Jouw alles-in-één samenwerk-app

Met Maqqie regel je al je personeelszaken met je mobiel: geschikte kandidaten, contracten, planningen, urenregistratie, uitbetalingen: je fixt ’t allemaal in no-time via één en dezelfde app! Maqqie ;-)

  •   Van flex tot vast
  •   Geen werkgeversrisico
  •   Snel & digitaal
  •   Altijd conform wet en/of cao

Wij zijn een 100% digitaal platform voor werk. Je werknemers zijn in principe bij ons in dienst, maar jij zit volledig aan de knoppen!

Jij bepaalt alles. Wij zorgen dat al je contracten volledig cao-proof zijn, met belastingen, verzekeringen en pensioen altijd netjes geregeld. Van oproepbasis tot tijdelijk tot vast. En we nemen alle registratie en uitbetaling voor je over. Zo heb je met jouw bedrijf alle vrijheid om te focussen op wat je wil bereiken. Wij regelen de rest. Maqqie, toch? :-)

Wat ís Maqqie eigenlijk?

We zijn de eerste die doen wat wij doen: een online werkplatform dat alle contractsoorten faciliteert, van superflexibel tot vast. Je kunt ons zien als uitzendbureau, detacheerder, payroller én agentschap voor freelancers in één.

Kort gezegd: wij koppelen onze twee grote databases – van werknemers en werkgevers – aan elkaar met slimme algoritmes. De matches die daaruit ontstaan kunnen direct aan de slag dankzij onze (fiscaal-juridisch dichtgetimmerde) ‘plug and play’-contracten. En omdat die contracten met ons worden afgesloten zijn alle risico’s en het regelwerk voor ons. Zodat werkgevers én werknemers kunnen werken in alle vrijheid en met alle zekerheid.

Waarom doen we dit?

Hoe meer regie mensen hebben over de invulling van hun werk - en daarmee leven - des te gelukkiger ze zijn.

En laat gelukkige mensen nou de beste werknemers zijn, en dus heel waardevol voor bedrijven en organisaties bij het grijpen van (nieuwe) ondernemingskansen! En daar worden ondernemers weer heel gelukkig van. Daarom willen wij iedereen de vrijheid en controle bieden om volledig hun eigen werkgeluk te creëren. Zo vrij of vast als ze zelf willen. De gelukkigste, meest daadkrachtige workforce van Nederland. Daar worden we allemaal beter van.

 

Gecertificeerd goed!

Wanneer je werkt met de Maqqie-app is het gegarandeerd goed geregeld. We zijn aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid en NEN 4400-1 gecertificeerd. Dat betekent dat al de processen in de Maqqie-app voldoen aan alle wet- en regelgeving of een eventuele cao die van toepassing is.

Hoe doen we dit?

We nemen alle drempels weg voor mensen die vrij willen zijn in hoe ze werken. Op een eerlijke en transparante manier, die altijd werkt voor zowel werknemers als werkgevers.

Zo maken we het leuk, eerlijk en makkelijk voor iedereen om het meeste te halen uit de on-demand arbeidsmarkt (of gig economy), en op die manier zijn/haar leven in te richten zoals ze zelf willen. Het meeste gemak en het minste risico.

Bouw mee met Maqqie!

We zijn een jong bedrijf, en zijn altijd op zoek naar talent om onze organisatie te versterken.

Bekijk onze vacatures!

 

Maqqie in de pers

Benieuwd naar wat de pers allemaal over ons heeft geschreven? 

Bekijk onze pressroom!