Maqqie is een 100% digitaal platform voor werk

Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer, voor hoeveel en voor hoe lang. Wij zorgen dat al je contracten volledig CAO-proof zijn, met belastingen, verzekeringen en ook je pensioen altijd netjes geregeld. Van flex tot tijdelijk tot vast.

 •  Medior/Senior
 •  Fulltime
 •   Gorinchem
 •  IntelliJ IDEA, VS code, Git, Docker composeJouw kwaliteiten

 • Breed inzetbaar en breed georiënteerd
  Vertelt graag en vraagt graag
 • Java, Spring Framework, CSS, HTML5 & Javascript
  Het zou je moedertaal kunnen zijn
 • Je maakt een makkie van programmeren
  Door simpel en efficiënt te programmeren 
 • Je heb ervaring met grote applicaties
  Dus ook met unit testen of integratietesten 

 • Ervaring wat je hebt of wilt hebben met:
  Vue.js, React, Angular, Typescript & REST
 • Je bent leergierig en volgt relevante ontwikkelingen
  Vandaar ook je relevante HBO/WO studie* 

  *bijv: (technische) informatica, software engineering

In deze baan bestaat 100% werkplezier uit:

Ons aanbod

 • Werkplek in Gorinchem bij een veelbelovende scale-up
 • Een open werkvloer met een open werksfeer
 • Ontvang je een goed basissalaris (ind. €3000- €5000)
 • En omdat jij het bent; 25 vakantiedagen 🏖️
 • We denken na over je toekomst; een pensioenbijdrage
 • Een snelle laptop. Zo is werken bij Maqqie een makkie
 • Collega's die vragen wat jij gaat doen dit weekend
  (Dat vragen ze aan je op de vrijdagmiddagborrel!)

 Ik weet genoeg. Ik wil solliciteren

 
Wat ga je vandaag doen?

Je start je eerste dag met een standup. Dit gebeurt 2 keer per week organisatie-breed; de andere dagen met betrokken afdelingen. Hierin licht iedereen kort zijn dag toe. Werpt iemand een balletje op voor een kans of deelt een succes.
Jij deelt vandaag dat je start bij Maqqie en zin hebt om de systemen te leren kennen. Waarschijnlijk iets met Kotlin.

Vanmiddag heb je Maqqie Academy, waarin je alles leert over Maqqie en de dienstverlening die we bieden.
Zo begrijp je de materie snel en begrijpt waarom bepaalde data in een flow staat.

 

In een notendop

1. Je slaat een brug tussen de disciplines front-end en back-end.

2. Je test en reviewt de code van collega's. 

3. Je ontwikkelt nieuwe features (bijv. API's in Java & Kotlin) en pleegt onderhoud aan bestaande functionaliteiten.


Zo ziet je agenda er uit

 Zo´n werkweek wil ik!

Wie wij zijn als werkgever

Jij bent goed in jouw ding en daar geloven we in. Daarom geven we je graag de touwtjes in handen. We bieden je een plek waar jouw talent tot zijn recht komt en een (werk)plek waar je op je gemak voelt. 

We weten namelijk als geen ander dat jouw ideeën optimaal tot bloei komen als je daarvoor de ruimte krijgt. Met blije Maqqers en waardering van je collega's als resultaat. 

 

Cultuur

We werken op één gelijke vloer. De wanden zijn van glas en de deuren staan open. Dat omschrijft naast ons kantoor óók onze cultuur. Gelijkheid, transparantie en altijd bij elkaar terecht kunnen. Hierdoor is er ruimte voor ieders idee. We verbinden ons aan elkaar door een gezonde dosis humor. Op de werkvloer, bij de tafeltennistafel én op de vrijdagmiddagborrel. 


Wat Maqqie Maqqie maakt

We vroegen dit aan onze eigen medewerkers. Zij kwamen met het volgende: uitdagend, veel mogelijkheden, ambitieus, gezelligheid, groeiend, jong & dynamisch, ontwikkelingsmogelijkheden, collegialiteit, elke dag beter worden, vernieuwend, transparant, leuk werk, innovatief, creatief, flexibel, snel, gemoedelijk, jong en hip, goede sfeer, veel vrijheid, veel verantwoordelijkheid, doorpakken met z'n allen, positiviteit, ruimte voor ideeën, er gebeurt altijd wat & koffie is 11/10. (Dat laatste mag je komen testen, laten we meteen zien dat de rest ook klopt).  

 Ik wil de koffie komen testen (en de rest ook natuurlijk)


Wij zijn je collega's 

Chiel
Chiel

"Probeer origineel te zijn, zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Creeër iets wat de gebruiker kent of verwacht."

Als Front-end developer bij Maqqie ben ik dagelijks bezig met functionaliteiten inbouwen, code onderhouden en problemen verhelpen. Ik krijg energie van een positieve en gezellige vibe op kantoor. Ik houd van schone code die lekker snel en foutloos werkt.

Bram
Bram

“Analyseren om te kunnen inspireren.”

Als marketingmedewerker houd ik me bezig om ons prachtige product zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Zo zoek ik marktkansen door data-analyses en monitor ik gebruikersdata van onze website en app. Ook werk ik veel aan campagnes om nieuwe gebruikers te bereiken, en maak ik materiaal om de website en sociale media actueel te houden. 

Mariëlle
Mariëlle

"De dag wordt met de lach leuker."

Als HR Medewerker bij Maqqie staat klanten blij maken elke dag weer centraal. Samen met het hele team werk je aan dit doel! Wel net zo leuk (en gezellig). Als start-up liggen er genoeg  leuke projecten voor het oprapen! Onze afdeling werkt nauw samen met de verschillende accountmanagers. 

Sil
Sil

"Een probleem? Daar kijken we nu naar, niet later."

Als Frontend ontwikkelaar zorg ik dat alles op je scherm komt en werkt. De ontwikkeling houd echter nooit op. Elke dag kijken ik en het team wat verbetert kan worden aan de ervaring van de App. 

Andries
Andries

Doe van alles, doe het op jouw manier en doe het beter.

Elke dag beter worden als verzuimspecialist en daar ook in uitgedaagd worden. Dat is wat ik vind in mijn werk. En het mooie is; bij Maqqie word je samen beter en slimmer. Als ik een idee hebt, dan kan daar iets mee. Dat maakt ieders werk belangrijk en zorgt voor een wij-gevoel.

Jan
Jan

"Ik kan genieten van het uitleggen aan opa en oma dat Maggi een ander bedrijf is dan Maqqie."

Bij Maqqie krijg ik de kans om als Jr. procesmanager  elke dag een stapje te beter te worden. Ik hou mij bezig met interne processen van Maqqie onder de loep te leggen en met de betrokkenen verbeterslagen te maken. Vooruitlopen in een veranderende markt betekend hardlopen. Mijn rol: zorgen dat 't loopt.

 
Hannelinde
Hannelinde

"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd."

Op de afdeling Support help ik jou zo goed mogelijk en tover ik graag een lach op je gezicht. hihihi. Ik heet je graag welkom bij Maqqie en maak je wegwijs in de app. Daarnaast werk ik mee aan verschillende leuke projecten. Zo maak ik kennis met het HR-landschap van de toekomst.

Nico
Nico

"Structuur + creativiteit + samenwerking = succes!"


Als Marketing Manager hou ik me bezig met de marketingstrategie en bijbehorende budgetten. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om zelf aan de slag te gaan. Bezig zijn met content, campagnes, leadgeneratie, PR én het samenwerken met de afdelingen Sales, Support en IT is voor mij de ultieme job!
Robert-Jan
Robert-Jan

🎶"Als we scoren, dan zingen we Maqqie eeooh."🎶

Als Accountmanager vertegenwoordig ik vol trots Maqqie. Met mijn financiële achtergrond en opleiding miste ik het leukste deel van klantcontact; het enthousiasmeren van de klant over ons product. Bij Maqqie heb ik de kans gekregen om de commerciële wereld in te stappen. Bij Maqqie betekent accountmanagent een combinatie van relatiebeheer en sales. 

Louise
Louise

"Onderscheiden van de rest."

Als Accountmanager New Business presenteer ik met veel passie en energie ons hippe en veelbelovend online werkplatform aan nieuwe relaties. Ik word gelukkig van koude belletjes die succesvolle leads worden. De ene dag zit je aan tafel bij een prospect, een andere dag maak je een offerte en werk je jouw administratie bij. Voor wat administratie is.. Bijna alles doet de app. :) 

Johan
Johan

"!false, it's funny because it's true"

Als de oudste backender binnen Maqqie werken in een leuk jong team aan een mooie applicatie, voor mij is het hobby en werk in één job gegoten. Ik kan werken in de IT met de dingen waar mijn voorkeuren liggen en bij Maqqie zijn we altijd vernieuwend bezig, zodat je altijd kunt blijven leren

Arina
Arina

"Ik zorg voor Maqqers en ontzorg bedrijven :-)"

Als HR-medewerker / Casemanager Verzuim sta ik jou graag te woord. Ik zorg voor de begeleiding van zieke medewerkers en voor verbeteringen in het verzuimproces. Daarnaast kun je mij aan de telefoon krijgen als je vragen hebt voor Maqqie. Ook kun je een mail of een appje van mij ontvangen met bijvoorbeeld een contract . Heb je vragen? Stel ze gerust, want  wij regelen het voor je. Geen zorgen!

              Word collega

Stappenplan van jouw sollicitatie

1.   Je solliciteert
We zorgen dat jouw sollicitatie dezelfde dag bij de juiste persoon komt.

2.   Kennismaking
We nodigen je uit voor een baqqie bij Maqqie. 

3.   Match
Wederzijdse liefde? Dan begint jouw carrière bij de werk-app van Nederland!

Baqqie doen? Solliciteer!

Bel ons, mail ons, of vul simpelweg dit formulier in. Gaan we daar direct mee aan de slag. We zijn namelijk hard naar jou op zoek.

Meer vacatures