Barmedewerker

De Graafschap

Doetinchem
0 - 16 uur
Conform cao
Direct reageren
Vacature Barmedewerker bij de Graafschap
Terug naar overzicht

Over deze job

De Graafschap is dé trots van de Achterhoek. Het blauw-witte tenue en het schilderachtig mooie stadion spreken bij bijna alle Achterhoekers tot de verbeelding. Dit seizoen kan jij onderdeel worden van de authentieke sfeer van ‘matchdays’ op De Vijverberg. Solliciteer als barmedewerker bij De Graafschap en ga D’ran komend seizoen!

Als onderdeel van het horeca-team ben je aan het werk bij één de verkooppunten voor drankjes, broodjes en andere versnaperingen. Binnen een jong team is het jouw uitdaging om (vooral) in het kwartiertje rust alle businessclub leden van iets lekkers te voorzien. Biertjes tappen, broodjes voorsnijden, of misschien wel diner serveren: je bent vliegende keeper in deze functie!

Hier ben je naar op zoek

 • Een bijbaan in het sfeervolste voetbalstadion van Nederland
 • Duizenden supporters om blij te maken met een drankje of broodje
 • Een job waarin je je biertap-skills kan perfectioneren
 • Eindelijk betaald schitteren in een Graafschap-shirt

Jouw ding? Zo solliciteer je:

Solliciteer
Solliciteer
Kennismakingsgesprek
Kennismaking
Match?
Match?
Aan de slag!
Aan de slag!

Dit is misschien niet jouw ding als

 • De gevleugelde kreet “D’ran” je niets zegt

 • Je zelf steevast tribuneklant bent bij thuiswedstrijden

 • Jouw voetballiefde een club uit Arnhem-Zuid is

 • Piekmomenten je in de stress helpen

Meer informatie

Wat zijn de werktijden en secundaire arbeidsvoorwaarden?

 • Werktijden variëren van week tot week. Om het weekend is er in principe een thuiswedstrijd, waarbij de begintijd van je dienst afhangt van het tijdstip van aftrappen. Je wordt meestal zo’n 1,5 uur voor de match verwacht om alles voor te bereiden. Komend seizoen zullen veel wedstrijden beginnen om 20.00 uur op vrijdagavond - je kan ze alle negentien vast opzoeken als je echt fanatiek bent.
 • Je krijgt een werkshirt met het prachtige Graafschap-logo op de borst van je werkgever. De rest van je werk-outfit is jouw pakkie-an, maar dat is met een nette zwarte broek en comfortabele zwarte schoenen al geregeld.
 • Na een avond fanatiek drankjes over de bar afgeven is het na het werk tijd om zelf een koud biertje (of cola’tje, net zo lekker) te drinken met je collega’s.

Hoe ziet een typische werkdag eruit?

Anderhalf uur voor de aftrap verzamel je bij het stadion met je collega’s. Je weet dan al waar op welke locatie je aan de slag gaat vandaag – daar word je als team kort geïnformeerd over de belangrijke dingen voor die dag.

Voor de wedstrijd komen de businessclub leden het stadion binnen en zal je de eerste drankjes inschenken. In de rust van de wedstrijd is het topdrukte, want dan wil iedereen in 15 minuutjes snel wat lekkers te eten of drinken. Even aanpoten met z’n allen, want daarna is het vooral weer bijvullen en opruimen.

Na de wedstrijd stroomt het stadion leeg, al wil dat in de business lounge nog wel eens even duren! Daar is het dan vooral biertjes schenken en glazen afruimen totdat ook die supporters hun weg naar huis vinden. Nog even de boel schoonmaken met z’n allen terwijl je met collega’s kan napraten over de wedstrijd. Twee uur na afloop van de wedstrijd kunnen de lampen uit en is het tijd voor je weekend!

Wat is de rol van Maqqie als ik aan de slag ga?

Wij zullen jouw personeels- en salarisadministratie doen. Dat betekent dat:

 • Wij jouw salaris uitbetalen (wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks)
 • Je vakantiegeld door ons uitbetaald wordt
 • Wij je wettelijke vakantiedagen bijhouden
 • En last but not least.. wij dragen je pensioenpremies af!

Ben jij een recruiter?

Nou, welkom in de állervlotste vacaturebank van Nederland! Bij Maqqie vinden we dat werk leuk moet zijn, en vacatures lezen dus net zo. Weet jij de perfecte kandidaat? Je mag ons altijd bellen ;-)

Solliciteer!

Heb je een vraag? Vraag het aan Mariëlle

Mariëlle den Besten Mariëlle den Besten