Navigeer naar content

Vrijheid in ondernemen, focus op de kern

Geen zorgen meer over het regelwerk en de onkosten voor personeel. Verloning, contracten, loonstroken, premies, ziekmeldingen en pensioenopbouw - alles is geregeld. Zonder financiële of juridische risico's.

3300+ bedrijven groeiden met Maqqie

4.7

Herken je dit?

In de beveiligingssector is het altijd druk. Je hebt veel aanvragen en richt je graag op je klanten. Eigenlijk heb je helemaal geen tijd voor alle rompslomp rondom salarissen, pensioensopbouw en andere personeelsadministratie. Daardoor raak je regelmatig het overzicht kwijt. De kosten voor zieke medewerkers, verzekeringen en belastingen kunnen flink oplopen en je weet niet altijd wat je kunt verwachten.

Wil je dit?

Terwijl jij je volledig richt op het managen van beveiliging, wordt alle personeelsadministratie geregeld. De verloning, reiskostenvergoeding, vakantieregelingen, pensioensopbouw, belastingen en premies, het is niet meer jouw zorg. De financiële risico’s zijn ook niet meer voor jou, dus je komt niet voor onverwachte kosten te staan. Je hebt alle focus op op de groei van jouw bedrijf.

Juridisch waterdicht verlonen

In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Deze officiële vergunning staat bekend als het ND-nummer (Nederlandse Dienstnummer). Het is wettelijk verboden (Wpbr) om zonder ND-nummer beveiligingswerkzaamheden te verrichten. Maqqie is in het bezit van een ND-nummer en kan daarmee jouw volledige medewerkersbestand verlonen. Helemaal volgens de regels.

 • Alles voor je personeel goed geregeld

  • Verlost van administratie voor jouw werknemers

  • Snel aannemen, inplannen en verlonen in één oplossing

  • Geen zorgen over verzuim, pensioen, verzekeringen en heffingen

  • Zonder risico op boetes, geschillen, ongevallen of verzuim

  • Vul openstaande shifts met exclusieve toegang tot talent

  Dashboard beschikbaarheid beveiliging

Bereken jouw kosten voor verloning

Vul je gegevens in en zie direct wat je kwijt bent voor verloning op payrollbasis of uitzendbasis.

Vaste opties
Overzicht  
Bruto uurloon ?

Het brutoloon per uur dat je met je medewerker hebt afgesproken. Dit bedrag moet gelijk zijn aan of hoger zijn dan het wettelijk minimumloon.

Totaal reserveringen ?

Reserveringen voor het uitbetalen van bijvoorbeeld vakantiegeld en vakantiedagen. Zo krijgt de medewerker doorbetaald voor vrije dagen, zonder dat het jou als werkgever extra kost. Ook doorbetaling tijdens feestdagen valt onder de reserveringen, als je dit in het tarief hebt opgenomen.

Brutoloon totaal
Totaal werkgeverslasten ?

Werkgeverslasten zijn de lasten of kosten die een werkgever móet betalen. De werkgeverslasten zijn directe loonkosten die boven op het brutoloon komen. Onder werkgeverslasten vallen onder andere werknemersverzekeringen, zoals de Ziektewet, Werkloosheidswet (WW) en de bijdrage Zorgverzekeringswet. Ook doorbetaling bij ziekte is hierbij opgeteld, als je dit in het tarief hebt opgenomen.

Totaal pensioen ?

Dit zijn de totale kosten die je per uur betaalt voor het pensioen van je medewerker.

Kostprijs totaal
Maqqie fee ?

De Maqqie fee zijn de servicekosten. Het is de vergoeding die je de payroller betaalt voor het uitbesteden van jouw verplichtingen als werkgever.

Uurtarief ?

Dit is het totale bedrag wat je per uur betaalt voor je medewerker. Hierin zijn alle kosten opgenomen, waaronder het bruto uurloon, de werkgeverslasten, de pensioenpremie en de Maqqie fee.

Tarieffactor ?

De tarieffactor, of omrekenfactor, is het getal dat wordt vermenigvuldigd met het bruto uurloon om de totale kosten per medewerker per uur te berekenen. De omrekenfactor berekent de prijs per uur die de werkgever (inlener) betaalt voor de payroll van een medewerker of uitzendkracht, inclusief bruto uurloon, werkgeverslasten en servicekosten. De omrekenfactor is exclusief BTW.

Het gemak van maqqie

 • Dashboard

  Optimaliseer je workflow met overzicht en inzicht. Hou grip op urenadministratie, openstaande facturen, beschikbaarheid en nog veel meer.

 • Teambeheer

  In één overzicht zie je welke acties er nog openstaan voor jou of een (nieuwe) medewerker. Binnen enkele kliks maak je een contract dat volledig aan de wet- en regelgeving van de juiste cao voldoet. Nadat er digitaal is getekend gaat de samenwerking van start.

 • Beschikbaarheid

  Vind en match medewerkers op basis van hun opgegeven beschikbaarheid, locatie en skills. Heeft iemand nog geen contract? Dan regel je dit binnen enkele klikken.

 • Planningstool

  Met onze alles-in-één planningstool houd jij altijd het overzicht. Maak shifts aan en zet deze open voor je eigen medewerkers. Niet genoeg mensen gevonden? Via Maqqie heb je direct toegang tot ruim 50.000 medewerkers. Kies voor dag- week- of maandweergave en kopieer shifts in een handomdraai.

 • Vacatures en shifts

  Plaats een vacature of shift op MaqqieWerkt. Alle plaatsingen op MaqqieWerkt zijn direct zichtbaar op grote platforms zoals Google Jobs. Medewerker gevonden? Dan maak je met gemak direct een contract aan.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 30 minuten een offerte in je mailbox en zie wat jij kunt besparen. Geheel vrijblijvend. Toch liever direct contact? Bel 088 010 7500.