Payroll in de evenementenbranche

Met payroll in de evenementenbranche wordt ondernemen weer een Maqqie ;-) Wanneer je ondernemer bent in de evenementenbranche moet je namelijk snel kunnen schakelen met personeel. Het aantal werknemers dat nodig zijn is verschillend en sterk afhankelijk van de grootte van een evenement. Daarnaast is niet elk evenement hetzelfde, bij een festival is bijvoorbeeld meer bar-personeel nodig dan bij een hardloop evenement. Dat kan dus best uitdagend zijn.  

Je hebt waarschijnlijk te maken met verschillende soorten contracten. Logisch, want er zal ook sprake zijn van wisselende werktijden en seizoensdrukte. Dit kan zorgen voor een hoop administratieve werkzaamheden waar je flexibel mee om moet gaan. Maqqie kan je op dit gebied ontzorgen door het juridische en administratieve werkgeverschap van je over te nemen. Hierdoor hou jij meer tijd over die je in andere zaken kunt steken, zoals het organiseren van een mooi evenement! 

Start je aanvraag

Toch liever direct contact? Bel onze accountmanager Luuk op  06 59 20 01 29.

Payroll: altijd een lagere prijs

Voordelen payroll in de evenementenbranche

- Besparing van tijd

Als je gebruik maakt van onze payroll-dienstverlening volgen we daarbij altijd de cao die bij jou van toepassing is. Dit betekent dat wij zorgen dat alle contractuele verplichtingen zijn gefixt, jij hebt hier dus geen omkijken meer naar. Mocht er bijvoorbeeld iets veranderen in wetgeving of cao van de evenementenbranche, dan brengen we jou op de hoogte en zorgen wij ervoor dat de werknemer krijgt wat hij verdient. Jij wordt op dit vlak dus volledig ontzorgt!

- Besparing van kosten

Met onze payroll-dienstverlening zijn we gemiddeld 28% goedkoper dan andere aanbieders. Je kan zo flink besparen op je personeelskosten in vergelijking met traditionele payroll-partijen.  

- Flexibiliteit 

Door ons payroll concept kan je werknemers tot 4 jaar flexibel inzetten. In combinatie met seizoen gebondenheid is dit een groot voordeel. Verwacht je een drukkere periode, dan kan je extra krachten inzetten die je in een rustige periode niet hoeft op te roepen.   

Vraag hier jouw voordeel aan

Payroll voordelen

Contact Maqqie

Start je aanvraag

Ontvang binnen één uur een offerte. Toch liever direct contact? Bel onze accountmanager Luuk op  06 59 20 01 29

We gebruiken je e-mail alleen voor de offerte!

linkedin

Meer weten over de werk-app Maqqie?

Eén app, alles geregeld. Vanaf nu heb je al het regelwerk rond personeel en tijdelijke versterking in één keer geregeld. Kandidaten, contracten, payrolling, freelancers, administratie… alles! En allemaal gewoon via je smartphone.

Het is je alles-in-één-regelapp, waarmee jij vrijer en flexibeler kunt ondernemen dan ooit.

Leer meer

Deze bedrijven zijn al goedkoper uit