Navigeer naar content

Meer tijd en aandacht voor je klanten

Geen gedoe meer met verloning, kosten van zieke medewerkers, onderbezetting of complexe wetgeving. Extra handjes zijn snel en makkelijk gevonden. Focus op je zaak en je klanten, de rest wordt geregeld.

3000+ bedrijven groeiden met Maqqie

4.7

Herken je dit?

Je bent horecaondernemer met hart voor je zaak. Je wilt je richten op dat wat belangrijk is – blije klanten en de groei van je onderneming. Maar daar heb je geen focus voor. Je bent veel tijd kwijt aan het regelen van je personeelsadministratie en planningen. Onderbezetting komt regelmatig voor. Je zit niet te wachten op onvoorziene kosten voor zieke medewerkers.

Wil je dit?

Je bespaart flink op personeelskosten en de planningen verlopen soepel. Ook tijdens seizoensdrukte. Onderbezetting is verleden tijd - vaste of tijdelijke versterking is snel gevonden. Je personeel krijgt op tijd betaald en de contracten en administratie zijn goed geregeld. Zieke medewerkers zijn geven je geen stress meer, want je hoeft ze niet zelf te betalen. Je hebt meer vrijheid en geniet van het ondernemen.

 • Alle aandacht voor jouw horecazaak

  • Maximale flexibiliteit: opschalen en afschalen wanneer nodig

  • Meer tijd beschikbaar en minder geld kwijt

  • Geen zorgen meer over personeelsadministratie

  Dashboard van de flexpool

Het gemak van Maqqie

 • Dashboard

  Optimaliseer je workflow met overzicht en inzicht. Hou grip op urenadministratie, openstaande facturen, beschikbaarheid en nog veel meer.

 • Teambeheer

  In één overzicht zie je welke acties er nog openstaan voor jou of een (nieuwe) medewerker. Binnen enkele kliks maak je een contract dat volledig aan de wet- en regelgeving van de juiste cao voldoet. Nadat er digitaal is getekend gaat de samenwerking van start.

 • Beschikbaarheid

  Vind en match medewerkers op basis van hun opgegeven beschikbaarheid, locatie en skills. Heeft iemand nog geen contract? Dan regel je dit binnen enkele klikken.

 • Planningstool

  Met onze alles-in-één planningstool houd jij altijd het overzicht. Maak shifts aan en zet deze open voor je eigen medewerkers. Niet genoeg mensen gevonden? Via Maqqie heb je direct toegang tot ruim 43.000 medewerkers. Kies voor dag- week- of maandweergave en kopieer shifts in een handomdraai.

 • Vacatures en shifts

  Plaats een vacature of shift op MaqqieWerkt. Alle plaatsingen op MaqqieWerkt zijn direct zichtbaar op grote platforms zoals Google Jobs. Medewerker gevonden? Dan maak je met gemak direct een contract aan.

Wat onze klanten zeggen

Ontvang een offerte binnen één uur!

Verlos jezelf van administratie en kies voor maximale vrijheid om te ondernemen. Ontvang binnen één uur een offerte en ontdek hoe jouw personeelsadministratie sneller en beter kan. We regelen kosteloos de overstap indien nodig. Nog vragen? Onze experts staan voor je klaar.