•   Van flex tot vast
  •   Geen werkgeversrisico
  •   Dagelijks opzegbaar
  •   Altijd conform wet en/of cao

Maqqie werkt voor

Contractvormen Maqqie

Whatever works for you!

Bij Maqqie bepaal je per samenwerking welke contractvorm je nodig hebt: van oproepbasis (flex) tot vaste contracten en zelfs freelancers. Binnen een paar makkelijke stappen kunnen jullie samen aan de slag!

Lees meer

 

Vaste contracten bieden je een vaste waarde voor langere tijd, perfect voor kwalitatieve groei en stabiliteit. Met flexcontracten of freelancers borg je je flexibiliteit en bewegingsvrijheid, perfect voor dynamische ontwikkelingen en kwantitatieve groei.

Open Payroll®

Één payroll-platform voor iedereen. Open en transparant. Zowel wat betreft kosten als ook de beschikbaarheid van medewerkers.  Een payroll-oplossing die je veel meer vrijheid en flexibiliteit biedt dan ouderwetse payrolling. De flexibiliteit en het gemak van Maqqie, met alle zekerheid en ruimte waar je naar op zoek bent. Lees meer en ontdek de meerwaarde van Open Payroll®!

Zo werkt ‘t

Het verschil tussen Maqqie en traditionele payroll en uitzendburo's

Kijk, dat levert direct meer op. Wel zo eerlijk.

Wij zijn 100% digitaal. Bij ons dus geen tussenpersonen en kantoren*, maar algoritmes! Zo houden we onze marge flinterdun, zodat werknemers meer krijgen uitbetaald en jij als werkgever minder kosten maakt. Win win winst! ;-)

Berekening maken Live demo

* okay, we hebben één hoofdkantoor. Kom gerust een keer langs!

In de Maqqie-app:

1098

14.129

268.429

BEDRIJVEN

WERKNEMERS

TRANSACTIES

Wat andere gebruikers zeggen

Marieke Mijnen
Marieke Mijnen

Manager Bakkerij Nollen

★★★★★

Open Payroll® van Maqqie geeft ons gemak als organisatie! We kunnen in overleg met de kandidaat zelf de contractvorm bepalen, waardoor wij de controle hebben over onze flexibiliteit.

Rianne van der Heiden
Rianne van der Heiden

Directeur SiNTLUCASNXT

★★★★

Als startup doen we graag zaken met andere startups. Maqqie sluit goed aan bij onze doelgroep en houdt de administratieve handelingen voor onze studenten simpel. Het inschrijfgemak, dat kan nóg beter!

Mark Verhoeven
Mark Verhoeven

Eigenaar FreshFriends

★★★★★

Wij waren op zoek naar ontzorging op het gebied van personeelszaken. Het enige wat ik hoef te doen met Maqqie's app is de uren van de werknemers invullen en wekelijks de factuur betalen. Je hoeft je niet te verdiepen in personeelszaken: zij regelen het voor je!

Esther Huls & Monique Thiadens
Esther Huls & Monique Thiadens

HR Manager & HR Adviseur bij Dasko

★★★★★

Maqqie ontzorgt ons met onze flexibele schil bezorgers voor AH Online. Het is een jonge, dynamische organisatie die veel energie uitstraalt!

Martijn den Ouden
Martijn den Ouden

Directeur Esveco

★★★★★

Via Maqqie hebben wij een grote flexibele schil geregeld die ons een flinke kostenbesparing oplevert.

Maqqie is bekend van