Over ons

Eén app, alles geregeld.

Met Maqqie heb je al het regelwerk rond werk in één keer geregeld. Maar dan ook echt alles! Van contacten en contracten tot planning en administratie, allemaal gewoon via je smartphone. Zodat jij vrijer en flexibeler kunt werken dan ooit.

Meer weten over onze payroll Payroll 'a la Maqqie'?

Payroll 'a la Maqqie'

Features

Check hieronder welke features in onze app het makkelijk maken voor jou.

Vacatures & matching

Vacaturebank

Je maakt razendsnel een nieuwe vacature aan in onze vacaturebank, die dan vindbaar is voor alle werknemers op het platform.

Cao-proof contracten

Contracten

In onze app hebben we algoritmes die zorgen voor een cao-proof contract. Zo weet je altijd dat je samenwerkt volgens de spelregels.

Planningstool

Planning

Werknemers kunnen hun beschikbaarheid aangeven, en daarmee kan jij makkelijk je planning rond maken. Een 2.0-versie van onze planningstool is in ontwikkeling.

Urenadministratie

Urenadministratie

Je hele urenadministratie regel je razendsnel in de app. De werknemer kan uren registreren in de app en jij accordeert ze (of vult ze zelf in).

Bundelfactuur freelance

Uitbetaling

Heb je als werkgever/opdrachtgever alle uren geaccordeerd? Dan zorgen wij dat het loon netjes bij de werknemer op de rekening komt!

Maqqie is on a mission

De platformeconomie heeft de toekomst. Daar geloven we in. Maar we moeten wel zorgen dat deze eerlijk werkt voor iedereen. Betere lonen, betere voorwaarden, betere omstandigheden, juist bij tijdelijk werk. Daar kunnen we heel gewichtig en moeilijk over doen, maar wat veel beter werkt is als we dit alles juist zo makkelijk mogelijk maken. Dat alles gewoon goed geregeld is.

En dat is precies wat we met Maqqie doen. Zo zorgen we dat iedereen vandaag al optimaal gebruik kan maken van al het goeds wat de platformeconomie te bieden heeft.

Check freelance-bemiddeling van Maqqie

Werken bij Maqqie

Wil jij meebouwen aan de werk-app van Nederland? We zijn altijd op zoek naar talent om onze organisatie te versterken. Check de vacatures op IT, Sales, HR of Marketing en solliciteer!

Vacatures bij Maqqie

Werken bij Maqqie

Blik onder de motorkap

Hoe wij moeilijke dingen zo makkelijk mogelijk maken? Ja, da's een goeie :-) Aangezien we transparant zijn hebben we daar geen geheimen over. En dus kan je hier lezen over onze werkwijze en hoe we dingen aanpakken.

Blik onder de motorkap

Blik onder de motorkap van Maqqie

Ervaringen van onze gebruikers

Wil je weten hoe onze gebruikers onze app en dienstverlening ervaren? We vragen het ze regelmatig om erachter te komen wat er nóg beter kan.

Ervaringen met Maqqie

In de media

Regelmatig kan je ons vinden in de media. Bij een radio-interview, in een krant of bij een online nieuwsartikel. Onze ongezouten mening over de arbeidsmarkt komt hierin altijd terug. Benieuwd naar onze media-aandacht in het AD? Of ons interview bij BNR Nieuwsradio?

In de media

In de media

Algemeen contact

Wil je tóch nog meer weten?

Binnen één werkdag heb je reactie van ons. Toch liever direct contact? Bel ons op 088 010 7500

We zullen je gegevens nergens anders voor gebruiken ;-)