Navigeer naar content

Alles geregeld voor jouw uitzendkrachten of freelancers

Direct exclusieve toegang tot ruim 50.000 medewerkers. Snel aannemen, plannen, inzetten en verlonen in één online oplossing. Zonder financiële of juridische risico’s.

3200+ bedrijven groeiden met Maqqie

4.7

Herken je dit?

Je houdt steeds minder tijd over voor je opdrachtgevers vanwege het gedoe met contracten, personeelsplanning en administratie. Soms raak je overweldigd door de vele wetten, regels, cao-voorwaarden, certificeringen en richtlijnen waaraan je moet voldoen.

Wil je dit?

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over wetgeving, personeelszaken, minimumlonen of het regelen van betalingen. Het debiteurenrisico draag je niet meer. Elke week houd je meer tijd over voor het vinden van de perfecte match voor medewerkers en bedrijven. Bovendien heb je exclusieve toegang tot een netwerk van ruim 50.000 potentiële kandidaten.

 • Met één oplossing ontzorgd van alle personeelszaken

  • Schaal op met tijdelijk talent: van zzp tot uitzendkracht

  • Exclusieve toegang tot talent via het Maqqie platform

  • Snel aannemen, inplannen en verlonen in één oplossing

  • Zonder risico op boetes, geschillen, ongevallen of verzuim

  Dashboard klantbeheer

Het gemak van Maqqie

 • Dashboard

  Optimaliseer je workflow met overzicht en inzicht. Hou grip op urenadministratie, openstaande facturen, beschikbaarheid en nog veel meer.

 • Teambeheer

  In één overzicht zie je welke acties er nog openstaan voor jou of een (nieuwe) medewerker. Binnen enkele kliks maak je een contract dat volledig aan de wet- en regelgeving van de juiste cao voldoet. Nadat er digitaal is getekend gaat de samenwerking van start.

 • Klantbeheer

  Maak nieuwe klanten eenvoudig aan en voer alle relevante klantinformatie in. Zodra een medewerker aan de slag gaat voor een klant, kun je ze moeiteloos aan elkaar koppelen. Zo houd je volledig overzicht in je facturen en administratie.

 • Klantomgeving

  Geef je klanten een persoonlijke omgeving waarin ze kunnen zien welke medewerkers aan hun projecten werken. Ze hebben ook de mogelijkheid om de urenregistratie te beheren en aanvragen voor nieuwe projecten in te dienen.

 • Facturatie

  Koppel je medewerkers aan je klanten. De doorfacturatie regelen wij. Jij ontvangt je marge en de medewerker krijgt betaald. Zo houd jij overzicht in jouw administratie en facturen.

Zo werkt het

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 30 minuten een offerte in je mailbox en zie wat jij kunt besparen. Geheel vrijblijvend. Toch liever direct contact? Bel 088 010 7500.