Blik onder de motorkap

Niets zo moeilijk als makkelijk

Wij zijn al jaren bezig met het ontwikkelen van ons digitale platform en algoritmes. Die tijd en energie die wij gestoken hebben in het slim verbinden van verschillende diensten maakt dat we op onze unieke oplossingen zijn gekomen. Andere partijen hebben dat simpelweg niet gedaan. Daarom vind je bij niemand anders zo’n breed platform als bij Maqqie.

Meer weten over onze diensten?

Payroll 'a la Maqqie' Freelance

Niets is zo moeilijk als makkelijk

Cao-automatisering

Cao’s zijn collectieve afspraken tussen organisaties van werkgevers en werknemers in een bepaalde sector of bedrijfstak. Dat is een goede zaak, want zo worden de rechten van werknemers beschermd en zijn afspraken helder.

Er is alleen één dingetje dat het lastig maakt: cao’s zijn ingewikkeld. Want hoe weet je als werkgever of je alle regeltjes in dat document van 60 kantjes hebt nageleefd? En dan verandert de cao ook nog regelmatig.

Bij Maqqie hebben we dat probleem ook ingezien, en er een oplossing voor bedacht. In onze app hebben we de ruim 50 vaakst voorkomende cao’s doorgespit, en versimpeld tot hapklare vragen. De app regelt het algoritme, op basis van die vragen, áltijd een cao-proof contract voor jouw nieuwe samenwerking. En dat is uniek in Nederland!

Onze cao-specialisten updaten de algoritmes wekelijks waar nodig. Wij zitten er bovenop, zodat jij dat zelf niet hoeft te doen. Oh, en we zijn constant bezig om nieuwe cao's te verwerken, zodat we het voor steeds meer werkgevers een makkie kunnen maken. 

Check of jouw cao erbij zit

Cao-automatiseringen

Producten & features

In onze app hebben we verschillende features die het jou zo makkelijk mogelijk maken. Welke dat zijn? Check ze hieronder.

Cao-proof contracten

In onze app hebben we algoritmes verwerkt die helpen bij het maken van een cao-conform contract. Zo weet je altijd dat je samenwerkt volgens de spelregels die gelden in jouw sector of bedrijfstak.

Urenadministratie

Je hele urenadministratie regel je razendsnel in de app. Je kan de werknemers hun eigen uren laten registreren en die checken, of het zelf invoeren voor de werknemers. Ook voor een historisch overzicht kan je terecht in de Maqqie-app.

Vacatures & matching

Maqqie heeft een eigen vacaturebank. Je maakt in een handomdraai een nieuwe vacature aan, die vanaf dan vindbaar is voor de vele duizenden werknemers op het platform.

Planningstool

Regel ook je planning in de app. Werknemers kunnen hun beschikbaarheid aangeven, en met die inzichten kan jij makkelijk je planning rond maken. Goed om te weten: een 2.0-versie van onze planningstool is in ontwikkeling.

Bundelfactuur freelance

Werk je samen met freelancers? Dan kan je ook die samenwerkingen regelen in de app. Daarbij maken we het natuurlijk weer lekker makkelijk: je ontvangt per periode één factuur van al jouw freelance-samenwerkingen. 

Certificeringen

Bij Maqqie hebben we écht overal over nagedacht, van A tot Z. Maar je hoeft ons niet op onze groene q’tjes te geloven. Hieronder vind je alles wat je wil weten over onze certificeringen en kenmerken.

Certificeringen

Maqqie en de NEN 4400

Contact Maqqie

Neem contact op

Binnen één werkdag heb je reactie van ons. Toch liever direct contact? Bel ons op 088 010 7500

We zullen je gegevens nergens anders voor gebruiken ;-)