Navigeer naar content

Werken bij maqqie

We bouwen aan dé digitale arbeidsmarkt van Nederland. Bouw jij mee aan de toekomst van werk?

Wij geloven in een betere arbeidsmarkt

TV kijk je on-demand terwijl je pizza wordt thuisbezorgd. Het is tijd dat we de arbeidsmarkt net zo makkelijk maken. Waarin bedrijven en medewerkers elkaar met gemak vinden en samenwerken hoe en wanneer ze dat willen. Gedreven door technologie ontwikkelen we een nieuwe markt die beter werkt voor iedereen. Altijd volgens de geldende wetten en regels, maar buiten de gebaande paden. Hiermee vergroten we de flexibiliteit en vrijheid van medewerkers en bedrijven, in plaats van deze steeds verder in te perken.

Zo werken we

Wij geloven dat jij goed bent in jouw ding en daarom geven we je graag de touwtjes in handen. We bieden je een plek waar jouw talent tot zijn recht komt en een (werk)plek waar je op je gemak bent. We weten namelijk als geen ander dat jouw ideeën optimaal tot bloei komen als je daarvoor de ruimte krijgt. Dat werkt fijn voor iedereen.

Een cultuur die werkt

Onze wanden zijn van glas en de deuren staan open. Dat omschrijft naast ons kantoor ook onze cultuur. Gelijkheid, transparantie en altijd bij elkaar terecht kunnen. Er is ruimte voor iedereen. Daarnaast verbinden we ons aan elkaar met een gezonde dosis humor: op de werkvloer, bij de tafeltennistafel én op de vrijdagmiddagborrel.

De mensen

  • Ana Baricevic

    Customer Success medewerker

  • Marc Geluk

    Product Manager

Aan de slag bij Maqqie

De komende jaren gaan we Nederland veroveren met een nieuw concept. Dat betekent dat we moeten pionieren en dat is afwijken van de gebaande paden. En daar hebben we talent voor nodig. Wil jij met ons meebouwen aan de digitale arbeidsmarkt? Check dan onze vacatures.