Navigeer naar content

Meer tijd en aandacht voor je klanten

Geen gedoe meer met verloning, kosten van zieke medewerkers, onderbezetting of complexe wetgeving. Extra handjes zijn snel en makkelijk gevonden. Focus op je zaak en je klanten, de rest wordt geregeld.

3200+ bedrijven groeiden met Maqqie

4.7

Herken je dit?

Je bent horecaondernemer met hart voor je zaak. Je wilt je richten op dat wat belangrijk is – blije klanten en de groei van je onderneming. Maar daar heb je geen focus voor. Je bent veel tijd kwijt aan het regelen van je personeelsadministratie en planningen. Onderbezetting komt regelmatig voor. Je zit niet te wachten op onvoorziene kosten voor zieke medewerkers.

Wil je dit?

Je bespaart flink op personeelskosten en de planningen verlopen soepel. Ook tijdens seizoensdrukte. Onderbezetting is verleden tijd - vaste of tijdelijke versterking is snel gevonden. Je personeel krijgt op tijd betaald en de contracten en administratie zijn goed geregeld. Zieke medewerkers zijn geven je geen stress meer, want je hoeft ze niet zelf te betalen. Je hebt meer vrijheid en geniet van het ondernemen.

 • Alle aandacht voor jouw horecazaak

  • Maximale flexibiliteit: opschalen en afschalen wanneer nodig

  • Meer tijd beschikbaar en minder geld kwijt

  • Geen zorgen meer over personeelsadministratie

  Dashboard van de flexpool

Bereken jouw kosten voor verloning

Vul je gegevens in en zie direct wat je kwijt bent voor verloning op payrollbasis of uitzendbasis.

Vaste opties
Overzicht  
Bruto uurloon ?

Het brutoloon per uur dat je met je medewerker hebt afgesproken. Dit bedrag moet gelijk zijn aan of hoger zijn dan het wettelijk minimumloon.

Totaal reserveringen ?

Reserveringen voor het uitbetalen van bijvoorbeeld vakantiegeld en vakantiedagen. Zo krijgt de medewerker doorbetaald voor vrije dagen, zonder dat het jou als werkgever extra kost. Ook doorbetaling tijdens feestdagen valt onder de reserveringen, als je dit in het tarief hebt opgenomen.

Brutoloon totaal
Totaal werkgeverslasten ?

Werkgeverslasten zijn de lasten of kosten die een werkgever móet betalen. De werkgeverslasten zijn directe loonkosten die boven op het brutoloon komen. Onder werkgeverslasten vallen onder andere werknemersverzekeringen, zoals de Ziektewet, Werkloosheidswet (WW) en de bijdrage Zorgverzekeringswet. Ook doorbetaling bij ziekte is hierbij opgeteld, als je dit in het tarief hebt opgenomen.

Totaal pensioen ?

Dit zijn de totale kosten die je per uur betaalt voor het pensioen van je medewerker.

Kostprijs totaal
Maqqie fee ?

De Maqqie fee zijn de servicekosten. Het is de vergoeding die je de payroller betaalt voor het uitbesteden van jouw verplichtingen als werkgever.

Uurtarief ?

Dit is het totale bedrag wat je per uur betaalt voor je medewerker. Hierin zijn alle kosten opgenomen, waaronder het bruto uurloon, de werkgeverslasten, de pensioenpremie en de Maqqie fee.

Tarieffactor ?

De tarieffactor, of omrekenfactor, is het getal dat wordt vermenigvuldigd met het bruto uurloon om de totale kosten per medewerker per uur te berekenen. De omrekenfactor berekent de prijs per uur die de werkgever (inlener) betaalt voor de payroll van een medewerker of uitzendkracht, inclusief bruto uurloon, werkgeverslasten en servicekosten. De omrekenfactor is exclusief BTW.

Het gemak van Maqqie

 • Dashboard

  Optimaliseer je workflow met overzicht en inzicht. Hou grip op urenadministratie, openstaande facturen, beschikbaarheid en nog veel meer.

 • Teambeheer

  In één overzicht zie je welke acties er nog openstaan voor jou of een (nieuwe) medewerker. Binnen enkele kliks maak je een contract dat volledig aan de wet- en regelgeving van de juiste cao voldoet. Nadat er digitaal is getekend gaat de samenwerking van start.

 • Beschikbaarheid

  Vind en match medewerkers op basis van hun opgegeven beschikbaarheid, locatie en skills. Heeft iemand nog geen contract? Dan regel je dit binnen enkele klikken.

 • Planningstool

  Met onze alles-in-één planningstool houd jij altijd het overzicht. Maak shifts aan en zet deze open voor je eigen medewerkers. Niet genoeg mensen gevonden? Via Maqqie heb je direct toegang tot ruim 43.000 medewerkers. Kies voor dag- week- of maandweergave en kopieer shifts in een handomdraai.

 • Vacatures en shifts

  Plaats een vacature of shift op MaqqieWerkt. Alle plaatsingen op MaqqieWerkt zijn direct zichtbaar op grote platforms zoals Google Jobs. Medewerker gevonden? Dan maak je met gemak direct een contract aan.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 30 minuten een offerte in je mailbox en zie wat jij kunt besparen. Geheel vrijblijvend. Toch liever direct contact? Bel 088 010 7500.