Werken via Maqqie

De app die ál je werkzaken regelt.

  • Makkelijk werk vinden (flexibel en vast)
  • Snel en eerlijk betaald worden
  • Al je administratie goed geregeld (uren, contract, pensioen etc.)

Vacatures & opdrachten

Maqqie voor werknemers

Veelgestelde vragen

Wat doet Maqqie?

Wij zorgen ervoor dat je met één app alles hebt geregeld op één plek. Solliciteren, contracten, urenregistratie, administratie… alles! En allemaal gewoon via je smartphone. Zodat jij vrijer en flexibeler kunt werken dan ooit. 

Hoe doet Maqqie dat?

Maqqie is makkelijk omdat wij achter de schermen elke dag, de hele dag, bezig zijn met aanscherpen, ontwikkelen en slim inspelen op veranderingen in de markt, wetgeving en cao’s. Wij maken er werk van, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Waarom doet Maqqie dat?

De platformeconomie heeft de toekomst. Daar geloven we in. Maar we moeten wel zorgen dat deze eerlijk werkt voor iedereen. Betere lonen, betere voorwaarden, betere omstandigheden, juist bij tijdelijk werk. Daar kunnen we heel gewichtig en moeilijk over doen, maar wat veel beter werkt is als we dit alles juist zo makkelijk mogelijk maken. Dat alles gewoon goed geregeld is. En dat is precies wat we met Maqqie doen.

Zo zorgen we dat iedereen vandaag al optimaal gebruik kan maken van al het goeds wat de platformeconomie te bieden heeft.

Maqqie tips & tricks

Hoe weet ik of een bedrijf bij me past?

Hoe weet ik of een bedrijf bij mij past?

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Sommige dingen zijn makkelijk met elkaar te vergelijken. Maar hoe weet je bijvoorbeeld of een bedrijf goed bij jou als persoon past (en jij bij het bedrijf, natuurlijk)? In deze blog geven we je verschillende handvatten om dit te bepalen.

Lees verder
Bepaal jouw stip op de horizon in 4 stappen

Bepaal jouw stip op de horizon in 4 stappen

Herken je de volgende uitspraken? ‘’Ik weet niet zo goed wat ik wil’’, of ‘’Waar sta ik over 5 jaar?’’, of ‘’Geen idee of dat wat voor mij is’’. Je hebt het jezelf vast wel eens horen zeggen. En dat is niet iets om je voor te schamen. Want maar weinig mensen weten wat ze precies willen in hun carrière. Hoe vind en behaal je dan wél die stip op de horizon? We geven je daarvoor 4 stappen.

Lees verder