"Maqqie sluit goed aan bij onze doelgroep en houdt de administratieve zaken voor studenten simpel"

- Rianne van der Heiden, directeur bij SiNTLUCASNXT

Over SiNTLUCASNXT
"Wij zijn een uitzendbureau voor studenten van SintLucas, dé vakschool voor creatief talent. Tweeënhalf jaar geleden zijn we gestart met het idee om creatieve mbo-studenten meer praktische ervaring te laten opdoen. Studenten kunnen zich inschrijven en worden dan gematcht met een opdrachtgever voor een betaalde klus. Die klussen zijn in een scala van sectoren: zo lang het maar een creatieve opdracht is."

Waarom Maqqie?
"In 2018 begonnen we met ons uitzendbureau. We hadden echter geen ambitie om alle administratie, verzekeringen, etc. zelf te regelen. Nadat we eerst gebruik hebben mogen maken van de mid- en backoffice van een ander uitzendbureau, zijn we op zoek gegaan naar een online alternatief. Het contact met Maqqie was snel en persoonlijk, het bedrijf als geheel is erg benaderbaar. En als startup doen we graag zaken met andere startups!"

Wat is onderscheidend aan Maqqie?
"Het businessmodel – open en transparant – staat ons aan. Bovendien sluit Maqqie goed aan bij onze doelgroep en houdt het de administratieve zaken voor studenten simpel."

Wat kan er beter?
"Het inschrijven en aanmelden in de app is nog niet heel makkelijk. We merken dat daar nog regelmatig mensen vastlopen. Daar zijn nog verbeteringen te maken, maar het mooie is dat de app continu in ontwikkeling is en aanpassingen snel doorgevoerd worden!”

Maak een account als bedrijf

Marieke Mijnen
Marieke Mijnen

Manager Bakkerij Nollen

★★★★★

Open Payroll® van Maqqie geeft ons gemak als organisatie! We kunnen in overleg met de kandidaat zelf de contractvorm bepalen, waardoor wij de controle hebben over onze flexibiliteit.

Rianne van der Heiden
Rianne van der Heiden

Directeur SiNTLUCASNXT

★★★★

Als startup doen we graag zaken met andere startups. Maqqie sluit goed aan bij onze doelgroep en houdt de administratieve handelingen voor onze studenten simpel. Het inschrijfgemak, dat kan nóg beter!

Mark Verhoeven
Mark Verhoeven

Eigenaar FreshFriends

★★★★★

Wij waren op zoek naar ontzorging op het gebied van personeelszaken. Het enige wat ik hoef te doen met Maqqie's app is de uren van de werknemers invullen en wekelijks de factuur betalen. Je hoeft je niet te verdiepen in personeelszaken: zij regelen het voor je!

Martijn den Ouden
Martijn den Ouden

Directeur Esveco

★★★★★

Via Maqqie hebben wij een grote flexibele schil geregeld die ons een flinke kostenbesparing oplevert.

Rob de Winter
Rob de Winter

Operationeel Directeur Reaction Security

★★★★★

Payroll zoals het hoort! Voor mij als werkgever enorm makkelijk in gebruik, en zeer snelle communicatie met kantoor. Zeker een aanrader voor iedereen.