•   Samenwerken 2.0
  •   Conform wet en/of CAO
  •   Geen papierwerk
  •   Geen werkgeversrisico's

Samenwerken on demand

Open Payroll® is onderdeel van het gratis Maqqie-werkplatform. Met Maqqie organiseer je al je personeelszaken online. Geschikte kandidaten, contracten, planningen, urenregistratie, uitbetalingen: je regelt het allemaal in no-time via één en dezelfde app!

Maqqie heeft alle dure tussenpersonen, recruiters & bemiddelingsbureau's weg-geautomatiseerd, en is tevens het eerste 100% online werkplatform met sociale zekerheid voor haar gebruikers. 

Meer info over Open Payroll®   Plan live demo

Minimale kostprijs. Maximaal flexibel.

Een superstrakke kostprijs. Geen werkgeversrisico's. En toch 5,5 jaar genieten van flexibiliteit. Dat is mogelijk met Open Payroll®.

Door het payroll-proces volledig te automatiseren kunnen we onze marge flinterdun houden. Hierdoor betaal je bij ons slechts de kostprijs + 7% fee.

O ja, onze app en alle services zijn 100% gratis. Altijd. Dat is nog eens meer voor minder.

Contractsoorten    Berekening maken

Meer informatie over Open Payroll®?

Vul hieronder het formulier in en we nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


We zullen je gegevens nergens anders voor gebruiken ;-)

Gebruikers van Open Payroll®

 

Marieke Mijnen
Marieke Mijnen

Manager Bakkerij Nollen

★★★★★

Open Payroll® van Maqqie geeft ons gemak als organisatie! We kunnen in overleg met de kandidaat zelf de contractvorm bepalen, waardoor wij de controle hebben over onze flexibiliteit.

Rianne van der Heiden
Rianne van der Heiden

Directeur SiNTLUCASNXT

★★★★

Als startup doen we graag zaken met andere startups. Maqqie sluit goed aan bij onze doelgroep en houdt de administratieve handelingen voor onze studenten simpel. Het inschrijfgemak, dat kan nóg beter!

Mark Verhoeven
Mark Verhoeven

Eigenaar FreshFriends

★★★★★

Wij waren op zoek naar ontzorging op het gebied van personeelszaken. Het enige wat ik hoef te doen met Maqqie's app is de uren van de werknemers invullen en wekelijks de factuur betalen. Je hoeft je niet te verdiepen in personeelszaken: zij regelen het voor je!

Esther Huls & Monique Thiadens
Esther Huls & Monique Thiadens

HR Manager & HR Adviseur bij Dasko

★★★★★

Maqqie ontzorgt ons met onze flexibele schil bezorgers voor AH Online. Het is een jonge, dynamische organisatie die veel energie uitstraalt!

 

Gecertificeerd goed!

Open Payroll® staat voor 100% transparantie op de arbeidsmarkt; van vraag en aanbod tot prijs. NEN 4400-1 gecertificeerd en aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid, dus gegarandeerd goed geregeld voor alle partijen: conform cao en inclusief sociale zekerheid.

Meer info over Open Payroll®   Ontvang meer info