Werken bij Maqqie

No pressure, maar..

We bouwen aan de werk-app van Nederland. Ja, qua ambitie zit het wel snor. En dat bouwen? Dat doen we met elkaar. We vullen elkaar aan en verbeteren onszelf, elke dag weer. Met elkaar geloven we in ons gezamenlijk doel waarmee we het werken van morgen ontwikkelen. Daarom stropen we elke dag weer de mouwen op en zetten we onze schouders eronder. En dat voelt goed ;-) Ervaar het zelf!

Werk-app van Nederland

Wie zijn je collega’s?

Mariëlle den Besten
Mariëlle den Besten
HR-medewerker
Over Mariëlle
Chiel van Ieperen
Chiel van Ieperen
Front-end Developer
Over Chiel
Robert-Jan Heuvelman
Robert-Jan Heuvelman
Accountmanager
Over Robert-Jan
Arina den Besten
Arina den Besten
Casemanager Verzuim
Over Arina

Onze belofte aan jou

Financieel

Financieel

Salaris

Pensioenbijdrage

Arbeidsvoorwaarden

Voorwaarden

Vakantiedagen

Laptop

Eventueel auto

Groei

Groei

Scholing

Doorgroeien

Coaching

Werkomgeving

Werkomgeving

Collegialiteit

Teamuitjes

Ruimte voor ideeën

Bedrijfscultuur

Bedrijfscultuur

Plat

Adhocratie

Vrijmibo!

Wie zijn wij als werkgever?

Wij geloven dat jij goed bent in jouw ding en daarom geven we je graag de touwtjes in handen. We bieden je een plek waar jouw talent tot zijn recht komt en een (werk)plek waar je op je gemak bent. We weten namelijk als geen ander dat jouw ideeën optimaal tot bloei komen als je daarvoor de ruimte krijgt. Met blije Maqqers en waardering van je collega's als resultaat. 

Wat is de cultuur bij Maqqie?

Onze wanden zijn van glas en de deuren staan open. Dat omschrijft naast ons kantoor ook onze cultuur. Gelijkheid, transparantie en altijd bij elkaar terecht kunnen. Iedereen kan daarom zijn of haar idee kwijt. Daarnaast verbinden we ons aan elkaar met een gezonde dosis humor: op de werkvloer, bij de tafeltennistafel én op de vrijdagmiddagborrel.

Wat maakt Maqqie nou zo Maqqie?

We vroegen dit aan onze eigen collega's. We hoorden voornamelijk ambitieusgroeiendflexibeljong & hipveel vrijheid en koffie = 11/10. Dat laatste mag je komen testen, en dan laten we meteen zien dat de rest ook klopt ;-)