Verhuizing naar Sliedrecht

Door: Anne van der Rest
Verhuizing Maqqie
9 september 2021
3 minuten lezen

Het gebeurt wel vaker dat bedrijven ‘stilletjes’ verhuizen en dat pas bekend maken als ze gesetteld zijn. Maar het zal je wellicht niet ontgaan zijn: wij zijn verhuisd! Megagroot en groen zijn de letters op het dak van het nieuwe kantoorpand in Sliedrecht waar wij twee maanden geleden onze intrede deden.

Groeiambitie

Het grootste online werkplatform van Nederland worden: dat is de ambitie van Maqqie. Deze ambitie zorgden ervoor dat we in het afgelopen jaar in een razend tempo zijn gegroeid. Zo’n 1.400 bedrijven in het land doen inmiddels zaken met ons en via de app worden zo'n tienduizend banen ingevuld. Dit moet in de komende vijf jaar uitgroeien naar 25.000 fte’s. Met een groei van vijfhonderd procent zijn we op de goede weg. Het aantal werkgevers en werknemers in de app neemt gigantisch toe.

Maqqie moet hét online werkplatform van Nederland worden en daarvoor willen we werkgevers én werknemers en werkzoekenden aan onze app binden.

Pieter Jacob Leenman
Pieter Jacob Leenman
Founder/CEO Maqqie
Algemeen Dagblad

Dit bedrijf wil over vijf jaar grootste werkgever van het land zijn

Reizen boeken via een app is al jaren kinderspel. Via Maqqie is het zoeken, vinden én vastleggen van een nieuwe baan hetzelfde. Het piepjonge bedrijf van oprichter Pieter Jacob Leenman (35) uit Nieuw-Lekkerland en directeur Martijn den Besten (31) uit Hardinxveld-Giessendam groeide vorig jaar met 500 procent en stevent dit jaar af op een nieuwe vervijfvoudiging. ,,Over vijf jaar willen we de grootste werkgever van Nederland zijn.’’

Verhuizing

Het resultaat? Ons team van toppers is inmiddels gegroeid tot meer dan 50 medewerkers en het kantoor in Gorinchem barstte uit haar voegen. Het nieuwe hoofdkantoor aan de A15 in Sliedrecht biedt de perfecte basis om door te groeien. Het pand telt drie verdiepingen en is uitgerust met een supermoderne inrichting. Alles in de Maqqie-stijl: paarse keuken, mintgroene bank, Maqqie-muur en ga zo maar door. Ook is er genoeg ruimte om op z'n tijd met elkaar lekker te ontspannen door een potje te gamen, tafeltennissen of te darten.

Nieuw kantoor Maqqie

Waar wacht je nog op? ;-)

Wil jij ook dat al het regelwerk rond personeel en tijdelijke krachten in één keer geregeld wordt? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Dat doe je via 010 307 52 34 of check onze payroll-pagina.

Payroll 'a la Maqqie'

Maqqie muur
Keuken Maqqie
Door: Anne van der Rest
9 september 2021
3 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

Hoe houd je freelancers tevreden/

Hoe houd je jouw freelancers tevreden?

Steeds meer mensen kiezen voor een carrière als zelfstandige ondernemer of freelancer. Inmiddels zijn er ruim 1,6 miljoen mensen met inkomsten als zzp’er. En dat aantal groeit nog steeds fors. Als werkgever kan je niet om dat fenomeen heen, zeker als je op zoek bent naar ervaren arbeidskrachten. Freelancers kunnen van enorme toegevoegde waarde zijn voor je onderneming - door hun kennis en skills. Maar werken met freelancers of zzp’ers kan ook veel uitdagingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld de vraag: hoe kan ik freelancers binden, boeien en tevreden houden binnen mijn organisatie? In deze blog bespreken we waar je op moet letten.

Lees verder