Jouw alles-in-één samenwerk-app

Met Maqqie regel je al je personeelszaken met je mobiel: geschikte kandidaten, contracten, planningen, urenregistratie, uitbetalingen: je fixt ’t allemaal in no-time via één en dezelfde app! Maqqie ;-)

  •   Gratis werving & selectie
  •   Altijd conform wet en/of CAO
  •   Transactiekosten 7%

De basis is volledig gratis en vrijblijvend

Maqqie heeft alle processen rondom je flexibele schil volledig geautomatiseerd. Hierdoor is een groot deel van de tools gratis en vrijblijvend te gebruiken. Enkel voor het gebruik van de payroll dienst betaal je 7% van het tarief als vergoeding. 

Payroll fee 7%. Maak snel een berekening!

 

 

  • Deze calculatie is gebaseerd op een samenwerking met een medewerker jonger dan 21 en met een contract van max. 12 uur per week.
  • Is op jouw bedrijf een CAO van toepassing waarin vermeldt staat dat medewerkers ADV dagen opbouwen, neem dan contact op met ons voor een aangepaste berekening en/of offerte. Wanneer het om grote aantallen medewerkers gaat, vraag dan om een maatwerk offerte.

Wat krijg ik precies?

In onze payroll calculator kunt je zelf diverse opties in- en uitschakelen. Het aan- of uitzetten van deze opties heeft invloed op de prijs. Om je een goed beeld te geven van deze opties hebben wij deze hieronder voorzien van een korte uitleg.

Contractsoort

Met Superflex borg je je flexibiliteit en bewegingsvrijheid, perfect voor dynamische ontwikkelingen en kwantitatieve groei. De "Zeker" contracten bieden je een vaste waarde voor langere tijd, perfect voor kwalitatieve groei en stabiliteit. Het kan zijn dat je vanwege het arbeidsverleden van de medewerker enkel voor een "Zeker" contract kunt kiezen. Wil je meer informatie over de verschillen, we leggen het uit op deze pagina.

Vakantiewerk

De kostprijs van een vakantiekracht is lager doordat er minder verlofrechten opgebouwd worden. 

Verlof- en verzuimuren

Wanneer je er voor kiest om verzuim, feestdagen en verlof mee te verzekeren, ontvang je geen factuur wanneer medewerkers ziek zijn of verlof opnemen. In het tarief is in dit geval een reservering opgenomen voor ziekteverzuim en verlof. Je betaalt alleen de gewerkte uren. Kies je er voor om verzuim, feestdagen en verlof niet mee te verzekeren, dan zullen verzuimuren en verlof in rekening gebracht worden.

Vandaag in de app

 

662

12.597

1.159

 

 

BEDRIJVEN

WERKNEMERS

VACATURES