Jouw alles-in-één samenwerk-app

Met Maqqie regel je al je personeelszaken met je mobiel: geschikte kandidaten, contracten, planningen, urenregistratie, uitbetalingen: je fixt ’t allemaal in no-time via één en dezelfde app! Maqqie ;-)

  •   Van flex tot vast
  •   Geen werkgeversrisico
  •   Dagelijks opzegbaar
  •   Altijd conform wet en/of cao
Bepaal zelf je contractvorm voor Payrolling bij Maqqie

Whatever works for you!

Bij Maqqie bepaal je per samenwerking welke contractvorm je nodig hebt: van oproepbasis (flex) tot vaste contracten en zelfs freelancers. Binnen een paar makkelijke stappen kunnen jullie samen aan de slag!

Lees meer

 

Vaste contracten bieden je een vaste waarde voor langere tijd, perfect voor kwalitatieve groei en stabiliteit. Met flexcontracten of freelancers borg je je flexibiliteit en bewegingsvrijheid, perfect voor dynamische ontwikkelingen en kwantitatieve groei.

Open Payroll®

Één payroll-platform voor iedereen. Open en transparant. Zowel wat betreft kosten als ook de beschikbaarheid van medewerkers.  Een payroll-oplossing die je veel meer vrijheid en flexibiliteit biedt dan ouderwetse payrolling. De flexibiliteit en het gemak van Maqqie, met alle zekerheid en ruimte waar je naar op zoek bent. Lees meer en ontdek de meerwaarde van Open Payroll®!

Zo werkt ‘t

Het verschil tussen Maqqie en traditionele payroll en uitzendburo's

Kijk, dat levert direct meer op. Wel zo eerlijk.

Wij zijn 100% digitaal. Bij ons dus geen tussenpersonen en kantoren*, maar algoritmes! Zo houden we onze marge flinterdun, zodat werknemers meer krijgen uitbetaald en jij als werkgever minder kosten maakt. Win win winst! ;-)

Berekening maken Live demo

* okay, we hebben één hoofdkantoor. Kom gerust een keer langs!

In de Maqqie-app:

853

13.141

98.244

BEDRIJVEN

WERKNEMERS

TRANSACTIES

Wat andere gebruikers zeggen

Cornelis de Leeuw
Cornelis de Leeuw

Directeur Design Log

★★★★★

Inzet van Maqqie betekent voor ons een win-win situatie en scheelt honderden euro's per week.

Rob de Winter
Rob de Winter

Operationeel Directeur Reaction Security

★★★★★

Payroll zoals het hoort! Voor mij als werkgever enorm makkelijk in gebruik, en zeer snelle communicatie met kantoor. Zeker een aanrader voor iedereen.

Martijn den Ouden
Martijn den Ouden

Directeur Esveco

★★★★★

Via Maqqie hebben wij een grote flexibele schil geregeld die ons een flinke kostenbesparing oplevert.

Tim Oosterbroek
Tim Oosterbroek

Directeur Oosterbroek.Biz

★★★★★

Middels Maqqie kunnen wij ons bedrijf voorzien van een flexibele schil. Maqqie is zeer transparant en prettig om mee samen te werken. Je weet dat de medewerkers in goede handen zijn!

Rudolf Sluimer
Rudolf Sluimer

Directeur Flexivers

★★★★★

Het werkt erg eenvoudig via de app. Je hebt er een véél beter gevoel bij dan wanneer het via een uitzendbureau loopt. Het is echt transparant en netjes.

Rino van Moll
Rino van Moll

Eigenaar Van Moll, Las&Vlechtwerken

★★★★★

Het inschrijfproces was erg eenvoudig. Uren zijn makkelijk in te dienen en akkoord te geven – alles gaat via de Maqqie-app. Echt een aanrader voor iedere ondernemer!

Maqqie is bekend van