Verhuizing naar Sliedrecht

Door: Anne van der Rest
Verhuizing Maqqie
9 september 2021
3 minuten lezen

Het gebeurt wel vaker dat bedrijven ‘stilletjes’ verhuizen en dat pas bekend maken als ze gesetteld zijn. Maar het zal je wellicht niet ontgaan zijn: wij zijn verhuisd! Megagroot en groen zijn de letters op het dak van het nieuwe kantoorpand in Sliedrecht waar wij twee maanden geleden onze intrede deden.

Groeiambitie

Het grootste online werkplatform van Nederland worden: dat is de ambitie van Maqqie. Deze ambitie zorgden ervoor dat we in het afgelopen jaar in een razend tempo zijn gegroeid. Zo’n 1.400 bedrijven in het land doen inmiddels zaken met ons en via de app worden zo'n tienduizend banen ingevuld. Dit moet in de komende vijf jaar uitgroeien naar 25.000 fte’s. Met een groei van vijfhonderd procent zijn we op de goede weg. Het aantal werkgevers en werknemers in de app neemt gigantisch toe.

Maqqie moet hét online werkplatform van Nederland worden en daarvoor willen we werkgevers én werknemers en werkzoekenden aan onze app binden.

Pieter Jacob Leenman
Pieter Jacob Leenman
Founder/CEO Maqqie
mergermarket_2

Maqqie plans up to EUR 20m Series A this year – CFO

Scale-up Maqqie wil dé grootste werkgever van Nederland worden. Om dit te bereiken is nog een  lange weg te gaan, maar het bedrijf heeft nu 4 miljoen euro opgehaald bij investeerders. En daarmee zijn we nog niet klaar. Want onze baas van de centen Rik Blokland is van plan om tegen het vierde kwartaal van 2022 nog €10 tot €20 miljoen op te halen

Verhuizing

Het resultaat? Ons team van toppers is inmiddels gegroeid tot meer dan 50 medewerkers en het kantoor in Gorinchem barstte uit haar voegen. Het nieuwe hoofdkantoor aan de A15 in Sliedrecht biedt de perfecte basis om door te groeien. Het pand telt drie verdiepingen en is uitgerust met een supermoderne inrichting. Alles in de Maqqie-stijl: paarse keuken, mintgroene bank, Maqqie-muur en ga zo maar door. Ook is er genoeg ruimte om op z'n tijd met elkaar lekker te ontspannen door een potje te gamen, tafeltennissen of te darten.

Nieuw kantoor Maqqie

Waar wacht je nog op? ;-)

Wil jij ook dat al het regelwerk rond personeel en tijdelijke krachten in één keer geregeld wordt? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Dat doe je via 010 307 52 34 of check onze payroll-pagina.

Payroll 'a la Maqqie'

Maqqie muur
Keuken Maqqie
Door: Anne van der Rest
9 september 2021
3 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

minimumloon_2023

Minimumloon 2023

Ieder half jaar wordt de hoogte van het minimumloon vastgesteld. Ook voor het jaar 2023 gaat het minimumloon veranderen en wel met +10,15% per 1 januari. Heb jij werknemers, die worden beloond volgens het minimumloon, dan is het wel handig om te weten wat zij in het volgende jaar gaan verdienen. Check hier wat de minimumlonen voor 2023 gaan worden.

Lees verder