Payroll in de schoonmaakbranche

Ben je op zoek naar een payroll-organisatie die je kan ondersteunen in de schoonmaakbranche? Dan ben je bij Maqqie op het juiste adres. Je kunt bij ons eenvoudig werknemers in dienst nemen tegen een laag payrolltarief.

Wij werken onder andere met de cao ‘Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf’ en houden wijzigingen in de cao's scherp in de gaten. Zo zorgen we ervoor dat werknemers onder de juiste overeenkomst werken.

Meer informatie

Payroll: altijd een lagere prijs

Hoe werkt payroll in de schoonmaakbranche? 

Wanneer je kiest voor payroll van Maqqie, heb je de garantie dat je geen werkgeversrisico’s hebt. Je betaalt alleen wanneer een werknemer daadwerkelijk heeft gewerkt. Zo hoef je bijvoorbeeld niet door te betalen bij arbeidsongeschiktheid.

Uiteindelijk bepaal je zelf wie je in dienst wilt nemen en ben je ook degene die de werknemers aanstuurt. Wij nemen de administratieve rompslomp van jou over, maar wel op een transparante manier, overzichtelijk in één app. Zo heb je makkelijk inzicht in de contracten, gewerkte uren en jaaropgaves.

Vraag een offerte aan

Voordelen payroll van Maqqie 

  • Binnen één werkdag maken we alle contracten in orde
  • Geen factuur bij vakanties, feestdagen of ziekte
  • Geen onverwachte kosten
  • Alles-in-één app
  • 100% transparant
  • Volledig compliant aan jouw cao
  • Jouw personeel staat op één

Wat bespaar je met payrolling?

Tijd

Meer personeel betekent meer administratieve werkzaamheden. Over deze complexe salarisadministratie hoef jij je met payroll niet meer druk te maken. Dit kan veel tijd besparen, waardoor jij je kan focussen op ondernemen.  

Geld

Gemiddeld 28% goedkoper. Met payroll van Maqqie  kan je flink besparen op je personeelskosten in vergelijking met traditionele payroll-partijen. Hoe kan dit? De factor die wij hanteren is super scherp, namelijk 1.575. Bereken nu jouw voordeel met onze rekentool.  

Vraag een offerte aan

Zekerheid

Onze ‘NEN 4400-1’-certificering bewijst dat we voldoen aan de eisen van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit kenmerk is specifiek voor bedrijven die arbeidsbemiddeling doen.

Wat er wordt gecheckt voor de NEN 4400-1-certificering? Een goede loonadministratie, veilige opslag van ID-bewijzen, goede aangifte en afdrachten van belastingen en verzekeringspremies. Kortom, bij NEN-controles worden al onze processen doorgelicht – dat gebeurt twee keer per jaar door een onafhankelijk bureau.

Vraag een offerte aan

linkedin

Meer weten over de werk-app Maqqie?

Eén app, alles geregeld. Vanaf nu heb je al het regelwerk rond personeel en tijdelijke versterking in één keer geregeld. Kandidaten, contracten, payrolling, freelancers, administratie… alles! En allemaal gewoon via je smartphone.

Het is je alles-in-één-regelapp, waarmee jij vrijer en flexibeler kunt ondernemen dan ooit.

Leer meer

Contact Maqqie

Start je aanvraag

Ontvang binnen één uur een offerte. Toch liever direct contact? Bel ons op 088 010 7500

We gebruiken je e-mail alleen voor de offerte!

Deze bedrijven zijn al goedkoper uit