Navigeer naar content

Alle personeelszaken in één keer geregeld. Dat is pas vrij ondernemen.

De contracten, de verloning, het inplannen en zelfs het vinden van personeel. Van vast tot tijdelijk, van uitzendkracht tot zzp’er. Zonder financiële of juridische risico’s.

3200+ bedrijven groeiden met Maqqie

4.7

Herken je dit?

Personeelszaken kunnen behoorlijk ingewikkeld zijn en laten we eerlijk zijn, je besteedt liever tijd aan andere, leukere zaken. Het is frustrerend om op te draaien voor de kosten van zieke medewerkers. Salarissen, wetgeving, minimumlonen, personeelsplanningen… Je hebt niet overal kennis van en het kost je teveel tijd en energie om alles te regelen.

Wil je dit?

Alle personeelszaken zijn op orde. Je maakt je geen zorgen meer over betalingen, belastingen, verzekeringen, personeelsplanningen, verzuim of uitval. Personeel is snel en makkelijk gevonden, zonder tijdrovende sollicitatieprocedures of het in dienst nemen van extra administratief personeel. Je weet zeker dat je niet voor onvoorziene kosten komt te staan en kunt je met een gerust gevoel richten op de bedrijfsvoering.

 • Ondernemen met vrijheid en flexibiliteit

  • Verlost van administratie voor jouw werknemers

  • Snel aannemen, inplannen en verlonen in één oplossing

  • Ga voor vaste of tijdelijke versterking

  • Zonder risico op boetes, geschillen, ongevallen of verzuim

  • Altijd volgens de laatste wet- en regelgeving en geldende cao

  Ik wil een offerte Binnen 30 minuten in je mailbox
  Dashboard bedrijven
 • Kennismigranten payrollen?

  • Erkend IND-referent

  • Specialist in alles rondom regelgeving en procedures

  • Van A tot Z alles geregeld voor jou en de kennismigrant

  • Wij regelen alles rondom de verloning en arbeidscontracten

  • Volledige begeleiding bij ziekte

  Ik wil meer weten Over het aannemen van kennismigranten
  Dashboard van een kandidaat

Bereken jouw kosten voor verloning

Vul je gegevens in en zie direct wat je kwijt bent voor verloning op payrollbasis of uitzendbasis.

Vaste opties
Overzicht  
Bruto uurloon ?

Het brutoloon per uur dat je met je medewerker hebt afgesproken. Dit bedrag moet gelijk zijn aan of hoger zijn dan het wettelijk minimumloon.

Totaal reserveringen ?

Reserveringen voor het uitbetalen van bijvoorbeeld vakantiegeld en vakantiedagen. Zo krijgt de medewerker doorbetaald voor vrije dagen, zonder dat het jou als werkgever extra kost. Ook doorbetaling tijdens feestdagen valt onder de reserveringen, als je dit in het tarief hebt opgenomen.

Brutoloon totaal
Totaal werkgeverslasten ?

Werkgeverslasten zijn de lasten of kosten die een werkgever móet betalen. De werkgeverslasten zijn directe loonkosten die boven op het brutoloon komen. Onder werkgeverslasten vallen onder andere werknemersverzekeringen, zoals de Ziektewet, Werkloosheidswet (WW) en de bijdrage Zorgverzekeringswet. Ook doorbetaling bij ziekte is hierbij opgeteld, als je dit in het tarief hebt opgenomen.

Totaal pensioen ?

Dit zijn de totale kosten die je per uur betaalt voor het pensioen van je medewerker.

Kostprijs totaal
Maqqie fee ?

De Maqqie fee zijn de servicekosten. Het is de vergoeding die je de payroller betaalt voor het uitbesteden van jouw verplichtingen als werkgever.

Uurtarief ?

Dit is het totale bedrag wat je per uur betaalt voor je medewerker. Hierin zijn alle kosten opgenomen, waaronder het bruto uurloon, de werkgeverslasten, de pensioenpremie en de Maqqie fee.

Tarieffactor ?

De tarieffactor, of omrekenfactor, is het getal dat wordt vermenigvuldigd met het bruto uurloon om de totale kosten per medewerker per uur te berekenen. De omrekenfactor berekent de prijs per uur die de werkgever (inlener) betaalt voor de payroll van een medewerker of uitzendkracht, inclusief bruto uurloon, werkgeverslasten en servicekosten. De omrekenfactor is exclusief BTW.

Het gemak van Maqqie

 • Dashboard

  Optimaliseer je workflow met overzicht en inzicht. Hou grip op urenadministratie, openstaande facturen, beschikbaarheid en nog veel meer.

 • Betalen

  De uren- en verlofregistratie vind je in één makkelijk overzicht. Hier beoordeel je uren, verlofaanvragen en declaraties. Je personeel krijgt op tijd betaald en de contracten en administratie zijn goed geregeld.

 • Plannen

  Met onze alles-in-één planningstool houd jij altijd het overzicht. Maak shifts aan en zet deze open voor je eigen medewerkers. Niet genoeg mensen gevonden? Via Maqqie heb je direct toegang tot ruim 50.000 medewerkers.

 • Matchen

  Plaats een vacature of shift op MaqqieWerkt. Alle plaatsingen op MaqqieWerkt zijn direct zichtbaar op grote platforms zoals Google Jobs. Medewerker gevonden? Dan maak je met gemak direct een contract aan.

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 30 minuten een offerte in je mailbox en zie wat jij kunt besparen. Geheel vrijblijvend. Toch liever direct contact? Bel 088 010 7500.