HR-adviseur

Bakkerij Nollen

Hengevelde
28 uur
€2.200 - €2.800 per maand
Direct reageren
Vacature HR-adviseur in Hengevelde
Terug naar overzicht

Over deze job

Precies honderd jaar geleden opende in Hengevelde de bakkerij Nollen haar deuren. In al die jaren is er aan de naam en filosofie niets veranderd: ambachtelijke kwaliteitsproducten maken door het gebruik van de beste grondstoffen en vakkennis. Als spin in het HR-web bij Bakkerij Nollen draag je zorg voor de ruim 300 werknemers die het bedrijf inmiddels rijk is. Die werknemers zijn verspreid over zestien vestigingen - ieder met een eigen dynamiek maar met de herkenbare Nollen-mentaliteit als basis.

Als HR-adviseur ben je medeverantwoordelijk voor de personeelsadministratie, en speel je een sleutelrol in het proces rond de werving & selectie van nieuwe versterkingen. Ook is het jouw uitdaging om het verloop en verzuimpercentage te beperken, om zo verder te kunnen bouwen aan een goedlopende, efficiënte organisatie.

Hier ben je naar op zoek

 • Een parttime-werkplek waar je jouw boterham kan verdienen
 • Een flinke organisatie waar jouw HR-skills het verschil maken
 • Passie voor vakwerk die voelbaar is binnen het hele bedrijf
 • Volop uitdagingen op personeelsvlak om je tanden in te zetten

Jouw ding? Zo solliciteer je:

 

Solliciteer
Solliciteer
Kennismakingsgesprek
Kennismaking
Match?
Match?
Aan de slag!
Aan de slag!

Dit is misschien niet jouw ding als

 • Je een onverklaarbare hekel hebt aan croissantjes
 • Overzicht en structuur niet aan jou besteed zijn
 • Je nog niet eerder een HR-functie hebt gehad
 • ‘Wikken en wegen’ jouw lijfspreuk is

 

Meer informatie

Wat zijn de werktijden en secundaire arbeidsvoorwaarden?

 • In deze functie werk je drieënhalve dag vanuit jouw kantoorplek in Hengevelde. De werkdag duurt van 8.30 tot 17.00 uur, maar wel met ruimte om (in overleg) eens een kwartiertje eerder te vertrekken.
 • Als werknemer ontvang je 20% personeelskorting in alle winkels. Zo kan je jouw familie en vrienden op je volgende verjaardag voordelig kennis laten maken met de kwaliteit van Nollen-gebak.
 • Bij Nollen zijn de zaakjes goed geregeld. Er is ruimte om na te denken over ontwikkelmogelijkheden, bijvoorbeeld een opleiding om jouw HR-vaardigheden naar een nóg hoger plan te tillen.

Hoe ziet een typische werkdag eruit?

Om tien voor half negen rol je de auto de parkeerplaats op. Bij de koffiemachine heb je het met je collega’s eerst even over de belangrijke zaken – denk aan FC Twente, of bijvoorbeeld het weer van afgelopen weekend. Je werkzaamheden variëren van dag tot dag. Sollicitaties beoordelen, de urenadministratie inregelen, coaching-gesprekken met de werknemers van vestiging Borculo – je snapt het idee. Je dag is in ieder geval altijd gevuld met zaken waar jouw HR-talent boven komt drijven.

Tijdens de lunch geniet je samen met collega’s van een verse boterham uit de bakkerij in Hengevelde. Natuurlijk heb je ook doorlopend het grotere plaatje in beeld: hoe loopt het binnen de organisatie, en zijn de werknemers op hun plek? Voor je het weet is het vijf uur. Dat is de vloek van een baan waarvoor jij geknipt bent.

Wat is de rol van Maqqie als ik aan de slag ga?

Wij zullen jouw personeels- en salarisadministratie doen. Dat betekent dat:

 • Wij jouw salaris uitbetalen (wekelijks, 4-wekelijks of maandelijks)
 • Je vakantiegeld door ons uitbetaald wordt
 • Wij houden je wettelijke vakantiedagen bij
 • En last but not least.. wij dragen je pensioenpremies af!

Ben jij een recruiter?

Nou, welkom in de állervlotste vacaturebank van Nederland! Bij Maqqie vinden we dat werk leuk moet zijn, en vacatures lezen dus net zo. Weet jij de perfecte kandidaat? Je mag ons altijd bellen ;-)

Solliciteer!

Heb je een vraag? Vraag het aan Mariëlle

Mariëlle den Besten Mariëlle den Besten