Maqqie is een 100% digitaal platform voor werk

Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer, voor hoeveel en voor hoe lang. Wij zorgen dat al je contracten volledig CAO-proof zijn, met belastingen, verzekeringen en ook je pensioen altijd netjes geregeld. Van flex tot tijdelijk tot vast.

 •  Ervaring met B2B
 •  40 uur per week
 •  Resultaatgericht
 •  Communicatief vaardigJouw kwaliteiten

 • Sales in de B2B, ben je bekend mee.
  Sales 3.0 zegt jou genoeg of je wilt het graag leren.
 • Je begrijpt de kunst van relatiemanagement.
  Zo komt je dienstverlening goed uit de verf.
 • Commerciële uitdaging motiveert je.
  Het is jouw cafeïneshot voor werkplezier.
 • Je leergierige houding siert je.
  Het zorgt dat jij en Maqqie elke dag beter worden.
 • Je bent Maqqie-fan, dus wil graag fulltime werken.
  Fulltime betekent geen overwerk, nee dat niet.
  Wél de 1-over-5 klant nog even helpen, dat wel
  .

In deze baan bestaat 100% werkplezier uit:

Ons aanbod

 • Een bruisende werkplek in een veelbelovende scale-up
 • Een open werkvloer met een open werksfeer
 • Een goed basissalaris (ind. €2750- €3250)
 • En omdat jij het bent; 25 vakantiedagen 🏖️
 • We denken na over je toekomst; een pensioenbijdrage
 • Maqqie Academy; een start met relevante kennis
 • Collega's die vragen wat jij gaat doen dit weekend
  (Dat vragen ze aan je op de vrijdagmiddagborrel!)

 Ik weet genoeg. Ik wil solliciteren

 Wat ga je vandaag doen?

De dag trap je om 08:30 af met je collega's. Een collega deelt een succes over het binnenhalen van een innovatieve klant.  Je eerste afspraak staat om 10:00. De directeur van het bedrijf wilde graag een Teams-call vanwege corona. Je kijkt je presentatie nog één keer door en kijkt of overal het logo van de klant netjes in de presentatie staat. Showtime! Vol passie en enthousiasme deel je het gemak van Maqqie. Met succes! Je verstuurt een mail met alle benodigde informatie om contracten te maken.

Lunch. Wandeling met collega's, een gesprek met Chiel van IT. Je spart even over de nieuwe functionaliteiten en hoe het bijdraagt in jouw pitch aan een klant. De middag is gevuld met het informeren van collega's op HR Support. Vastleggen van de afspraken in het CRM systeem. Bingo, weer een warme lead van de afdeling Marketing! Je belt hem op en weet de klant binnen te halen. De rest van de middag bel je klanten na, diverse offertes en nog een evaluatiegesprek. Gewoon weer de klokken gelijk zetten. Enne, gelijk even vertellen dat we vanaf nu ook ZZP-ers bemiddelen. Helemaal gratis. Gesprek afronden en.. Morgen weer een nieuwe dag. De dag vliegt écht voorbij bij Maqqie.

 

In een notendop

1. Je maakt offertes op, belt ze na en bouwt vervolgens een portefeuille op van klanten.

2. Je bent een sparringspartner van klanten voor hun HR vraagstukken. Zo maak je het écht een makkie voor klanten.

3. Je legt al je afspraken vast in het CRM-systeem als geheugensteuntje voor jezelf en je collega´s. 


Zo ziet je agenda er uit

 Zo´n werkweek wil ik!

Wie wij zijn als werkgever

Jij bent goed in jouw ding en daar geloven we in. Daarom geven we je graag de touwtjes in handen. We bieden je een plek waar jouw talent tot zijn recht komt en een (werk)plek waar je op je gemak voelt. 

We weten namelijk als geen ander dat jouw ideeën optimaal tot bloei komen als je daarvoor de ruimte krijgt. Met blije Maqqers en waardering van je collega's als resultaat. 

 

Cultuur

We werken op één gelijke vloer. De wanden zijn van glas en de deuren staan open. Dat omschrijft naast ons kantoor óók onze cultuur. Gelijkheid, transparantie en altijd bij elkaar terecht kunnen. Hierdoor is er ruimte voor ieders idee. We verbinden ons aan elkaar door een gezonde dosis humor. Op de werkvloer, bij de tafeltennistafel én op de vrijdagmiddagborrel. 


 

 

Wat Maqqie Maqqie maakt

We vroegen dit aan onze eigen medewerkers. Zij kwamen met het volgende: uitdagend, veel mogelijkheden, ambitieus, gezelligheid, groeiend, jong & dynamisch, ontwikkelingsmogelijkheden, collegialiteit, elke dag beter worden, vernieuwend, transparant, leuk werk, innovatief, creatief, flexibel, snel, gemoedelijk, jong en hip, goede sfeer, veel vrijheid, veel verantwoordelijkheid, doorpakken met z'n allen, positiviteit, ruimte voor ideeën, er gebeurt altijd wat & koffie is 11/10. (Dat laatste mag je komen testen, laten we meteen zien dat de rest ook klopt).  

 Ik wil de koffie komen testen (en de rest ook natuurlijk)


Wij zijn je collega's 

Chiel
Chiel

"Probeer origineel te zijn, zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Creeër iets wat de gebruiker kent of verwacht."

Als Front-end developer bij Maqqie ben ik dagelijks bezig met functionaliteiten inbouwen, code onderhouden en problemen verhelpen. Ik krijg energie van een positieve en gezellige vibe op kantoor. Ik houd van schone code die lekker snel en foutloos werkt.

Bram
Bram

“Analyseren om te kunnen inspireren.”

Als marketingmedewerker houd ik me bezig om ons prachtige product zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Zo zoek ik marktkansen door data-analyses en monitor ik gebruikersdata van onze website en app. Ook werk ik veel aan campagnes om nieuwe gebruikers te bereiken, en maak ik materiaal om de website en sociale media actueel te houden. 

Mariëlle
Mariëlle

"De dag wordt met de lach leuker."

Als HR Medewerker bij Maqqie staat klanten blij maken elke dag weer centraal. Samen met het hele team werk je aan dit doel! Wel net zo leuk (en gezellig). Als start-up liggen er genoeg  leuke projecten voor het oprapen! Onze afdeling werkt nauw samen met de verschillende accountmanagers. 

Sil
Sil

"Een probleem? Daar kijken we nu naar, niet later."

Als Frontend ontwikkelaar zorg ik dat alles op je scherm komt en werkt. De ontwikkeling houd echter nooit op. Elke dag kijken ik en het team wat verbetert kan worden aan de ervaring van de App. 

Andries
Andries

Doe van alles, doe het op jouw manier en doe het beter.

Elke dag beter worden als verzuimspecialist en daar ook in uitgedaagd worden. Dat is wat ik vind in mijn werk. En het mooie is; bij Maqqie word je samen beter en slimmer. Als ik een idee hebt, dan kan daar iets mee. Dat maakt ieders werk belangrijk en zorgt voor een wij-gevoel.

Jan
Jan

"Ik kan genieten van het uitleggen aan opa en oma dat Maggi een ander bedrijf is dan Maqqie."

Bij Maqqie krijg ik de kans om als Jr. procesmanager  elke dag een stapje te beter te worden. Ik hou mij bezig met interne processen van Maqqie onder de loep te leggen en met de betrokkenen verbeterslagen te maken. Vooruitlopen in een veranderende markt betekend hardlopen. Mijn rol: zorgen dat 't loopt.

 
Hannelinde
Hannelinde

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd."

Op de afdeling Support help ik jou zo goed mogelijk en tover ik graag een lach op je gezicht. hihihi. Ik heet je graag welkom bij Maqqie en maak je wegwijs in de app. Daarnaast werk ik mee aan verschillende leuke projecten. Zo maak ik kennis met het HR-landschap van de toekomst.

Nico
Nico

"Structuur + creativiteit + samenwerking = succes!"


Als Marketing Manager hou ik me bezig met de marketingstrategie en bijbehorende budgetten. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om zelf aan de slag te gaan. Bezig zijn met content, campagnes, leadgeneratie, PR én het samenwerken met de afdelingen Sales, Support en IT is voor mij de ultieme job!
Robert-Jan
Robert-Jan

🎶"Als we scoren, dan zingen we Maqqie eeooh."🎶

Als Accountmanager vertegenwoordig ik vol trots Maqqie. Met mijn financiële achtergrond en opleiding miste ik het leukste deel van klantcontact; het enthousiasmeren van de klant over ons product. Bij Maqqie heb ik de kans gekregen om de commerciële wereld in te stappen. Bij Maqqie betekent accountmanagent een combinatie van relatiebeheer en sales. 

Louise
Louise

"Onderscheiden van de rest."

Als Accountmanager New Business presenteer ik met veel passie en energie ons hippe en veelbelovend online werkplatform aan nieuwe relaties. Ik word gelukkig van koude belletjes die succesvolle leads worden. De ene dag zit je aan tafel bij een prospect, een andere dag maak je een offerte en werk je jouw administratie bij. Voor wat administratie is.. Bijna alles doet de app. :) 

Johan
Johan

"!false, it's funny because it's true"

Als de oudste backender binnen Maqqie werken in een leuk jong team aan een mooie applicatie, voor mij is het hobby en werk in één job gegoten. Ik kan werken in de IT met de dingen waar mijn voorkeuren liggen en bij Maqqie zijn we altijd vernieuwend bezig, zodat je altijd kunt blijven leren

Arina
Arina

"Ik zorg voor Maqqers en ontzorg bedrijven :-)"

Als HR-medewerker / Casemanager Verzuim sta ik jou graag te woord. Ik zorg voor de begeleiding van zieke medewerkers en voor verbeteringen in het verzuimproces. Daarnaast kun je mij aan de telefoon krijgen als je vragen hebt voor Maqqie. Ook kun je een mail of een appje van mij ontvangen met bijvoorbeeld een contract . Heb je vragen? Stel ze gerust, want  wij regelen het voor je. Geen zorgen!

              Word collega

Stappenplan van jouw sollicitatie

1.   Je solliciteert
We zorgen dat jouw sollicitatie dezelfde dag bij de juiste persoon komt.

2.   Kennismaking
We nodigen je uit voor een baqqie bij Maqqie. 

3.   Match
Wederzijdse liefde? Dan begint jouw carrière bij de werk-app van Nederland!

Baqqie doen? Solliciteer!

Bel ons, mail ons, of vul simpelweg dit formulier in. Gaan we daar direct mee aan de slag. We zijn namelijk hard naar jou op zoek.

Meer vacatures