Payroll in Rotterdam

Ben je op zoek naar een organisatie die je wilt inschakelen voor payroll-diensten in en rondom Rotterdam? Dan is Maqqie en betrouwbare partij die gespecialiseerd is in payrollen.

Binnen één uur je offerte en direct weten hoeveel je gaat besparen? Dat gaan we regelen (tijdens kantooruren dan - anders doen we het morgenochtend bij het eerste kopje koffie!).

Ik wil meer informatie

Payroll: altijd een lagere prijs
Goedkope payroll

Start met payroll in Rotterdam

Wanneer je kiest voor Maqqie biedt dit niet alleen gemak, maar nog vele andere voordelen. Het doel is om jou als ondernemer op het gebied van personeelszaken compleet te ontzorgen, het kan namelijk allemaal veel makkelijker...

Met de Maqqie-app heb je een duidelijk overzicht in gewerkte uren, personeelskosten, soort contracten en nog veel meer. Wij nemen het juridische en administratieve werkgeverschap van je over, jij hebt meer tijd om te ondernemen. Mochten er zaken in de app toch niet duidelijk zijn, dan staat onze support-afdeling elke dag klaar voor vragen van jou en je werknemers. 

Daarnaast hebben we alle processen rondom je flexibele schil volledig geautomatiseerd. Hierdoor is een deel van onze tools, zoals de planningstool gratis en vrijblijvend te gebruiken. Zo kan je op een snelle en makkelijke manier personeel vinden, contracteren, inplannen én laten uitbetalen.

Vraag hier je offerte aan

Payroll bedrijf in Rotterdam

En dat alles tegen een messcherpe factor van 1.575. Daarnaast kunnen we door ons payroll-concept een flexibiliteit van 4 jaar aanbieden! Ben je ge√Įnteresseerd in onze dienstverlening en wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Bereken hier jouw voordeel

Payroll in Rotterdam

Bereken je voordeel

Bereken hier in ‚ā¨ wat je kunt besparen met payrolling

Zit je al bij een payroller?

Factor vanaf 1.49!

Jouw loonkosten op dit moment
Jouw loonkosten via Maqqie
Jouw potenti√ęle besparing per uur
Jouw potenti√ęle besparing per week
Vraag je offerte aan

Bespaar via Maqqie

Kosten werkgeverschap in eigen beheer

Bruto uurloon
Bruto reserveringen
Werkgeverslasten
Medewerker HR
Urensysteem/plantool
Extern advies

Totale kosten per medewerker
Per medewerkers

Kosten werkgeverschap via Maqqie

Bruto uurloon
Bruto reserveringen
Werkgeverslasten
Medewerker HR
Urensysteem/plantool
Maqqie Fee (7%)

Totale kosten per medewerker
Per medewerkers

Totale besparing

Per uur
Per week
Per maand
Per jaar
Bovenstaande berekening is inclusief Lage WW en exclusief pensioen, transitievergoeding en scholing. Deze berekening is indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Bovenstaande berekening is inclusief Lage WW en exclusief pensioen, transitievergoeding. Deze berekening is indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Contact Maqqie

Neem contact op

Binnen één werkdag heb je reactie van ons. Toch liever direct contact? Bel ons op 088 010 7500. 

Al meer dan 2500 bedrijven gingen je voor!

Deze bedrijven zijn al goedkoper uit