Maqqie genomineerd voor 2 prijzen

Door: Tim van Zanten
Payrolling voor kennismigranten
2 november 2022
5 minuten lezen

De digitale transformatie zet grote stappen, maar Maqqie heeft geen moeite om deze trend bij te houden. Een jaar lang hard werken wordt beloond; we gaan dit jaar namelijk in de top 3 eindigen voor twee verschillende awards!

Voor zowel de Deloitte Fast 50 als de NLJUG Innovation Award gaan we een plek op het podium bemachtigen. Wordt het goud, zilver of brons? Op donderdag 3 november is de uitreiking, nog even duimen dus.

Deloitte Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 selecteert de snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Wie zijn de aanjagers van toekomstige groei? Welke scale-ups zijn snelgroeiende winnaars? Maqqie veroverde hier een mooie 2de plaats!

Deloitte Fast 50

 

NLJUG Innovation Award 

De NLJUG reikt dit jaar voor de vierde keer tijdens J-Fall de NLJUG Innovation Award uit. Deze wordt toegekend aan het meest innovatieve project dat heeft plaatsgevonden.

De onafhankelijke jury van Java experts beoordeelt elke voordracht. Het kan daarbij gaan om projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn. 

Ook voor deze award is Maqqie genomineerd en op een prachtige 3de plek geëindigd!

NLJUG Innovation Award

Door: Tim van Zanten
2 november 2022
5 minuten lezen

Meer blogs en nieuws van Maqqie?

Blijf op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen Maqqie

Terug naar overzicht

Bekijk ook:

Maqqie gaat voor eerlijke arbeidsmarkt zonder schijnzelfstandigheid

Rechterlijke uitspraak Deliveroo pleit voor arbeidsmarktverandering

Er is steeds meer aandacht rondom de inzet van zpp’ers als schijnzelfstandigen. Vrijdag ging de Hoge Raad mee in de uitspraak van het Hof dat Deliveroo maaltijdbezorgers werkzaam waren op basis van een arbeidsovereenkomst. Een platform kan naast het probleem ook het antwoord bieden voor deze trend die medewerkers zonder pensioen, vakantiegeld, doorbetaling bij ziekte en andere werknemersrechten laat zitten. Een oplossing die bedrijven bewegingsvrijheid geeft om eenvoudig op en af te schalen en medewerkers flexibiliteit en zekerheden biedt. Een einde aan schijnzelfstandigheid en meebewegen met de behoefte van de markt.

Lees verder