Payroll in de bouw

Payroll van Maqqie maakt ondernemen in de bouw makkelijker. In feite zet je jouw personeel bij Maqqie op de loonlijst, waardoor je in één keer verlost bent van alle administratieve werkzaamheden. Daarnaast verdwijnen je werkgeversrisico’s, wat veel kosten kan besparen.

 • Verlost van werkgeversrisico's
 • Géén personeelsadministratie
 • Flexibel in je personeelsbestand

Vraag hier je offerte aan

Wij fixen jouw offerte binnen één uur!

Payroll: altijd een lagere prijs

Waarom payroll in de bouw?

Payroll in de bouw is erg populair doordat orderportefeuilles van bouwbedrijven steeds wisselend gevuld zijn. Het is als werkgever een risico om gelijk vast personeel in dienst te nemen, omdat de hoeveelheid werk flink kan verschillen. Dit brengt vaak diverse contracten met zich mee, waardoor je als ondernemer veel extra administratie in de schoenen geschoven krijgt.  

Vraag hier jouw voordeel aan

Voordelen Maqqie

 • Binnen één werkdag maken we alle contracten in orde
 • Geen factuur bij vakanties, feestdagen of ziekte
 • Geen onverwachte kosten
 • Alles-in-één app
 • 100% transparant
 • Volledig compliant aan jouw cao
 • Jouw personeel staat op één
Goedkope payroll

Geen werkgeversrisico's

Met payroll in de bouwsector neemt Maqqie het juridische en administratieve werkgeverschap van jouw personeel over. Dat betekent dat wij jouw personeelszaken regelen, waardoor je werkgeversrisico’s verdwijnen. Wij betalen je personeel door bij arbeidsongeschiktheid, regelen het verzuimtraject en dragen verzekeringen & premies af.

In de bouwsector (Bouw & Infra en afbouw) moeten pensioenen van werknemers verplicht geregeld worden via het bpfBOUW. Hier geldt ook weer, wij fixen dit voor je!

Neem contact op

Wat kost payroll in de bouw?

Onze kostprijs is opgebouwd uit verschillende factoren, namelijk:

 • Het brutoloon van de werknemer
 • Reserveringen (vakantiedagen, vakantiegeld en kort verzuim)
 • Cao-lasten en sociale lasten

Dit is een all-in tarief en zorgt ervoor dat je kan uitrekenen wat een werknemer jou per uur gaat kosten. Wil je meerdere werknemers verlonen? Dat kan ook, reken het hieronder uit.

Vraag een offerte aan

Bereken je voordeel!

Classic Payroll

Deze vorm is in te zetten wanneer jij en je medewerker kiezen voor gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden op basis van medewerkers die momenteel al in loondienst zijn. Maar het kan ook een wettelijke verplichting zijn wanneer je zelf de werving en selectie hebt gedaan óf wanneer jouw medewerker exclusief voor jouw bedrijf beschikbaar is. Je medewerker heeft in deze vorm recht op een contract voor onbepaalde tijd na 2 verlengingen van een bepaalde tijd contract, binnen een periode van 3 jaar.

Daarnaast zorgt Classic Payroll ervoor dat alle administratie rondom de medewerker wordt geregeld, inclusief verzuimbegeleiding, verzekeringen, pensioen en loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid.

Flex Payroll

Wanneer je meer flexibiliteit wilt in je medewerkerspoule dan is Flex Payroll de beste keuze. Uitzendcontracten zijn namelijk tot 4 jaar flexibel. Daarnaast zorgt Flex Payroll ervoor dat alle administratie rondom de medewerker wordt geregeld, inclusief verzuimbegeleiding, verzekeringen, pensioen en loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid.

Voor Flex Payroll maken wij gebruik van de cao voor uitzendkrachten. Deze cao bepaalt dat werknemers tot 4 jaar lang flexibel mogen worden ingezet. Medewerkers worden ingedeeld in het fasensysteem van branchevereniging NBBU, waarbij de indeling afhankelijk is van het werkverleden van de medewerker.

Bereken hier in € wat je kunt besparen met payrolling

Zit je al bij een payroller?

Factor vanaf 1.49!

Jouw loonkosten op dit moment
Jouw loonkosten via Maqqie
Jouw potentiële besparing per uur
Jouw potentiële besparing per week
Vraag je offerte aan

Bespaar via Maqqie

Totale besparing

Per uur
Per week
Per maand
Per jaar
Bovenstaande berekening is inclusief Lage WW en exclusief pensioen, transitievergoeding en scholing. Deze berekening is indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Bovenstaande berekening is inclusief Lage WW en exclusief pensioen, transitievergoeding. Deze berekening is indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
linkedin

Meer weten over de werk-app Maqqie?

Eén app, alles geregeld. Vanaf nu heb je al het regelwerk rond personeel en tijdelijke versterking in één keer geregeld. Kandidaten, contracten, payrolling, freelancers, administratie… alles! En allemaal gewoon via je smartphone.

Het is je alles-in-één-regelapp, waarmee jij vrijer en flexibeler kunt ondernemen dan ooit.

Leer meer

Contact Maqqie

Start je aanvraag

Ontvang binnen één uur een offerte. Toch liever direct contact? Bel ons op 088 010 7500

Al meer dan 2500 bedrijven gingen je voor!

Deze bedrijven zijn al goedkoper uit