Maqqie ervaringen

SintLucasNXT

Over SiNTLUCASNXT

Wij zijn een uitzendbureau voor studenten van SintLucas, dé vakschool voor creatief talent. Tweeënhalf jaar geleden zijn we gestart met het idee om creatieve mbo-studenten meer praktische ervaring te laten opdoen. Studenten kunnen zich inschrijven en worden dan gematcht met een opdrachtgever voor een betaalde klus. Die klussen zijn in een scala van sectoren: zo lang het maar een creatieve opdracht is.

Waarom Maqqie?

In 2018 begonnen we met ons uitzendbureau. We hadden echter geen ambitie om alle administratie, verzekeringen, etc. zelf te regelen. Nadat we eerst gebruik hebben mogen maken van de mid- en backoffice van een ander uitzendbureau, zijn we op zoek gegaan naar een online alternatief. Het contact met Maqqie was snel en persoonlijk, het bedrijf als geheel is erg benaderbaar. En als startup doen we graag zaken met andere startups!

Wat is onderscheidend aan Maqqie?

Het businessmodel – open en transparant – staat ons aan. Bovendien sluit Maqqie goed aan bij onze doelgroep en houdt het de administratieve zaken voor studenten simpel.

Wat kan er beter?

Het inschrijven en aanmelden in de app is nog niet heel makkelijk. We merken dat daar nog regelmatig mensen vastlopen. Daar zijn nog verbeteringen te maken, maar het mooie is dat de app continu in ontwikkeling is en aanpassingen snel doorgevoerd worden!

Rianne van der Heijden
Rianne van der Heiden
Directeur SintLucasNXT

Dasko

Over Dasko

Dasko is een familiebedrijf dat in 1913 werd opgericht door de grootvader van de huidig directeur, Bertus Dasselaar. De focus lag in de eerste decennia op het vervoeren van levend vee. Eind jaren ’90 verlegde Dasko de focus van veetransport naar geconditioneerd vervoer. Anno 2021 werken er ruim 600 medewerkers verspreid over drie landen, en is Dasko een belangrijke naam in de Nederlandse transportsector en daarbuiten.

Waarom Maqqie?

Naast onze vaste medewerkers willen we graag een flexibele schil om de onderneming van continuïteit te voorzien. Omdat we door groei in korte termijn relatief veel nieuwe werknemers nodig hebben, hebben we een professionele partij nodig die ons daarbij helpt en ontzorgt.

Wat is onderscheidend aan Maqqie?

Het online platform is vernieuwend, en de transparantie is ook een belangrijk aspect. Daarnaast zijn we blij met de korte lijnen en toegankelijkheid van onze contactpersoon bij Maqqie!

Wat kan er beter?

We zijn in de opstartfase wat ‘kinderziektes’ tegengekomen. Die zijn dan wel weer vakkundig opgelost, mede door de korte lijnen met Maqqie.

Monique Thiadens & Esther Huls
Monique Thiadens & Esther Huls
HR-adviseur en HR-manager Dasko

Bakkerij Nollen

Over Bakkerij Nollen

Binnen onze bakkersfamilie wordt de kennis en passie al drie generaties doorgegeven van vader op zoon. Zo is Bakkerij Nollen al bijna honderd jaar actief in het bakkersvak, en is inmiddels ook de vierde generatie werkzaam in het bedrijf. We werken alleen met de beste grondstoffen, wat zorgt voor de beste producten. Onze kernwaarden zijn: samen, puur en passie. Momenteel werken er zo’n 310 medewerkers bij Bakkerij Nollen.

Waarom Maqqie?

Open Payroll van Maqqie geeft ons gemak als organisatie. We hebben hiermee goed overzicht van onze flexkrachten en de bijbehorende contracten en planningen. Daarnaast geeft het ons opties om een netwerk van potentiële nieuwe kandidaten te benutten. We kunnen in overleg met de kandidaten zelf de contractvorm bepalen, waardoor wij onze eigen flexibiliteit kunnen bedingen.

Wat is onderscheidend aan Maqqie?

Maqqie geeft ons snellere toegang tot potentiële kandidaten zonder tussenpersoon. Daarbij kunnen we op ieder moment zelf onze flexibiliteit bepalen en werkt de app gemakkelijk. En niet te vergeten: het scherpe tarief!

Wat kan er beter?

Het zou mooi zijn als het netwerk van potentiële kandidaten nog verder uitgebreid wordt!

Marieke Mijnen
Marieke Mijnen
HR-manager Bakkerij Nollen

Payroll 'a la Maqqie'

Hebben deze je ervaringen je overtuigd van onze app en service :-)? Check dan payroll 2.0 van Maqqie en neem contact op met één van onze accountmanagers.

Payroll 'a la Maqqie'