Jouw alles-in-één samenwerk-app

Met Maqqie regel je al je personeelszaken met je mobiel: geschikte kandidaten, contracten, planningen, urenregistratie, uitbetalingen: je fixt ’t allemaal in no-time via één en dezelfde app! Maqqie ;-)

"Maqqie is een jong en dynamisch bedrijf, en ontzorgt ons met onze flexibele schil bezorgers voor AH Online."

- Esther Huls (HR Manager) en Monique Thiadens (HR Adviseur), Dasko

Over Dasko
"Dasko is een familiebedrijf dat in 1913 werd opgericht door de grootvader van de huidig directeur, Bertus Dasselaar. De focus lag in de eerste decennia op het vervoeren van levend vee. Eind jaren ’90 verlegde Dasko de focus van veetransport naar geconditioneerd vervoer. Anno 2021 werken er ruim 600 medewerkers verspreid over drie landen, en is Dasko een belangrijke naam in de Nederlandse transportsector en daarbuiten."

Waarom Maqqie?
"Naast onze vaste medewerkers willen we graag een flexibele schil om de onderneming van continuïteit te voorzien. Omdat we door groei in korte termijn relatief veel nieuwe werknemers nodig hebben, hebben we een professionele partij nodig die ons daarbij helpt en ontzorgt."

Wat is onderscheidend aan Maqqie?
"Het online platform is vernieuwend, en de transparantie is ook een belangrijk aspect. Daarnaast zijn we blij met de korte lijnen, scherpe tarieven en toegankelijkheid van onze contactpersoon bij Maqqie!"

Wat kan er beter?
"We zijn in de opstartfase wat ‘kinderziektes’ tegengekomen. Die zijn dan wel weer snel en vakkundig opgelost, mede door de korte lijnen met Maqqie."

Maak een account als bedrijf

Marieke Mijnen
Marieke Mijnen

Manager Bakkerij Nollen

★★★★★

Open Payroll® van Maqqie geeft ons gemak als organisatie! We kunnen in overleg met de kandidaat zelf de contractvorm bepalen, waardoor wij de controle hebben over onze flexibiliteit.

Rianne van der Heiden
Rianne van der Heiden

Directeur SiNTLUCASNXT

★★★★

Als startup doen we graag zaken met andere startups. Maqqie sluit goed aan bij onze doelgroep en houdt de administratieve handelingen voor onze studenten simpel. Het inschrijfgemak, dat kan nóg beter!

Mark Verhoeven
Mark Verhoeven

Eigenaar FreshFriends

★★★★★

Wij waren op zoek naar ontzorging op het gebied van personeelszaken. Het enige wat ik hoef te doen met Maqqie's app is de uren van de werknemers invullen en wekelijks de factuur betalen. Je hoeft je niet te verdiepen in personeelszaken: zij regelen het voor je!

Esther Huls & Monique Thiadens
Esther Huls & Monique Thiadens

HR Manager & HR Adviseur bij Dasko

★★★★★

Maqqie ontzorgt ons met onze flexibele schil bezorgers voor AH Online. Het is een jonge, dynamische organisatie die veel energie uitstraalt!

Martijn den Ouden
Martijn den Ouden

Directeur Esveco

★★★★★

Via Maqqie hebben wij een grote flexibele schil geregeld die ons een flinke kostenbesparing oplevert.