Navigeer naar content

We zijn op een missie

Wij gaan bewijzen dat het kan: een volledig digitale arbeidsmarkt. Waarin medewerkers zekerheid hebben van werk en inkomen, terwijl bedrijven kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid van zowel vast als flexibel inzetbaar personeel.

Maak je klaar voor de toekomst van werken

De arbeidsmarkt verandert snel door ontwikkelingen zoals vergrijzing, digitalisering en globalisering. Gedreven door technologie ontwikkelen we een nieuwe markt die makkelijker werkt voor iedereen. Altijd volgens de geldende wetten en regels, maar buiten de gebaande paden. Hiermee vergroten we de flexibiliteit en wendbaarheid van medewerkers en bedrijven, in plaats van deze steeds verder in te perken.

Voor bedrijven

Ondernemen met maximale vrijheid en geen zorgen over onderbezetting of overcapaciteit. Met Maqqie vind je zekerheid in de eenvoudige toegang tot vast en flexibel personeel. Geautomatiseerde processen minimaliseren de administratieve rompslomp en zorgen ervoor dat salarisadministratie, contracten en ander regelwerk soepel worden afgehandeld.

Voor medewerkers

Maqqie geeft je de vrijheid om je eigen werkgeluk te creëren. Ontdek je talenten en werk zoals jij wil, vanuit het comfort van werk- en inkomenszekerheid. Zekerheden als pensioen, verzekeringen en inkomen worden niet langer gekoppeld aan een individuele baan of contractvorm maar reizen met je mee gedurende je carrière.

Lekker makkelijk

We maken het zo eenvoudig mogelijk voor werkgevers en medewerkers om elkaar te vinden. Medewerkers hebben de zekerheid om hun carrière met vertrouwen flexibel in te richten en bedrijven hebben de wendbaarheid waar ze naar op zoek zijn.

Met aandacht voor jou

We geven zoveel mogelijk bewegingsvrijheid aan de werkgevers en de mensen die via ons werken. Met een gepersonaliseerde ervaring en de mogelijkheid Maqqie te integreren met eigen processen. Werken zoals dat voor jou het beste werkt.

Check, check, dubbelcheck

Alles is tot in de puntjes geregeld. Op basis van de juiste cao en op dat moment geldende regels. We zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en juridische en financiële risico’s. En natuurlijk houden we jou daarover op de hoogte.

Je hoeft ons niet alleen op onze woorden te vertrouwen

De afgelopen jaren hebben we verschillende awards gewonnen en belangrijke certificeringen behaald.

Het team van maqqie

 • Ana Baricevic

  Customer Success medewerker

 • Marc Geluk

  Product Manager

 • André Hageraats

  Head of Sales

Wat onze klanten zeggen

 • “Ik heb geen verstand van arbeidsrecht en dat soort zaken, maar voor elke leek is het goed te begrijpen wat de voordelen van Maqqie zijn.”

  Wiljan

  Eigenaar, Café Domkop (Utrecht)

 • “Voordat we bij Maqqie kwamen, waren we zelf heel veel tijd kwijt aan papierwerk.”

  Mirthe

  HR-Adviseur, Dasko Koel- en Vriestransporten (Almelo)

 • “Ik heb mijn situatie uitgelegd en werd fijn geadviseerd. Binnen een week werden mijn medewerkers uitbetaald.

  Pepijn

  Eigenaar, Pepijn's Kitchen (Haarlem)

 • “Als ondernemer in de horecabranche heb je het erg druk en houd je weinig tijd over. Maqqie regelt alles soepel en snel voor ons.”

  Amar

  Eigenaar, Sweet Dreams Bakery (Eindhoven)

Start vandaag nog met Maqqie

Verlos jezelf van administratie en zet in op de digitale arbeidsmarkt. Wij zorgen voor jouw medewerkers, jij kiest voor maximale vrijheid om te ondernemen. Probeer Maqqie gratis en ontdek hoe jouw personeelsadministratie sneller en beter kan. We regelen kosteloos de overstap indien nodig. Nog vragen? Onze experts staan voor je klaar.