Payroll in Rotterdam

Ben je op zoek naar een organisatie die je wilt inschakelen voor payroll-diensten in en rondom Rotterdam? Dan is Maqqie en betrouwbare partij die gespecialiseerd is in payrollen.

Binnen één uur je offerte en direct weten hoeveel je gaat besparen? Dat gaan we regelen (tijdens kantooruren dan - anders doen we het morgenochtend bij het eerste kopje koffie!).

Ik wil meer informatie

Payroll: altijd een lagere prijs
Goedkope payroll

Start met payroll in Rotterdam

Wanneer je kiest voor Maqqie biedt dit niet alleen gemak, maar nog vele andere voordelen. Het doel is om jou als ondernemer op het gebied van personeelszaken compleet te ontzorgen, het kan namelijk allemaal veel makkelijker...

Met de Maqqie-app heb je een duidelijk overzicht in gewerkte uren, personeelskosten, soort contracten en nog veel meer. Wij nemen het juridische en administratieve werkgeverschap van je over, jij hebt meer tijd om te ondernemen. Mochten er zaken in de app toch niet duidelijk zijn, dan staat onze support-afdeling elke dag klaar voor vragen van jou en je werknemers. 

Daarnaast hebben we alle processen rondom je flexibele schil volledig geautomatiseerd. Hierdoor is een deel van onze tools, zoals de planningstool gratis en vrijblijvend te gebruiken. Zo kan je op een snelle en makkelijke manier personeel vinden, contracteren, inplannen én laten uitbetalen.

Vraag hier je offerte aan

Payroll bedrijf in Rotterdam

En dat alles tegen een messcherpe factor van 1.575. Daarnaast kunnen we door ons payroll-concept een flexibiliteit van 4 jaar aanbieden! Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening en wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Bereken hier jouw voordeel

Payroll in Rotterdam

Bereken je voordeel

Classic Payroll

Deze vorm is in te zetten wanneer jij en je medewerker kiezen voor gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden op basis van medewerkers die momenteel al in loondienst zijn. Maar het kan ook een wettelijke verplichting zijn wanneer je zelf de werving en selectie hebt gedaan óf wanneer jouw medewerker exclusief voor jouw bedrijf beschikbaar is. Je medewerker heeft in deze vorm recht op een contract voor onbepaalde tijd na 2 verlengingen van een bepaalde tijd contract, binnen een periode van 3 jaar.

Daarnaast zorgt Classic Payroll ervoor dat alle administratie rondom de medewerker wordt geregeld, inclusief verzuimbegeleiding, verzekeringen, pensioen en loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid.

Flex Payroll

Wanneer je meer flexibiliteit wilt in je medewerkerspoule dan is Flex Payroll de beste keuze. Uitzendcontracten zijn namelijk tot 4 jaar flexibel. Daarnaast zorgt Flex Payroll ervoor dat alle administratie rondom de medewerker wordt geregeld, inclusief verzuimbegeleiding, verzekeringen, pensioen en loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid.

Voor Flex Payroll maken wij gebruik van de cao voor uitzendkrachten. Deze cao bepaalt dat werknemers tot 4 jaar lang flexibel mogen worden ingezet. Medewerkers worden ingedeeld in het fasensysteem van branchevereniging NBBU, waarbij de indeling afhankelijk is van het werkverleden van de medewerker.

Bereken hier in € wat je kunt besparen met payrolling

Zit je al bij een payroller?

Factor vanaf 1.49!

Jouw loonkosten op dit moment
Jouw loonkosten via Maqqie
Jouw potentiële besparing per uur
Jouw potentiële besparing per week
Vraag je offerte aan

Bespaar via Maqqie

Totale besparing

Per uur
Per week
Per maand
Per jaar
Bovenstaande berekening is inclusief Lage WW en exclusief pensioen, transitievergoeding en scholing. Deze berekening is indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Bovenstaande berekening is inclusief Lage WW en exclusief pensioen, transitievergoeding. Deze berekening is indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Contact Maqqie

Neem contact op

Binnen één werkdag heb je reactie van ons. Toch liever direct contact? Bel ons op 088 010 7500

Al meer dan 2500 bedrijven gingen je voor!

Deze bedrijven zijn al goedkoper uit