Navigeer naar content

Disclaimer

Saai.. we weten het. Maar óók de juridische zaken moeten we op orde hebben. Bekijk hieronder onze disclaimer.

Auteursrechten

De auteursrechten op de inhoud van deze website behoren toe aan ons, Maqqie. Tenzij we dat anders aangegeven hebben. Je kunt aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen.

Juistheid verstrekte informatie

We hebben aan de inhoud van onze website veel aandacht besteed, maar we kunnen niet uitsluiten dat deze onvolledigheden of fouten bevat. Hoewel we dit vervelend vinden, aanvaarden we daarvoor geen aansprakelijkheid. Zie je een foutje? Dan horen we dat graag!

Aansprakelijkheid

Je gebruikt onze website op eigen risico. Voor eventuele schade die door direct of indirect gebruik van onze website zou zijn veroorzaakt aanvaarden we geen aansprakelijkheid.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor deze disclaimer aan te passen. Wijzigingen zullen we op deze website publiceren.

Beheer, onderhoud en beveiliging

Deze website is met veel plezier ontworpen en ontwikkeld door Dashed. Voor de technische ontwikkeling is gebruik gemaakt van Statamic CMS.

Het auteursrecht van bestanden en scripts ten behoeve van het technisch functioneren en de beveiliging van deze website ligt bij Dashed. Niets hiervan mag zonder expliciete toestemming van Dashed worden gebruikt, anders dan voor het functioneren van deze website.