkt het:

Klant aanleveren
Jij levert bij ons een klant aan
Klant in ruil voor een dartboard!
Jij ontvangt je dartboard!

Brand los :-)

Dat doe je via 010 307 52 34 of via ons het contactformulier hieronder. Help ons de grootste te worden terwijl jouw werknemers straks met een dikke glimlach naar werk toe gaan. Oh ja, je mag er natuurlijk ook meer dan één aanleveren. Zet onze accountmanagers maar aan het werk.

We zullen je gegevens nergens anders voor gebruiken ;-)

Door: Nico de Jong
11 augustus 2021
3 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

Maqqie vs. Van Beest

Afgelopen maandag kwamen de toppers van Maqqie weer in actie om de allerlaatste competitiewedstrijd tegen Van Beest te spelen. Deze keer met een nieuwe aanwinst voor het team, Tim speelde namelijk zijn debuutwedstrijd. Eerdere potten tegen Van Beest lieten uitblijken dat Maqqie de sterkere partij was. De laatste onderlinge ontmoeting eindigde in een 5-0 overwinning voor onze sterren.

Lees verder