Maqqie is een 100% digitaal platform voor werk

Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer, voor hoeveel en voor hoe lang. Wij zorgen dat al je contracten volledig CAO-proof zijn, met belastingen, verzekeringen en ook je pensioen altijd netjes geregeld. Van flex tot tijdelijk tot vast.

12 mei 2021

BNR Nieuwsradio

Neem een uitzendbureau, en haal de kantoren en tussenpersonen weg: dat is Maqqie. Het bedrijf achter dit flexibele werkplatform boekte in 2020 ruim vijf keer zoveel omzet. Maar hoe lang nog nu de flexibilisering mogelijk deels aan banden wordt gelegd? Te gast is Pieter Jacob Leenman, mede-oprichter van Maqqie (vanaf 1:11:30)

14 april 2021

Business Insider

Hoe ziet een uitzendbureau eruit als je de intercedenten en kantoren wegdenkt? Maqqie komt daarbij in de buurt. Het online werkplatform verbindt werkzoekenden met werkgevers voor een stuk minder dan de 15 tot 25 procent commissie van uitzendbureaus. Ook zzp’ers kunnen er gratis aan freelanceklussen komen.

Lees verder

 

6 april 2021

Quotenet

Champagne voor oprichter Pieter Leenman en compagnon Martijn den Besten! Middenin coronatijd vervijfvoudigde Maqqie's omzet, en dat ook nog eens zonder flexwerk sociaal uit te kleden. Leenman: 'Je moet het rottige huiswerk doen.

Lees verder

 

27 maart 2021

Reformatorisch Dagblad

Vakbonden en overheden proberen uit alle macht digitale platformen voor werk knock-out te slaan met rechtszaken. Hoe kijkt onze Founder/CEO Pieter Jacob Leenman tegenaan? Lees hier zijn opiniestuk in het RD.

Lees verder

 

16 maart 2021

Ondernemersbelang

De werkapp Maqqie bemiddelt als eerste in Nederland gratis tussen werkgevers en zzp’ers. Waarom? Omdat samenwerken volgens Maqqie altijd eerlijker én makkelijker kan. Daarom kun je op het online werkplatform gratis al je samenwerkingen met zzp’ers vastleggen en het inhuurproces stroomlijnen. 

Lees verder

 

16 maart 2021

New Business Radio

Onze directeur Martijn den Besten was te gast bij New Business Radio om te vertellen over onze gloednieuwe freelance-module. En over Maqqie natuurlijk :-) Luister de uitzending terug via Soundcloud. Liever via Spotify luisteren? 

Luister via Spotify

 

12 februari 2021

De Stad Gorinchem

Private Security Solutions heeft zich als 1000e werkgever geregistreerd in de eind 2019 gelanceerde Maqqie-app. De groeispurt van de afgelopen weken heeft te maken met de per 1 januari aangescherpte Wet arbeidsmarkt in balans. Hierdoor is payrolling via traditionele payrollaanbieders veel duurder en minder flexibel geworden.

Lees verder

 

14 januari 2021

Quotenet

De uitzender van flexibel horecapersoneel Mise en Place gaat samenwerken met Maqqie voor de uitrol van de digitale strategie. Maqqie biedt een totaaloplossing in één app zodat er vanaf nu nog maar met slechts één centrale planningsafdeling gewerkt kan worden. 

Lees verder

 

 

Samenwerking Maqqie met Mise en Place

5 januari 2021

Reformatorisch Dagblad

Drie jaar geleden lanceerden Pieter Jacob Leenman (35) en Martijn den Besten (31) hun werkplatform Maqqie. Aan ambitie en vertrouwen ontbreekt het de twee niet. „We gaan sowieso de grootste worden.”

Lees verder

13 oktober 2020

Kwartaalbericht

550% groei voor werkplatform Maqqie in 3e kwartaal.
Lees verder
 
Maqqie kwartaalcijfers Q3 2020

4 augustus 2020

Quote Magazine

Als het aan Pieter Leenman en Martijn den Besten ligt kan Frits Goldschmeding met zijn Randstad wel inpakken. Samen veroveren de mannen de groeiende flexmarkt met hun app Maqqie: een uitzendbureau, detacheerder, payroller en agentschap in één. 
Lees verder

 

1 juli 2020

Flexfamily / Maqqie

Wij zijn erg blij met Flexfamily als nieuwe aandeelhouder. Een organisatie waarvan het management ook gedurende de huidige Corona-crisis laat zien bereid te zijn om te investeren in een groeiende organisatie als MAQQIE. 
Lees verder
Maqqie Flexfamily

28 april 2020

Kwartaalbericht

Onverminderde groei voor Maqqie in 1e kwartaal 2020.
Lees verder
 

 

13 maart 2020

BouwTotaal

‘De arbeidsmarkt is hier echt mee gediend’
Lees verder
 

11 februari 2020

De Telegraaf 

Traditioneel uitzendbureau in moderne app.
Lees verder
 

14 januari 2020

Algemeen Dagblad 

Deze ondernemer maakte app die uitzendbureau overbodig moet maken.
Lees verder
 

22 november 2019

BNR 

Vrijdag 22 november was Pieter Jacob Leenman uitgenodigd bij BNR om tijdens de uitzending te pitchen over Maqqie. Binnen 60 seconden vertelde hij over de belangrijkste hoofdpunten van de unieke app.
Lees verder
 

   

8 november 2019

Financieel Dagblad 

'De Maqqie-app is eigenlijk je werkgever’
Lees verder
 

10 januari 2020

Recruitment Tech 

Netherlands-based startup Maqqie has recently secured €1 million euros from two new investors, bringing the total amount raised to €1.7 million for the job board.
Lees verder
 

14 oktober 2019

Flexnieuws

In dit online platform zijn alle elementen van de uitzendmarkt samen gebracht. Met één knop kun je makkelijk, snel, zorgvrij en met zekerheid zelf werkrelaties tot stand brengen en beheren.
Lees verder
 

14 oktober 2019

Emerce 

Via Maqqie kunnen bedrijven tijdelijk personeel selecteren, inhuren, inplannen en verlonen. Volgens alle geldende CAO’s en sociale zekerheden. Binnen enkele minuten en tegen een fractie van de tarieven van uitzendbureaus.
Lees verder