Uitbreiding van het Maqqie-team

Door: Anne van der Rest
uitbreiding-van-het-maqqie-team
27 september 2021
4 minuten lezen

Sinds kort kan Maqqie weer vijf nieuwe toppers aan het team toevoegen. Lilian Hermeling, Saskia de Jong, Julia van Esch, Kees Broenink en Anne van der Rest. Wat gaan ze doen? Check het hieronder.

Lilian Hermeling

Lilian is een mooie versterking voor ons IT-team. Ze zal als teamlead van het core-team aan de slag gaan. Ze zal onder andere het overzicht houden op al het werk. En door haar sterk functioneel inzicht, zal zij mee helpen met het steeds verder verbeteren van de Maqqie-app zodat deze goed aansluit bij de wensen van onze Maqqers.

Binnen IT Development ben ik teamleider van het core-team. Ik help mee met het specificeren van de User Stories en hou in de gaten dat die gebouwd worden volgens die specificaties. Ik doe de aansturing van het team, maar bouw ook mee als fullstack developer.

Lillian Hermeling
Lilian Hermeling
Teamlead IT Maqqie

Saskia de Jong

Saskia zal als Head of People een flinke boost geven aan Team HR. Als intern HR-medewerker heeft ze een brede functie waarin ze te maken heeft met een ‘harde’ kant van overeenkomsten & regelingen en een ‘zachte’ kant van mensen en hun gevoelens. Dat alles bij elkaar zorgt elke dag voor een mooie uitdaging.

Gelukkige mensen toveren bij mij een glimlach op mijn gezicht. Dat is dan ook wat ik hier als intern HR-medewerker het liefste doe: zorgen voor een geweldige Maqqie-werkomgeving waar onze mensen zich gehoord en gewaardeerd voelen.

Saskia de Jong
Head of People Maqqie

Maqqie vs. Van Beest

Afgelopen maandag kwamen de toppers van Maqqie weer in actie om de allerlaatste competitiewedstrijd tegen Van Beest te spelen. Deze keer met een nieuwe aanwinst voor het team, Tim speelde namelijk zijn debuutwedstrijd. Eerdere potten tegen Van Beest lieten uitblijken dat Maqqie de sterkere partij was. De laatste onderlinge ontmoeting eindigde in een 5-0 overwinning voor onze sterren.

Julia van Esch

Voor Julia gaan de boeken even tijdelijk de kast in. Ze zal namelijk als stagiair bedrijfskunde bij ons praktijkervaring op doen. Ze zal onderzoek doen naar bedrijfsprocessen en hoe we deze kunnen optimaliseren. Met de scherpe inzichten van Julia zal ze ons bedrijf naar een nóg hoger plan tillen.

SWOT-analyses, SMARTT-technieken en het in kaart brengen van interne- en externe stakeholders, ik ken het allemaal. De boeken gaan even de kast in, nu de praktijk ervaren. Momenteel onderzoek ik als toekomstig bedrijfskundige hoe we klantinzichten kunnen vertalen naar doorontwikkeling van het dienstenaanbod. Zo zou het zomaar kunnen zijn dat jij ergens een button mist in onze app. Maar nu via een aanbevolen tool van mij dat kan aangeven. Het resultaat: nog meer gebruikersgemak 'a la Maqqie'.

Julia van Esch
Julia van Esch
Stagiaire Bedrijfskunde Maqqie

Kees Broenink

Kees is een echte achterhoede-versterking voor Team IT. Naast zijn passie voor gitaar spelen, is hij ook nog eens een topper als het gaat om 'de achterkant' van apps. En laat Maqqie nou net een snelgroeiende app hebben :-) 

Als ervaren Back-end Developer bouw ik uitdagende software oplossingen voor Maqqie, waaronder integraties met externe partijen. Ik draai al heel wat jaren mee in de ICT. Ik houd nieuwe ontwikkelingen in de gaten om te kijken of Maqqie er baat bij kan hebben. Ook privé zoek ik nieuwe uitdagingen; zo ben ik recent begonnen met gitaarspelen. Dat is echt geen makkie!

Kees Broenink
Kees Broenink
Back-end Developer Maqqie

Anne van der Rest

Het team-marketing krijgt ook versterking. Anne zal namelijk aan de slag gaan als content marketeer. Ze zal gaan werken aan content en communicatie-uitingen om ervoor te zorgen dat alle uitingen on-point zijn.  

Een structurele bijdrage leveren aan de visie, strategie en ontwikkeling van content omtrent Maqqie, beschouw ik als een prachtige uitdaging. Mijn hart gaat sneller kloppen van websites, social media, e-mailcampagnes, blogs en ga zo maar door. Met een creatieve brein en liefde voor (content) marketing wil ik Maqqie op de kaart zetten.

Anne van der Rest
Anne van der Rest
Content Marketeer Maqqie

Welkom bij Team Maqqie allemaal!

Door: Anne van der Rest
27 september 2021
4 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

transitievergoeding, wat is het?

Transitievergoeding, wat is het?

Transitievergoeding, je hebt er vast wel van gehoord. Maar wat is het eigenlijk? En wanneer heb je recht op een transitievergoeding? En wat is dan de hoogte van die transitievergoeding? Veel vragen die bij ondernemers spelen. In deze blog geven we antwoorden op de meest voorkomende vragen over transitievergoeding.  

 

Lees verder