Jouw alles-in-één samenwerk-app

Met Maqqie regel je al je personeelszaken met je mobiel: geschikte kandidaten, contracten, planningen, urenregistratie, uitbetalingen: je fixt ’t allemaal in no-time via één en dezelfde app! Maqqie ;-)

NEN 4400-1 certificering is een belangrijk aandachtspunt wanneer je personeel in wil lenen. In veel gevallen verplicht de CAO dat het uitzendbureau NEN 4400-1 gecertificeerd is.  Minstens zo belangrijk is dat je risico's op aansprakelijkheid en boetes kunt voorkomen door samen te werken met een gecertificeerde instelling.  

Het keurmerk van de uitzendbranche (SNA-keurmerk) is gebaseerd op de NEN 4400. De Stichting Normering Arbeid houdt het register bij van ondernemingen die het keurmerk hebben. Bedrijven met het SNA keurmerk worden worden scherp getoetst. Zo weet je zeker dat je met een betrouwbare partij te maken hebt.

Natuurlijk is Maqqie ook gecertificeerd. Wij laten meerdere keren per jaar controleren of we aan alle verplichtingen voldoen. Hiernaast kan je het meest recente certificaat downloaden.

MAQQIE B.V.

SNA Keurmerk

Download PDF

MAQQIE Vaster B.V.

SNA Keurmerk

Download PDF

MAQQIE Vast B.V.

SNA Keurmerk

Download PDF