Maqqie is een 100% digitaal platform voor werk

Jij bepaalt zelf voor wie je werkt, wanneer, voor hoeveel en voor hoe lang. Wij zorgen dat al je contracten volledig CAO-proof zijn, met belastingen, verzekeringen en ook je pensioen altijd netjes geregeld. Van flex tot tijdelijk tot vast.

  •   100% flexibel
  •   100% sociale zekerheid
  •   Geen KvK nodig
  •   Voordeliger voor iedereen

Zo werkt Maqqie

Maqqie werkt net als een uitzendbureau. Maar dan volledig via een app op je mobiel. Dat zorgt ervoor dat je zelf kunt bepalen wanneer en bij wie je werkt. En dat je snel aan de slag kunt. Zonder zorgen en gedoe. Alle administratie die nodig is voor de Belastingdienst, verzekeringen en je pensioen regelt Maqqie voor je. 

Wil je weten hoe het werkt? Download dan gerust onze app. Dat is helemaal gratis en vrijblijvend. Je kunt ook het filmpje hiernaast bekijken of contact met ons opnemen

Maqqie levert je meer op

Bij Maqqie zijn veel dingen geautomatiseerd. Daardoor maken we minder kosten. Zo zijn we voor jouw opdrachtgever veel minder duur dan een normaal uitzendbureau. En daar kun je van mee profiteren, want - als je dat wilt - kun je zelf onderhandelen over jouw uurtarief. Dat hoeft niet, maar het mag wel. Jij bent de baas.

Bekijk ons aanbod aan schoonmaakwerk

Benieuwd welke schoonmaakklussen we op dit moment hebben? Bekijk ze alvast op onze website. 

Bekijk onze schoonmaak vacatures

Neem gerust contact op

Heb je een vraag? Wil je persoonlijke uitleg? Je kunt ons gewoon bellen of mailen! We zitten voor je klaar.

Van mensen die al ervaring met ons hebben krijgen we op Google vijf sterren!