Maqqie is een 100% digitaal platform voor werk

Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer, voor hoeveel en voor hoe lang. Wij zorgen dat al je contracten volledig CAO-proof zijn, met belastingen, verzekeringen en ook je pensioen altijd netjes geregeld. Van flex tot tijdelijk tot vast.

Vraag

Wat is het verschil tussen Maqqie en payroll dienstverleners?

Antwoord

Een payroll dienstverlener beperkt zich veelal tot enkel het juridisch werkgeverschap en alles wat daarbij aan administratie komt kijken. Het Maqqie platform heeft alle uitzendprocessen (waaronder payrolling) geautomatiseerd en in één handige software applicatie gestopt. Maqqie is dus véél meer dan alleen payroll!

  • Maqqie maakt de match tussen werkgevers en werknemers op basis van onder andere profiel, voorkeuren en vacatures
  • Maqqie kan (is niet verplicht!) gebruikt worden voor het regelen van de formele samenwerking. Maqqie wordt dan de juridisch werkgever.
  • De slimme software van Maqqie bepaald op basis van wet en CAO het minimum tarief en andere spelregels. Partijen zijn vrij om iets beters overeen te komen!
  • Via Maqqie kun je uren registreren, vindt de verloning en facturatie plaats.
  • Eventueel kun je ook gratis gebruik maken van de handige planningstool!

Zoals je ziet, een wereld van verschil met payroll! En wat kost het? Nagenoeg alles is gratis. Enkel wanneer je met elkaar tot een samenwerking komt betaal je 7% van het tarief per uur aan Maqqie. 

Terug naar overzicht