Jouw alles-in-één samenwerk-app

Met Maqqie regel je al je personeelszaken met je mobiel: geschikte kandidaten, contracten, planningen, urenregistratie, uitbetalingen: je fixt ’t allemaal in no-time via één en dezelfde app! Maqqie ;-)

  •  5,5 jaar flexibel
  •  StiPP-pensioen
  •  Scherp geprijsd
  •  Dagelijks opzegbaar

Maqqie werkt voor

 

Waarom Open Payroll®?

Onzekere tijden vragen om meer zekerheid. Met de impact van COVID-19 wil je als bedrijf minder risico en meer flexibiliteit. Dat kan! Met Open Payroll® van Maqqie. 

Door slimme automatiseringen kunnen we het scherpste payroll-tarief van Nederland hanteren en kan je makkelijker, flexibeler en voordeliger je personeel verlonen. Daarbovenop mag je ook nog eens gratis gebruik maken van onze HR-tooling waardoor je je werving & selectie naar een hoger plan tilt.

Meer weten over Open Payroll®?

Vraag vrijblijvend informatie aan

Waarom kies je voor Open Payroll® van Maqqie?

Flexibiliteit

Het Open Payroll®-platform is WAB-proof, volgens de wet en/of cao. Na de wetswijziging die per 1 januari 2020 in is gegaan houd je bij ons wél de flexibiliteit van 5,5 jaar. Dit in tegenstelling tot bij traditionele payrollers.

Pensioenopbouw bij StiPP

Ook de pensioenopbouw bij StiPP zet je bij ons na 1 januari 2021 voort. Door de allocatiefunctie en non-exclusiviteit van werknemers worden wij niet gezien als 'zuivere payrolldienstverlener'. 

Scherp geprijsd

Bij Maqqie houden we van automatiseren. Daarom hebben we onze processen 100% geautomatiseerd en kunnen we de scherpste tarieven van Nederland aanbieden. Je betaalt bij ons maar maximaal 7% fee. We hebben geen dure gebouwen of intercedenten en die besparing is voor onze klanten. 

Geen ziekterisico

Het ziekterisico is vanaf dag één verlegd. Normaal gesproken is verzuim de eerste twee weken voor rekening van de werkgever. Maar niet bij Maqqie! Bij ons is vanaf dag één alles keurig geregeld voor zowel werkgever als werknemer. Als bedrijf heb je dus geen zorgen om de juiste verzekeringen en het eigen risico.

Samenwerking

Bij Maqqie kun je een contract makkelijk beëindigen. Mocht je als bedrijf afscheid willen nemen van vast personeel dat bij Maqqie op de payroll staat, dan kan dit met een opzegtermijn van drie maanden (na een minimale afnameduur van 9 maanden). De medeweker behoudt zijn of haar inkomen en wordt een andere functie/baan aangeboden middels onze werving. 

Flexibele inzet

Kun je als bedrijf niet een volledige FTE garanderen? Bij Maqqie kun je je personeel inzetten bij andere bedrijven. Zonder verdere administratieve of fiscaal nadelige handelingen voor de werknemer.

Wat is payrolling?

Bij payrolling neemt een payroll-bedrijf het juridisch werkgeverschap over van een bedrijf. De werknemers van een bedrijf gaan dus officieel in dienst bij het payroll-bedrijf. Het feitelijk werkgeverschap (dus de aansturing van het personeel op de werkvloer) blijft in handen van het bedrijf zelf.

De risico’s, zoals bijvoorbeeld de doorbetaling van het loon bij (langdurige) ziekte of arbeidsongeschiktheid, zijn voor het payroll-bedrijf. Daarmee kan een bedrijf dat gebruik maakt van payrolling risicoloos ondernemen en flexibeler zijn.

Vraag vrijblijvend informatie aan

 


Martijn den Ouden, Directeur bij Esveco: 

"Via Maqqie hebben wij een grote flexibele schil geregeld die ons een flinke kostenbesparing oplevert."

Meer informatie?

Meer dan 1100 bedrijven gingen je voor ;-)