Maqqie is een 100% digitaal platform voor werk

Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer, voor hoeveel en voor hoe lang. Wij zorgen dat al je contracten volledig CAO-proof zijn, met belastingen, verzekeringen en ook je pensioen altijd netjes geregeld. Van flex tot tijdelijk tot vast.
 

No pressure.. Maar we bouwen aan de werk-app van Nederland. Ja, qua ambitie zit het wel snor.

Dit doen we met elkaar. We vullen elkaar aan en verbeteren onszelf, elke dag weer. Met elkaar geloven we in ons gezamenlijke doel waarmee we het werken van morgen ontwikkelen. Daarom stropen we vandaag weer de mouwen op en zetten we onze schouders eronder. Geloof ons, dat voelt goed. Ervaar het zelf!

 

 

Dat klinkt goed, ik wil solliciteren

Wij zijn je collega's 

Chiel
Chiel

"Probeer origineel te zijn, zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Creeër iets wat de gebruiker kent of verwacht."

Als Front-end developer bij Maqqie ben ik dagelijks bezig met functionaliteiten inbouwen, code onderhouden en problemen verhelpen. Ik krijg energie van een positieve en gezellige vibe op kantoor. Ik houd van schone code die lekker snel en foutloos werkt.

Bram
Bram

“Analyseren om te kunnen inspireren.”

Als marketingmedewerker houd ik me bezig om ons prachtige product zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Zo zoek ik marktkansen door data-analyses en monitor ik gebruikersdata van onze website en app. Ook werk ik veel aan campagnes om nieuwe gebruikers te bereiken, en maak ik materiaal om de website en sociale media actueel te houden. 

Mariëlle
Mariëlle

"De dag wordt met de lach leuker."

Als HR Medewerker bij Maqqie staat klanten blij maken elke dag weer centraal. Samen met het hele team werk je aan dit doel! Wel net zo leuk (en gezellig). Als start-up liggen er genoeg  leuke projecten voor het oprapen! Onze afdeling werkt nauw samen met de verschillende accountmanagers. 

Sil
Sil

"Een probleem? Daar kijken we nu naar, niet later."

Als Frontend ontwikkelaar zorg ik dat alles op je scherm komt en werkt. De ontwikkeling houd echter nooit op. Elke dag kijken ik en het team wat verbetert kan worden aan de ervaring van de App. 

Andries
Andries

Doe van alles, doe het op jouw manier en doe het beter.

Elke dag beter worden als verzuimspecialist en daar ook in uitgedaagd worden. Dat is wat ik vind in mijn werk. En het mooie is; bij Maqqie word je samen beter en slimmer. Als ik een idee hebt, dan kan daar iets mee. Dat maakt ieders werk belangrijk en zorgt voor een wij-gevoel.

Jan
Jan

"Ik kan genieten van het uitleggen aan opa en oma dat Maggi een ander bedrijf is dan Maqqie."

Bij Maqqie krijg ik de kans om als Jr. procesmanager  elke dag een stapje te beter te worden. Ik hou mij bezig met interne processen van Maqqie onder de loep te leggen en met de betrokkenen verbeterslagen te maken. Vooruitlopen in een veranderende markt betekend hardlopen. Mijn rol: zorgen dat 't loopt.

 
Hannelinde
Hannelinde

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd."

Op de afdeling Support help ik jou zo goed mogelijk en tover ik graag een lach op je gezicht. hihihi. Ik heet je graag welkom bij Maqqie en maak je wegwijs in de app. Daarnaast werk ik mee aan verschillende leuke projecten. Zo maak ik kennis met het HR-landschap van de toekomst.

Nico
Nico

"Structuur + creativiteit + samenwerking = succes!"


Als Marketing Manager hou ik me bezig met de marketingstrategie en bijbehorende budgetten. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om zelf aan de slag te gaan. Bezig zijn met content, campagnes, leadgeneratie, PR én het samenwerken met de afdelingen Sales, Support en IT is voor mij de ultieme job!
Robert-Jan
Robert-Jan

🎶"Als we scoren, dan zingen we Maqqie eeooh."🎶

Als Accountmanager vertegenwoordig ik vol trots Maqqie. Met mijn financiële achtergrond en opleiding miste ik het leukste deel van klantcontact; het enthousiasmeren van de klant over ons product. Bij Maqqie heb ik de kans gekregen om de commerciële wereld in te stappen. Bij Maqqie betekent accountmanagent een combinatie van relatiebeheer en sales. 

Louise
Louise

"Onderscheiden van de rest."

Als Accountmanager New Business presenteer ik met veel passie en energie ons hippe en veelbelovend online werkplatform aan nieuwe relaties. Ik word gelukkig van koude belletjes die succesvolle leads worden. De ene dag zit je aan tafel bij een prospect, een andere dag maak je een offerte en werk je jouw administratie bij. Voor wat administratie is.. Bijna alles doet de app. :) 

Johan
Johan

"!false, it's funny because it's true"

Als de oudste backender binnen Maqqie werken in een leuk jong team aan een mooie applicatie, voor mij is het hobby en werk in één job gegoten. Ik kan werken in de IT met de dingen waar mijn voorkeuren liggen en bij Maqqie zijn we altijd vernieuwend bezig, zodat je altijd kunt blijven leren

Arina
Arina

"Ik zorg voor Maqqers en ontzorg bedrijven :-)"

Als HR-medewerker / Casemanager Verzuim sta ik jou graag te woord. Ik zorg voor de begeleiding van zieke medewerkers en voor verbeteringen in het verzuimproces. Daarnaast kun je mij aan de telefoon krijgen als je vragen hebt voor Maqqie. Ook kun je een mail of een appje van mij ontvangen met bijvoorbeeld een contract . Heb je vragen? Stel ze gerust, want  wij regelen het voor je. Geen zorgen!

Marc
Marc

"There is no I in TEAM!"

Als Business Development Manager zoek ik alijd naar mogelijkheden om onze app nog beter te maken! Dit doe ik door onze gebruikers serieus te nemen en hun ervaringen als input te gebruiken voor onze brainstorms. Dat vertalen we samen met ons ijzersterke IT-team in werkbare oplossingen. Vervolgens bepaal ik, in samenspraak met de betrokkenen, de volgorde waarin we deze oplossingen doorvoeren in de app.

                               Word collega

Wie wij zijn als werkgever

Jij bent goed in jouw ding en daar geloven we in. Daarom geven we je graag de touwtjes in handen. We bieden je een plek waar jouw talent tot zijn recht komt en een (werk)plek waar je op je gemak voelt. 

We weten namelijk als geen ander dat jouw ideeën optimaal tot bloei komen als je daarvoor de ruimte krijgt. Met blije Maqqers en waardering van je collega's als resultaat.  

 

Cultuur

We werken op één gelijke vloer. De wanden zijn van glas en de deuren staan open. Dat omschrijft naast ons kantoor óók onze cultuur. Gelijkheid, transparantie en altijd bij elkaar terecht kunnen. Hierdoor is er ruimte voor ieders idee. We verbinden ons aan elkaar door een gezonde dosis humor. Op de werkvloer, bij de tafeltennistafel én op de vrijdagmiddagborrel. 

 

 

Wat Maqqie Maqqie maakt

We vroegen dit aan onze eigen medewerkers. Zij kwamen met het volgende: uitdagend, veel mogelijkheden, ambitieus, gezelligheid, groeiend, jong & dynamisch, ontwikkelingsmogelijkheden, collegialiteit, elke dag beter worden, vernieuwend, transparant, leuk werk, innovatief, creatief, flexibel, snel, gemoedelijk, jong en hip, goede sfeer, veel vrijheid, veel verantwoordelijkheid, doorpakken met z'n allen, positiviteit, ruimte voor ideeën, er gebeurt altijd wat & koffie is 11/10. (Dat laatste mag je komen testen, laten we meteen zien dat de rest ook klopt).   

Zoek jij leuke gespreksstof voor op zo'n saaie verjaardag? 
Solliciteer dan bij de werk-app van Nederland.


Ik wil niet uitgepraat raken over mijn werk

 

 

Oriënterend op een carrière
bij Maqqie? 

Sparren over mogelijkheden of gewoon een baqqie doen?

Meewerken? Daar werken wij ook graag aan mee.
Kijk eens met ons mee, geheimen zijn er niet.
We zijn nu eenmaal transparant ;-)

Bel met Mandy op 0880107500 
of mail carriere@maqqie.nl