Jouw alles-in-één samenwerk-app

Met Maqqie regel je al je personeelszaken met je mobiel: geschikte kandidaten, contracten, planningen, urenregistratie, uitbetalingen: je fixt ’t allemaal in no-time via één en dezelfde app! Maqqie ;-)

  •   Gratis werving & selectie
  •   Altijd conform wet en/of CAO
  •   Transactiekosten 7%

De basis is volledig gratis en vrijblijvend

Maqqie heeft alle processen rondom je flexibele schil volledig geautomatiseerd. Hierdoor is een groot deel van de tools gratis en vrijblijvend te gebruiken. Enkel voor het gebruik van de payroll dienst betaal je 7% van het tarief als vergoeding. 

Payroll fee 7%. Maak snel een berekening!

Bruto uurloon

Type medewerker

Verzuim, feestdagen en vakantie-uren meeverzekeren?

Aantal uren per week

 

 

Is op jouw bedrijf een CAO van toepassing waarin vermeldt staat dat medewerkers ADV dagen opbouwen, neem dan contact op met ons voor een aangepaste berekening en/of offerte. Wanneer het om grote aantallen medewerkers gaat, vraag dan om een maatwerk offerte.

Registreren  Offerte aanvragen Live demo

Wat krijg ik precies?

In onze payroll calculator kunt je zelf diverse opties in- en uitschakelen. Het aan- of uitzetten van deze opties heeft invloed op de prijs. Om je een goed beeld te geven van deze opties hebben wij deze hieronder voorzien van een korte uitleg.

Verzuim, feestdagen en verlof mee verzekeren

Wanneer je er voor kiest om verzuim, feestdagen en verlof mee te verzekeren, ontvang je geen factuur wanneer medewerkers ziek zijn of verlof opnemen. In het tarief is in dit geval een reservering opgenomen voor ziekteverzuim en verlof. Je betaalt alleen de gewerkte uren. Kies je er voor om verzuim, feestdagen en verlof niet mee te verzekeren, dan zullen verzuimuren en verlof in rekening gebracht worden.

Vast of flexibel aantal uren

Behalve de keuze om verzuim, feestdagen en verlof mee te verzekeren, kun je er ook voor kiezen om de medewerker op basis van een vast of een flexibel aantal uren in te zetten. Als je ervoor kiest om de medewerker een vast aantal uren in te zetten, dan zal u altijd over het vooraf afgesproken aantal uren per week een factuur ontvangen. Indien jouw werkaanbod wisselt, dan kun je kiezen voor een flexibel aantal uren. Bij een verzekering tegen verzuim, feestdagen en verlof worden ziekte- en verlofuren niet gefactureerd.

Vandaag in de app

 

536

2003

190

 

 

BEDRIJVEN

WERKNEMERS

VACATURES