Vind jouw perfecte match via Maqqie

Met matching bij Maqqie ga je via onze app op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor jouw job. Het algoritme helpt je om de perfecte match te vinden. Je kunt zoeken op meerdere kenmerken en wij vullen die aan met verschillende suggesties. Zo vind je kandidaten die je anders misschien nooit gevonden had.

  • Plaats je vacature/shift
  • Smart matching
  • Monitoring & ondersteuning

Plaats je vacature/shift

matching pagina

Waarom matching via Maqqie?

 

Werving & selectie is en blijft een terugkerende uitdaging voor veel organisaties. Geldt dit voor jou ook? Op ons platform kun je gratis op zoek gaan naar jouw perfecte match met de beste kwaliteit. 

Op het platform is ruimte voor al jouw jobs. Je kunt er matchen met duizenden kandidaten. Onze slimme algoritmes geven je waardevolle suggesties over kandidaten waarmee je samen kunt werken.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Voorwaarden giveaways
Maqqie is on a mission

Wat kost het?

Bij Maqqie werken we met een 'no cure no pay' belofte. Wat houdt dat in? In de app kun je op zoek gaan geschikte kandidaten en als deze zoektocht geslaagd is, zal Maqqie alle administratieve en juridische werkgeverstaken voor deze medewerker(s) uit handen nemen. Dit doen we via onze payroll-dienstverlening. Je betaalt dus pas wanneer je gaat samenwerken met een kandidaat.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Producten & features

Vacatures & matching

Je maakt razendsnel een nieuwe vacature aan in onze vacaturebank, die dan vindbaar is voor alle medewerkers op het platform.

Cao-proof contracten

In onze app hebben we algoritmes die zorgen voor een cao-proof contract. Zo weet je altijd dat je samenwerkt volgens de spelregels.

Planningstool

Vind, plannen, contracteren en plannen: het kan allemaal in onze planningstool. En daarmee plan jij makkelijk en snel je personeel in.

Urenadministratie

Je hele urenadministratie regel je razendsnel in de app. De medewerker kan uren registreren in de app en jij accordeert ze (of vult ze zelf in).

Heb je als werkgever/opdrachtgever alle uren geaccordeerd? Dan zorgen wij dat het loon netjes bij de medewerker op de rekening komt!

Deze bedrijven gingen je voor

Contact Maqqie

Neem contact op

Binnen één werkdag heb je reactie van ons. Toch liever direct contact? Bel ons op 088 010 75 00.

Al meer dan 2000 bedrijven gingen je voor :-)

Niets is zo moeilijk als makkelijk

Meer weten over de werk-app Maqqie?

Eén app, alles geregeld. Vanaf nu heb je al het regelwerk rond personeel en tijdelijke versterking in één keer geregeld. Kandidaten, contracten, payroll, freelancers, administratie… alles! En allemaal gewoon via je smartphone.

Het is je alles-in-één-regelapp, waarmee jij vrijer en flexibeler kunt ondernemen dan ooit.

Leer meer