Verhuizing naar Sliedrecht

Door: Anne van der Rest
Verhuizing Maqqie
9 september 2021
3 minuten lezen

Het gebeurt wel vaker dat bedrijven ‘stilletjes’ verhuizen en dat pas bekend maken als ze gesetteld zijn. Maar het zal je wellicht niet ontgaan zijn: wij zijn verhuisd! Megagroot en groen zijn de letters op het dak van het nieuwe kantoorpand in Sliedrecht waar wij twee maanden geleden onze intrede deden.

Groeiambitie

Het grootste online werkplatform van Nederland worden: dat is de ambitie van Maqqie. Deze ambitie zorgden ervoor dat we in het afgelopen jaar in een razend tempo zijn gegroeid. Zo’n 1.400 bedrijven in het land doen inmiddels zaken met ons en via de app worden zo'n tienduizend banen ingevuld. Dit moet in de komende vijf jaar uitgroeien naar 25.000 fte’s. Met een groei van vijfhonderd procent zijn we op de goede weg. Het aantal werkgevers en werknemers in de app neemt gigantisch toe.

Maqqie moet hét online werkplatform van Nederland worden en daarvoor willen we werkgevers én werknemers en werkzoekenden aan onze app binden.

Pieter Jacob Leenman
Pieter Jacob Leenman
Founder/CEO Maqqie
Flexnieuws

Miljoenenomzet werkplatform Maqqie in Q3 2021

Uit de kwartaalcijfers van werk-app Maqqie blijkt dat de omzet van het online werkplatform in Q3 2021 vier keer groter was dan in Q3 2020. In 2020 draaide de werk-app een jaaromzet van 3,3 miljoen euro, dit jaar gaat het richting de 15 miljoen.

Verhuizing

Het resultaat? Ons team van toppers is inmiddels gegroeid tot meer dan 50 medewerkers en het kantoor in Gorinchem barstte uit haar voegen. Het nieuwe hoofdkantoor aan de A15 in Sliedrecht biedt de perfecte basis om door te groeien. Het pand telt drie verdiepingen en is uitgerust met een supermoderne inrichting. Alles in de Maqqie-stijl: paarse keuken, mintgroene bank, Maqqie-muur en ga zo maar door. Ook is er genoeg ruimte om op z'n tijd met elkaar lekker te ontspannen door een potje te gamen, tafeltennissen of te darten.

Nieuw kantoor Maqqie

Waar wacht je nog op? ;-)

Wil jij ook dat al het regelwerk rond personeel en tijdelijke krachten in één keer geregeld wordt? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers. Dat doe je via 010 307 52 34 of check onze payroll-pagina.

Payroll 'a la Maqqie'

Maqqie muur
Keuken Maqqie
Door: Anne van der Rest
9 september 2021
3 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

payrollen_voor_wie_is_het_geschikt_

Payrollen voor wie is het geschikt?

Is payrollen geschikt voor iedere branche en bedrijf? Ja, zeker! Als ambitieuze ondernemer hoeven we jou niet meer uit te leggen dat flexibiliteit binnen een bedrijf een must is. Net zoals goed personeel. Daarom is payrollen zo handig. En of je nou veel of weinig personeel in dienst hebt - het blijft mega veel regelwerk. En ook die vervelende administratieve rondslomp rondom personeel wordt door een payroller voor je gefixt. Waarom is payrollen dan geschikt voor iedere onderneming? Check het hier  

Lees verder