•   Van flex tot vast
 •   Geen werkgeversrisico
 •   Dagelijks opzegbaar
 •   Altijd conform wet en/of cao

Het nieuwe samenwerken

Registreer jouw bedrijf op Maqqie's gratis platform en ontdek de voordelen. Binnen een paar minuten ben je aan de slag, en kan je op zoek naar de perfecte versterking voor jouw onderneming. Ontdek het nieuwe samenwerken nu.

Join the club!

Snel personeel vinden

Recruitment via Maqqie is makkelijk, gratis en onbeperkt. Al je vacatures zijn direct zichtbaar in ons systeem en worden automatisch op alle bekende vacaturebanken geplaatst. 

Plaats je vacature

Samenwerken zonder risico's

Kies voor Open Payroll® en vermijd werkgeversrisico's. Maqqie regelt de administratie en zorgt ervoor dat jij de wet en eventuele cao volgt. De rest beheer je gemakkelijk zelf met de gratis app. Vind jouw perfecte kandidaat, kies samen een contractvorm, en zet een krabbel om samen te werken. Maqqie!

Direct aan de slag!

Beheer je eigen flexpool

Met de Maqqie-app beheer je jouw flexpool zelf. Maak diensten aan, nodig werknemers direct uit, en houd beschikbaarheid bij met de planner - allemaal zonder tussenkomst van intercedent. Regel het zoals jou uitkomt. Dat is pas écht flexibel.

Maak een account

Contractsoorten

Als organisatie heb je wisselende ontwikkelingen waar je op moet kunnen reageren met je personeel. Soms zoek je tijdelijke versterking, soms een vaste kracht waar je op langer op kunt bouwen, misschien willen jullie een compleet nieuwe business beginnen? Bij Maqqie staat er maar een ding vast: wat je ook nodig hebt, het is geregeld.

Vaste contracten bieden je een vaste waarde voor langere tijd, perfect voor kwalitatieve groei en stabiliteit. Met flexcontracten of freelancers borg je je flexibiliteit en bewegingsvrijheid, perfect voor dynamische ontwikkelingen en kwantitatieve groei.

Superflex
 • Maximale flexibiliteit
 • Uitzendovereenkomst fase A
 • Sociaal vangnet en pensioenopbouw
 • Looptijd 0-18 maanden
 • Dagelijks opzegbaar*
 • All-in tarief, kostprijs + 7% voor Maqqie
Details
Flex & Zeker
 • Zekerheid voor een afgesproken periode
 • Uitzendovereenkomst fase B
 • Sociaal vangnet en pensioenopbouw
 • Looptijd 6-12 maanden
 • 2 maanden opzegtermijn
 • Verschillende tarief varianten
Details
Vast & Zeker
 • Lange termijn samenwerking
 • Uitzendovereenkomst fase C
 • Sociaal vangnet en pensioenopbouw
 • Looptijd vanaf 12 maanden
 • 3 maanden opzegtermijn
 • Verschillende tarief varianten
Details
Freelance
 • Samenwerken met zelfstandigen
 • Op basis van overeenkomst van opdracht
 • Verzekeringen en pensioen optioneel
Lees meer

* Je kunt de eerste 6 maanden dagelijks opzeggen. Na deze 6 maanden moet je 10 dagen van tevoren aanzeggen. 

Alles 100% volgens cao

Je personeel is in de meeste* gevallen bij Maqqie in dienst. Dat betekent dat wij alle verantwoordelijkheden en risico’s dragen wat betreft sociale voorzieningen en verzekeringen. En dat nemen we meer dan serieus! Alle contracten die wij afsluiten zijn altijd 100% volgens cao, in elke sector. Van verzekeringen tot pensioenopbouw. Daar heeft jaren van onze tijd in gezeten, zodat jij daar nu niet meer over hoeft na te denken. Doe jij jouw ding, dan doen wij de rest.

Ontvang meer info

* Met uitzondering van samenwerkingen op basis van Freelance. Hierbij is de medewerker zelf verantwoordelijk voor het regelen van sociale zekerheid, pensioen en belastingen.

Vind snel perfecte kandidaten

Het begint allemaal met het vinden van de juiste mensen. Recruitment via Maqqie is makkelijk, gratis en onbeperkt. Al je vacatures zijn direct zichtbaar in ons systeem en worden automatisch op alle bekende vacaturebanken geplaatst. Je wordt dus direct door duizenden mensen gevonden.

Ontdek onze recruitment 

Open Payroll®

Zoek je geen werknemers, maar wel meer lucht in je tijd en operatie? Leg dan de administratieve rompslomp en risico's van je medewerkersbestand bij ons neer! We hebben de infrastructuur om werknemers te kunnen betalen volledig geautomatiseerd. Met onze payrolling-oplossingen maak je het jezelf een stuk makkelijker, zodat jij je kunt richten op andere zaken.

Zo werkt ‘t

Marieke Mijnen
Marieke Mijnen

Manager Bakkerij Nollen

★★★★★

Open Payroll® van Maqqie geeft ons gemak als organisatie! We kunnen in overleg met de kandidaat zelf de contractvorm bepalen, waardoor wij de controle hebben over onze flexibiliteit.

Rianne van der Heiden
Rianne van der Heiden

Directeur SiNTLUCASNXT

★★★★

Als startup doen we graag zaken met andere startups. Maqqie sluit goed aan bij onze doelgroep en houdt de administratieve handelingen voor onze studenten simpel. Het inschrijfgemak, dat kan nóg beter!

Mark Verhoeven
Mark Verhoeven

Eigenaar FreshFriends

★★★★★

Wij waren op zoek naar ontzorging op het gebied van personeelszaken. Het enige wat ik hoef te doen met Maqqie's app is de uren van de werknemers invullen en wekelijks de factuur betalen. Je hoeft je niet te verdiepen in personeelszaken: zij regelen het voor je!

Esther Huls & Monique Thiadens
Esther Huls & Monique Thiadens

HR Manager & HR Adviseur bij Dasko

★★★★★

Maqqie ontzorgt ons met onze flexibele schil bezorgers voor AH Online. Het is een jonge, dynamische organisatie die veel energie uitstraalt!

Martijn den Ouden
Martijn den Ouden

Directeur Esveco

★★★★★

Via Maqqie hebben wij een grote flexibele schil geregeld die ons een flinke kostenbesparing oplevert.

Rob de Winter
Rob de Winter

Operationeel Directeur Reaction Security

★★★★★

Payroll zoals het hoort! Voor mij als werkgever enorm makkelijk in gebruik, en zeer snelle communicatie met kantoor. Zeker een aanrader voor iedereen.

Cornelis de Leeuw
Cornelis de Leeuw

Directeur Design Log

★★★★★

Inzet van Maqqie betekent voor ons een win-win situatie en scheelt honderden euro's per week.

Rudolf Sluimer
Rudolf Sluimer

Directeur Flexivers

★★★★★

Het werkt erg eenvoudig via de app. Je hebt er een véél beter gevoel bij dan wanneer het via een uitzendbureau loopt. Het is echt transparant en netjes.

Rino van Moll
Rino van Moll

Eigenaar Van Moll, Las&Vlechtwerken

★★★★★

Het inschrijfproces was erg eenvoudig. Uren zijn makkelijk in te dienen en akkoord te geven – alles gaat via de Maqqie-app. Echt een aanrader voor iedere ondernemer!

Tim Oosterbroek
Tim Oosterbroek

Directeur Oosterbroek.Biz

★★★★★

Middels Maqqie kunnen wij ons bedrijf voorzien van een flexibele schil. Maqqie is zeer transparant en prettig om mee samen te werken. Je weet dat de medewerkers in goede handen zijn!