Jouw alles-in-één samenwerk-app

Met Maqqie regel je al je personeelszaken met je mobiel: geschikte kandidaten, contracten, planningen, urenregistratie, uitbetalingen: je fixt ’t allemaal in no-time via één en dezelfde app! Maqqie ;-)

  •   Alles-in-één app
  •   Geen administratie meer
  •   Meer rendement
  •   5,5 jaar flexibel

De nieuwe standaard: Open Payroll®

Ook minder tijd en geld besteden aan de verloning van je personeel? Met Open Payroll® van Maqqie regel je alle personeelszaken in een handige app op je telefoon.

Zo blijf je altijd up-to-date en in controle. Planning, loonadministratie, en zelfs het vinden en contracteren van extra versterkingen: met Maqqie regel je het.

Meer weten over Open Payroll®?

Vraag een gratis demo aan

Hoe werkt Open Payroll®?

We zijn anders dan traditionele payrollers. Het Open Payroll®-platform van Maqqie gaat namelijk verder dan bij traditionele payrollers:

  • In de app kun je als werkgever beschikbaar talent voor je bedrijf vinden.
  • De samenwerking kan via de app geregeld worden (niet verplicht). Denk aan contracten (cao-proof) en alle personeels- en salarisadministratie.
  • De Maqqie-app bepaalt op basis van de wet, de cao en de beloning voor de inlener het minimum tarief. Je kunt als werkgever wel een hoger tarief afspreken met je werknemer.
  • Jij en je personeel kunnen makkelijk je beschikbaarheid opgeven en gewerkte uren registreren.
  • De verloning en facturatie wordt door ons gedaan.

Ontvang gratis informatie

Hoe werkt open payroll®?
Alles-in-één app

Met de Maqqie-app heb je al jouw personeelszaken overzichtelijk op één plek. Planningen, vacatures, urenadministratie, contracten: je hebt altijd alles binnen handbereik. 

Geen administratie

Wij nemen alle personeels- en salarisadministratie van je over. Geen administratie meer dus. Dit bespaart jou tijd en energie!

Werkgeverschap zonder risico's

Met de Open Payroll® worden wij juridisch werkgever. Wordt één van je werknemers ziek of arbeidsongeschikt? Dan zijn deze kosten voor ons.

All-in fee van maar 7%

Maqqie gelooft in transparant en eerlijk. Daarom geven we altijd inzicht in onze berekening van het tarief, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. We zijn de goedkoopste payroller van Nederland, met een all-in fee van maar 7%.

5,5 jaar flexibel

Het Open Payroll®-platform is WAB-proof, volgens de wet en/of cao. De flexibiliteit van 5,5 jaar houd je bij ons. Ook na de wetswijziging die per 1 januari 2021 in gaat.

Kies de juiste contractsoort

We hebben verschillende contractsoorten beschikbaar in de app. Je kunt daarom de contractsoort kiezen die bij de huidige situatie van jouw bedrijf past. Wél zo handig voor als er iets verandert.

Meer informatie ontvangen?

We zullen je gegevens nergens anders voor gebruiken ;-)