Payroll van Maqqie

Maqqie is de totaaloplossing voor alle payroll- en HR-zaken voor jouw onderneming. Met payroll van Maqqie geef je het werkgeverschap uit handen aan Maqqie. Daarmee zijn wij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische aspecten van het werkgeverschap. Bekijk hier onze payroll varianten en bereken hoeveel je jaarlijks bespaart met de kostencheck.

 • Flexibel
 • Compliant
 • Gemakkelijk

Vraag hier je offerte aan 

maqqie
payroll_vergelijken_

Classic Payroll 

Wanneer je de medewerker wilt laten aansluiten op de heersende arbeidsvoorwaarden binnen het bedrijf dan is Classic payroll de beste keuze. Bij Classic Payroll gelden dezelfde arbeidsvoorwaarden als de werkgever hanteert, is een overeenkomst 3 keer te verlengen over een periode van 3 jaar en kan er ook voor een pensioen via de werkgever worden gekozen. 

Daarnaast zorgt Classic Payroll ervoor dat alle administratie rondom de medewerker wordt geregeld, inclusief verzuimbegeleiding, verzekeringen, pensioen en loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid. 

Flex Payroll

Wanneer je meer flexibiliteit wilt in je medewerkerspoule dan is Flex Payroll de beste keuze. Uitzendcontracten zijn namelijk tot 4 jaar flexibel. Daarnaast zorgt Flex Payroll ervoor dat alle administratie rondom de medewerker wordt geregeld, inclusief verzuimbegeleiding, verzekeringen, pensioen en loondoorbetaling bij arbeidsongeschiktheid. 

Voor Flex Payroll maken wij gebruik van de cao voor uitzendkrachten. Deze cao bepaalt dat werknemers tot 4 jaar lang flexibel mogen worden ingezet. Medewerkers worden ingedeeld in het fasensysteem van branchevereniging NBBU, waarbij de indeling afhankelijk is van het werkverleden van de medewerker.

Vraag je offerte aan

Bereken hier in ‚ā¨ wat je kunt besparen met payrolling

Zit je al bij een payroller?

Factor vanaf 1.49!

Jouw loonkosten op dit moment
Jouw loonkosten via Maqqie
Jouw potenti√ęle besparing per uur
Jouw potenti√ęle besparing per week
Vraag je offerte aan

Bespaar via Maqqie

Kosten werkgeverschap in eigen beheer

Bruto uurloon
Bruto reserveringen
Werkgeverslasten
Medewerker HR
Urensysteem/plantool
Extern advies

Totale kosten per medewerker
Per medewerkers

Kosten werkgeverschap via Maqqie

Bruto uurloon
Bruto reserveringen
Werkgeverslasten
Medewerker HR
Urensysteem/plantool
Maqqie Fee (7%)

Totale kosten per medewerker
Per medewerkers

Totale besparing

Per uur
Per week
Per maand
Per jaar
Bovenstaande berekening is inclusief Lage WW en exclusief pensioen, transitievergoeding en scholing. Deze berekening is indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Bovenstaande berekening is inclusief Lage WW en exclusief pensioen, transitievergoeding. Deze berekening is indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Al meer dan 75 cao's ontsloten

 • Bouw
 • Vervoer en opslag
 • Horeca
 • Dagrecreatie
 • Beveiliging
 • Schoonmaak
 • Groot- en detailhandel
 • Onderwijs
 • Retail
 • Zakelijke dienstverlening
 • En nog veel meer!

Contact Maqqie

Neem contact op

Binnen één werkdag heb je reactie van ons. Toch liever direct contact? Bel accountmanager Ken op  06 59 20 03 92

Al meer dan 2500 bedrijven gingen je voor!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Classic Payroll?

Met Classic Payroll wordt alle administratie rondom medewerkers voor je geregeld.  

Alle geldende arbeidsvoorwaarden zijn bij Classic Payroll van toepassing op de werknemer. In niets mag de payrollkracht anders behandeld worden dan een iemand met een gelijke of gelijkwaardige functie werknemer die rechtstreeks in dienst is. Als er geen goede vergelijking te maken is bij een opdrachtgever, wordt aangesloten bij de sector (artikel 8a lid 2 Waadi). Vaak zal dan gekeken worden naar een CAO. 

Hoe werkt Flex Payroll?

Voor Flex Payroll maken wij gebruik van de cao voor uitzendkrachten. Deze cao bepaalt dat werknemers tot 4 jaar lang flexibel mogen worden ingezet. Medewerkers worden ingedeeld in het fasensysteem van branchevereniging NBBU, waarbij de indeling afhankelijk is van het werkverleden van de medewerker. 

Er wordt een arbeidsovereenkomst opgesteld tussen de medewerker, de werkgever en Maqqie als juridisch werkgever. De medewerker krijgt een uitzendovereenkomst en arbeidsvoorwaarden op basis van de uitzend-cao. Wij nemen het juridisch werkgeverschap over en zorgen ervoor dat alle administratie wordt geregeld. De werkgever zorgt alle overige werkzaken. 

Voor wie is Classic Payroll?

Classic Payroll is bedoeld voor organisaties die de administratie rondom medewerkers willen uitbesteden. Dan kan zijn omdat de capaciteit er niet is, of omdat de kennis en ervaring niet in huis is. De voorwaarden rondom het contract en het pensioen worden door de werkgever bepaald. 

Voor wie is Flex Payroll?

Flex Payroll is wat voor organisaties die meer flexibiliteit willen in medewerkers-overeenkomsten en die de administratie daaromheen willen uitbesteden. Dan kan zijn omdat de capaciteit er niet is, of omdat de kennis en ervaring niet in huis is.  

Ook voor organisaties waarbij mensen veel tijdelijk werken (seizoenswerk, flexwerk) is payroll een uitkomst omdat de administratie van veel verschillende medewerkers een hoop tijd in beslag neemt.